Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone 6 от USA

Recommended Posts

Публикувано
Verizon A1549 / A1522 CDMA

Unlocked: No matter where purchased or at what price, ALL Verizon iPhone 6 / 6 Plus are unlocked right out of the box. Even if they are bought from Verizon or 3rd party retailers at the subsidized price. Can never be carrier locked.The is due to an FCC requirement for Verizon LTE phones.

Will it work?: Yes This model will work on Verizon / AT&T / T-Mobile and all MVNO networks that use AT&T / T-Mobile towers + All other GSM networks worldwide.

Аз по тази тема се водя.

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1781868

Пратих им я там да я четат на място.

Публикувано

Мдам, утре пък аз ще ви потвърдя, че апаратите от Верайзън работят/не работят коректно в Европа.

Не остана, дет се вика. :smile:

Публикувано

Утре сутрин един приятел ще ходи до Apple Store (USA) и ако има наличен 6+ 64GB ще ми вземе с T-Mobile. Дано да има и като се върне да работи с всякакви БГ симове.

Публикувано

Картата е в апарата. Кажи и да не го пуска защото ще го заключи.

Просто не прави грешка да го пуснеш със T-Mo сим.

Публикувано

Значи вадим сима преди включване :). Тенкю вери мъч!

Публикувано

Момчета, един юнак/некви юнаци от Продавалника може би ги има налични, но казва, че са заключени към Т мобайл.

Иначе с малко пазарлък мисля, че може да се договори нормална цена.

Пише, че са неразпечатвани, но не искам да го питам как е разбрал, че са заключени, защото се сещате ако се светне какви ще станат цените.

16GB1---- 1500lv

64GB1 --- 1600 lv.

128GB1 ---1900

Zakliucheni sa kam T-mobile]

https://www.facebook...3380144?fref=ts

Некви отключвачи се пишат, уж...

Ето и линка към обявата:

http://olx.bg/prodav...one-6-i58196404

Едит: да поясня защо поствам това тук в темата.

Сигурно има съфорумци, които искат да имат апарата, но нямат познати в Англия, Германия, САЩ и т.н.

И не, че тези хора не отварят продавалника, но в морето обяви фалшиви и с нереално високи цени, сигурно има 2-3-4, които с някаква що-годе нормална надценка към момента и някой от колегите може да се възползва, ако иска.

Това е причината.

Ако модераторите преценят нека изтрият поста ми без проблеми.

Публикувано

Тия "отключвачи" са един л*йньо, който си беше позволил да ни ползва търговската марка, ама адвокатът ни го нагази по рецепта. Отключване на сигурно знаеш къде, че и адреса ;)

Публикувано

Е, щом ги знаеш го махам това.

Аз пусто с тая наивност все си мисля, че някъде може да има нещо читаво или поне не толкова фрапантно гнусно...

Сори, трия.

Опс, аз мога само да го редактирам.

Делни го ти, ако обичаш.

Публикувано

Остави, нека се вижда и знае.

Публикувано

Писах и в темаат в Новини, но и тук да ударя финала.

Апаратите от Верайзън, купени без договор и платени кеш са отключени и работят коректно с всички оператори.

В самия апарат има карта верайзънска и нямам идея дали ако се стартира апарата с нея няма да се заключи, затова първо я извадете и после активирайте. :smile:

пп. От Айдахо доставката с USPS е 51 долара с включена застраховка на пълна стойност и на 7-ия ден е доставен апарата на получателя.

Сигурно ще стане и по-бързо, но тук 22.09 беше национален празник и имаше забавяне поради това.

Да не говорим, че колкото повече бройки се пратят накуп, толкова повече пада цената на доставката.

За митницата знаете как е...

Публикувано

Как пазарите през Online US Apple Store? Нали иска US разплащателна карта.

Или не пазарите от там, а ви ги купуват и ви ги изпращат или носят на ръка?

Публикувано

На мен лично ми го купиха и ми го пратиха с USPS.

Горе в темите някъде леше писано за разговор с американския съпорт, които са казали, че не е проблем да се купи дори от България и да му се прати, като човек си поема пощенските разходи и митническите такси.

Чакай да го цитирам...

Да споделя и моя опит относно закупуването на iPhone 6 или iPhone 6 Plus. Тъй като предположих че в България цената ще е значително висока се свързах със съпорта директно от официалния сайт на епъл посредством онлайн чата, та след като обясних цялата ситуация на служителката тя ми каза че може да ми даде номер на някакъв техен International Gifting team и от там да ми пратят отключен iPhone 6 64GB (защото аз говорих с нея конкретно за такъв) директно тук в България на адрес който посоча като цената за телефона е 749$ и освен нея ще трябва да си поема транспортните разходи и митнически такси :smile: Номера на въпросния International Gifting team го имам така че ако някой се интересува мога да го дам, аз не съм звънял все още тъй като не съм се решил :smile:

Ето го поста.

Публикувано

Взех iPhone 6 от USA. Отключен и към AT&T и работи без проблем с карти на МТел и Виваком, предполагам, че няма да има проблем и с Глобул. Така че купувайте спокойно ;)

Публикувано

Предполагам не си го купил за 199$?

Публикувано

Не. $750 + такси и общо взето се вързаха 1245 лева, за 64 ГБ. Тука като гледам цените направо е скандално!

Публикувано

От UK излиза 285 лв отгоре, кажи речи ДДС-то, което евентуално би се платило, ако се следват законовите процедури при поръчка на телефона от САЩ.

Публикувано

И аз да потвърда contract free iPhone 6 с карта на T-Mobile закупен от Apple Store работи с български карти.

П.П. Не е пускан с картата на T-Mobile. Активиран е с българска карта.

Публикувано

Честито, със здраве да си го ползваш :-)

Публикувано

Благодаря, но не е мой, а на приятел. Аз само "уредих" покупката и доставката :)

Публикувано

Всъщност ти си свършил черната работа, а тя е най-важната в случая :-)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Една година международна. Creative Center все още не ги обслужват.

Публикувано

Една година от активацията , ако не се лъжа

Публикувано

По този повод да споделя, че спазарих едно апаратче на перфектна цена, щото продавача рече "няма гаранция, защото е внос от чужбина".

Аз, разбира се, въобще не го убеждавах в противното. :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...