The Shaman Публикувано Октомври 13, 2014 Сподели Публикувано Октомври 13, 2014 Добре, измислихте го а сега трябва да намерим и кой да отиде Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Октомври 13, 2014 Сподели Публикувано Октомври 13, 2014 Ей значи, само лошо мислите Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Октомври 13, 2014 Сподели Публикувано Октомври 13, 2014 Няма, имаме си човек, Victormihov тръгна в тази посока и аз реших, че ще е там Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Октомври 13, 2014 Сподели Публикувано Октомври 13, 2014 Че то може някой да ъплоудва в групата снимки от нета, все пак не всеки ще може да отвори форума. Това е моя интерпретация, да не се взима на сериозно моля Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 13, 2014 Сподели Публикувано Октомври 13, 2014 Сега ще искаш и пътни и вход Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 13, 2014 Сподели Публикувано Октомври 13, 2014 И иедене и пийене Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anton Публикувано Октомври 14, 2014 Сподели Публикувано Октомври 14, 2014 Това събитие ще е в централата на Apple, така че очаквам стриймът да е по-добре. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 14, 2014 Автор Сподели Публикувано Октомври 14, 2014 Аз не, защото не съм в щатите или поне в западна Европа. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
killer4o Публикувано Октомври 14, 2014 Сподели Публикувано Октомври 14, 2014 Anton, предния път проблемът не е бил от сървърите, а от калпав софтуер (и по-конкретно онази стена от туитове). Вече вярвам са си взели поука Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ivaivalito Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 А кога се очаква да пуснат Yosamiti за теглене Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trader Публикувано Октомври 17, 2014 Сподели Публикувано Октомври 17, 2014 (редактирано) Това вчера си беше напълно излишна презентация. Толкова излишна, че на презентаторите им беше очевидно тъпо . Редактирано Октомври 17, 2014 от trader 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
LUBECA Публикувано Октомври 18, 2014 Сподели Публикувано Октомври 18, 2014 Е, вие какво сте очаквали?... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trader Публикувано Октомври 18, 2014 Сподели Публикувано Октомври 18, 2014 Единствената хубава вест беше антирефлекса за новия айпад. Но 50% звучат доста незадоволително. На плажа пак ще е мъка Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
LUBECA Публикувано Октомври 18, 2014 Сподели Публикувано Октомври 18, 2014 Понеже са много големи очакванията, затова и има голямо неудовлетворение. Всичко което видяхме си е закономерно според мен. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trader Публикувано Октомври 18, 2014 Сподели Публикувано Октомври 18, 2014 Аз очаквания имах за нещо необявено досега . Йосемити беше обявен, айпадите получиха органичен ъпдейт. Единственото такова беше новия мак, тук някой хора сигурно умират от кеф несъмнено. Това обаче не ме касае понеже ползвам еър с 27" дисплей 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trader Публикувано Октомври 18, 2014 Сподели Публикувано Октомври 18, 2014 (редактирано) С мултимедията правя 800" при нужда ПП. Между другото някой експериментирал ли е с някакво фолио в опит да направи HUD на предното стъкло на колата си? Изв. За офтопика Редактирано Октомври 18, 2014 от trader 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anton Публикувано Ноември 17, 2014 Сподели Публикувано Ноември 17, 2014 Най-накрая имах възможност да поиграя с iPhone 6 Plus в Техномаркет в Ринг Мол. Веднага се навих да го пробвам като следващия си смартфон. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Декември 22, 2014 Сподели Публикувано Декември 22, 2014 Току що си самоподарих един iPad Air 2 за коледа, че 3-ката на iOS 8 вече е мега зле. Лек, компактен и бърз е. А и екрана е страхотен. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Декември 22, 2014 Сподели Публикувано Декември 22, 2014 Честито!!! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
malkiq Публикувано Януари 22, 2015 Сподели Публикувано Януари 22, 2015 Току що си самоподарих един iPad Air 2 за коледа, че 3-ката на iOS 8 вече е мега зле. Лек, компактен и бърз е. А и екрана е страхотен. Как се държи батерията колегаSend from iPhone Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Януари 22, 2015 Сподели Публикувано Януари 22, 2015 Не усещам разлика спрямо старите поколения. Със здраво цъкане (часове наред) изкарва 2 дена. На стендбай може и месец да стои сигурно. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Януари 30, 2015 Сподели Публикувано Януари 30, 2015 Другата седмица ми идва шестичката, направо нямам търпение! Space Gray 16-ка от Теленор. Не знам как ще издържа до вторник вечерта! 13 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Януари 30, 2015 Сподели Публикувано Януари 30, 2015 Медитирай 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anton Публикувано Януари 31, 2015 Сподели Публикувано Януари 31, 2015 Деси, честито! Ние вкъщи още чакаме златна. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Януари 31, 2015 Сподели Публикувано Януари 31, 2015 Мерси, честито и на теб! Мисля, че чакането си заслужава :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.