snooperchi Публикувано Октомври 14, 2014 Публикувано Октомври 14, 2014 Една година международна. Creative Center все още не ги обслужват. Всъщност, по думите на човек във Creative - обслужват ги. Цитирай
algor Публикувано Октомври 14, 2014 Автор Публикувано Октомври 14, 2014 Не мога да разбера защо ви е да ви обслужва гаранционно Криейтив център, а не си купите някой 6 или 6+ от Продавалник с две години международна гаранция? Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 14, 2014 Публикувано Октомври 14, 2014 Всъщност, по думите на човек във Creative - обслужват ги. Аре да ти пратя една златна шестица и да ми я смениш. Цитирай
snooperchi Публикувано Октомври 14, 2014 Публикувано Октомври 14, 2014 (редактирано) Къде я логиката да си лъжат клиентите тогава? ( с удоволствие бих пробвал иначе, стига да съм от София ) Искам да попитам нещо във връзка с телефоните от щатите. Има ли някаква допълнителна такса като си купиш 4.7" 16гб от магазин? Не бил струвал 649$, а 700$, вярно ли е това? Някаква такса имало, която не била обявена към цената, а ти я казвали на касата, има ли такова нещо? Редактирано Октомври 14, 2014 от snooperchi Цитирай
algor Публикувано Октомври 14, 2014 Автор Публикувано Октомври 14, 2014 Има. И не ти я казват на касата, а всеки щат има допълнително начисление данък върху покупка (ако не се лъжа така беше формулировката) и за всеки щат е различен. Колкото е по-развит икономически щата, толкова е по-голям процента. А незнаещите го научават на касата, защото не питат. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 14, 2014 Публикувано Октомври 14, 2014 Зависи от кой щат я вземаш. Моята (от Вашингтон) излезе точно $687. За инфото. Проведох два разговора по 10-15 минути всеки със сервизния отдел на Creative и от там ми отговориха, че все още не са упълномощени да извършват ремонт/подмяна на iPhone 6. Попаднах на една шестица с дефектно стъкло отпред точно над камерата. Има нещо като пукнато отвътре, но не точно. Много странно изглежда. Ще кача снимки тези дни. Цитирай
snooperchi Публикувано Октомври 14, 2014 Публикувано Октомври 14, 2014 Не знам, ама тоя пич ме е излъгал много неприятно. "Здравейте г-н Яламов, Радвам се , че мислите да се сдобиете с новият iPhone. Ние като оторизиран сервиз можем да обслужваме всеки един телефон закупен от която и да е страна. Гаранционно или извън гаранционно. С уважение, *****( да не го споменавам :Д ) Сервизен приемчик" Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 15, 2014 Публикувано Октомври 15, 2014 Ето и моя отговор отново тази сутрин. Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 15, 2014 Публикувано Октомври 15, 2014 Хаахахаха. Май стана за: -Ало, Енергото ли е? -Не, ВиК. - Нищо, и на Вас да ви еб@ майката. Като всичко в Бг. 9 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Октомври 15, 2014 Публикувано Октомври 15, 2014 Ще сервизират iPhone 6 и 6+ когато официално се пусне в БГ. Това ми отговориха на мен, и ме препратиха до най-блиския AppStor (Турция) 1 Цитирай
ivaivalito Публикувано Октомври 18, 2014 Публикувано Октомври 18, 2014 А някой знае ли дали от БГ мога да го платя с моя карта и да отиде на адрес в USA .Идеята е да не пращам пари на познатия в САЩ. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 18, 2014 Публикувано Октомври 18, 2014 Аз съм купувал така макбук миналото лято, така че е възможно. Но зависи каква ти е картата и към коя банка. Няма да стане с всяка. Аз ползвам виза електрон на ПИБ. Цитирай
ivaivalito Публикувано Октомври 18, 2014 Публикувано Октомври 18, 2014 Аз имам кредитна виза на ПИБ и дебитна Master Card .И според мен няма да има проблем Цитирай
algor Публикувано Октомври 18, 2014 Автор Публикувано Октомври 18, 2014 Не виждам какво те спира да пробваш и да споделиш после тук и другите да знаем дали е възможно. Цитирай
ivaivalito Публикувано Октомври 18, 2014 Публикувано Октомври 18, 2014 (редактирано) Ето малко Инфо което прочетох в Apple Stora Credit cards accepted The Apple Online Store U.S. accepts credit, debit, or check cards associated with a billing address within the 50 United States and the following U.S. territories: [*]American Samoa [*]Armed Forces Africa [*]Armed Forces Americas [*]Armed Forces Canada [*]Armed Forces Europe [*]Armed Forces Middle East [*]Armed Forces Pacific [*]Guam [*]Northern Mariana Islands [*]Palau [*]Puerto Rico [*]U.S. Virgin Islands In the U.S., we accept: American Express Discover MasterCard Visa Отделно се свързах и с customer servise на Apple и от там ми казаха същото не може да се пазари от онлайн магазина с карти издадени извън US. Редактирано Октомври 19, 2014 от arm11 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 19, 2014 Публикувано Октомври 19, 2014 Предполагам, че ограниченията на Епъл важат за всяка страна и всеки стор. В смисъл, в Англия изискват английски карти, в Америка - американски и т.н. Е как тогава преди месец с българската ми карта платих iphone 6 oт английския онлайн магазин? Сигурен съм, че и за американския пак ще става. Имам проблеми само с App Store-a и затова писах в една друга тема - там вече си изисква американска карта. Когато Епъл продават продукт/хардуер, няма логика да не искат да ти вземат парите. НО с App Store-a и Itunes нещата са по-различни. Най-вече заради това, че доста сериали например изобщо не се предлагат за продажба другаде, освен в САЩ. Или ако се предлагат са на съвсем други цени. В щатския стор има най-много съдържание и като цяло цените излизат по-евтино дори за едно приложение, което в САЩ е например 1$, а в Европа 1EUR. 1 Цитирай
snooperchi Публикувано Октомври 19, 2014 Публикувано Октомври 19, 2014 За Европа с наши карти не трябва да има проблем. На мен ми купиха 2 от Германия с наша карта, на Банка ДСК. Цитирай
ivaivalito Публикувано Октомври 19, 2014 Публикувано Октомври 19, 2014 Пичове не споря с вас просто казвам какво ми отговори customer service live chat .Има голяма вероятност обаче да не са достатъчно информирани също както е като се обадиш на някоя БГ банка всеки различно ти казва ако ги питаш нещо .Не пречи да пробвам ако не става ще ми канселират ордера а ако става какво по добре от това Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 Нашите банки поне ПИБ, могат да задържат парите ти до 15 работни дни при канселиране на поръчка. Това не е много удобно! Цитирай
matsan Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 Пак бива. На мене при поръчка от английския стор преди няколко години ми прие мастеркартата, но заради адреса ми кенсълираха поръчката и ми задържаха парите 45 дена! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ivaivalito Публикувано Октомври 20, 2014 Публикувано Октомври 20, 2014 Не е проблем да ги задържат някой друг ден та нали кредитната карта си има гратисен период Ама като гледам колко е сериозен човека ми в щатите уморих се да му казвам ,че няма да е заключен .Най-вероятно ще го взимам от Мтел накрая поне е с 2Год гаранция . Цитирай
dViktor Публикувано Ноември 7, 2014 Публикувано Ноември 7, 2014 Относно гаранцията, Creative Center все още не обслужват iPhone 6 Здравейте Виктор, За съжаление Все още нямаме позволението и сервизната процедурата, за да обслужваме тези модели iPhone. Ако пожелаете ще си запиваша Вашите контакти и при ъпдейт на информацията ще Ви информирам? С уважение, Цитирай
VIKING_WARRIOR Публикувано Ноември 11, 2014 Публикувано Ноември 11, 2014 Здравейте Уважаеми Дами и Господа. Ако някой се интересува от информация относно Айфоните в САЩ мога да предоставя такава нагледно по фактура от моите покупки както съм показал по-долу. Останалото което е в България Вие го знаете по-добре от мен. С пожелания за прекрасен ден и успешна седмица. ПП. Този пост се отнася за всички които се интересуват от тази информация и не имат или не могат да имат възможност да проверят как стои този въпрос. Това уточнение мисля че е нужно за успокоение на тези които вече са намерили способ и начин да се сдобият със любимият апарат на изгодни цени, тях това съобщение не ги касае, само за уточнение и улеснение на цялата заинтересувана останала част от Уважаемата Аудитория.Благодаря Ви за Вниманието и разбирането! Invoice Receipt Customer No: 900004 Order Details Product Name Product Number Item Price Quantity Ordered Quantity Fulfilled Extended Price IPHONE 6 SPACE GRAY 128GB TMOBILE-USA MG572LL/A $849.00 1 1 $849.00 Serial No.: (FXXXXXXXXXXK) APPLECARE+ FOR IPHONE - COL/AE S4575LL/A $99.00 1 1 $99.00 Subtotal $948.00 Sales Tax $56.88 Total $1,004.88 Amount Due $0.00 Payment Methods $104.94 charged to American express XXXXXXXXXXXXXXXX $899.94 charged to American express XXXXXXXXXXXXXXXX For a total of $1,004.88 Additional Information Invoice Number Invoice Date Terms 429892XXXX October 2, 2014 Credit Card Customer No: 900004 Order Details Product Name Product Number Item Price Quantity Ordered Quantity Fulfilled Extended Price IPHONE 6 PLUS SPACE GRAY 128GB T-MO-USA MGC22LL/A $949.00 1 1 $949.00 Serial No.: (FXXXXXXXXXXM) APPLECARE+ FOR IPHONE - COL/AE S4575LL/A $99.00 1 1 $99.00 Subtotal $1,048.00 Sales Tax $62.88 Total $1,110.88 Amount Due $0.00 Payment Methods $104.94 charged to American express XXXXXXXXXXXXXXXX $1,005.94 charged to American express XXXXXXXXXXXXXXXX For a total of $1,110.88 Additional Information Invoice Number Invoice Date Terms 430634XXXX November 1, 2014 Credit Card Цитирай
miro1972 Публикувано Ноември 11, 2014 Публикувано Ноември 11, 2014 Викинг ,не си единствения ,който си купува телефоните оттам. И на нас толкова са ни излезли- без мита,ДДС и т.н. 1200лв iPhone 6 64gb Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.