dedil Публикувано Ноември 11, 2014 Публикувано Ноември 11, 2014 Процедура някаква, но нали затова има акаунт с парола и юзър, който те оторизират така или иначе… Както и да е по-добре от нищо. Цитирай
hrelas Публикувано Ноември 15, 2014 Публикувано Ноември 15, 2014 След ъпдейта на приложението на 10.11.2014 г. версията е изцяло преработена и разширена с нова функционалност за преводи в страната и чужбина.На началният екран пита дали искаш да използваш my.fibank или e-fibank . При първият вариант се влиза и ползва , както до сега (пасивно), при вторият вариант (активно банкиране , преводи) се иползва потребителското име и паролата от тоукън устройството , които ползваме за влизането досега през браузъра за онлайн банкирането. Лесно е за навигиране , на мен ми допадна! Цитирай
dedil Публикувано Ноември 20, 2014 Публикувано Ноември 20, 2014 Само да вметна, че се разходих до банката и се оказа, че корпоративни клиенти НЕ МОГАТ да оперират с приложението. Това ми казаха там. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 20, 2014 Публикувано Ноември 20, 2014 Ако му добавят TouchID support на това приложение, цена няма да има! (от камбанарията на физ. лице ) Цитирай
dedil Публикувано Ноември 20, 2014 Публикувано Ноември 20, 2014 Като гледам, с каква скорост правят ъпдейтите предполагам, че ще добавят тази функционалност, когато вече е "излязла от мода". ПИБ със сигурност е първа, но отзад напред по отношение на мобилните приложения, да не говорим за банкирането. Дори да допуснем, че може да се ползва, дори и само от физ. лица е налично от няколко дни, други банки го имат поне от 7-8 години! 1 Цитирай
imanev Публикувано Ноември 28, 2014 Публикувано Ноември 28, 2014 (редактирано) Имам фирмена и лична сметка в ПИБ. Свалих приложението но не тръгна веднага. Наложи се да ида до офис и да поискам активиране. За физически лица може да се правят преводи от телефона, като в банката посочваш дневни лимити за това. Може до 4000 лв на ден. Всичко това без токен и ел. подписи, но трябва да се заяви в банката. За юредически лица нещата са различни. Не можеш да регистрираш юредическо лице, ако не регистрираш първо физическо, а за това ти е нужна и лична сметка. След като регистрираш физическото лице, към него закачат и юредическото и така можеш да виждаш и двата акаунта. От фирмените сметки все още не е възможно да се правят преводи без токен или ел. подпис, но казаха че работят по въпроса. Редактирано Ноември 29, 2014 от imanev 1 Цитирай
bobolino Публикувано Септември 21, 2018 Публикувано Септември 21, 2018 Push notifications в новата версия на my fibank приложението. Цитирай
MacIlian Публикувано Септември 21, 2018 Публикувано Септември 21, 2018 Това добре, ама защо не им увря главата да сложат за вход директно с touch ID и face ID не знам, аз се отказах да ги ръчкам повече. 1 Цитирай
hgeorgiev Публикувано Септември 21, 2018 Публикувано Септември 21, 2018 Това за което е писал колегата по горе, че работят по въпроса 2014та....още работят Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 21, 2018 Публикувано Септември 21, 2018 Аз си реших проблема с ПИБ кардинално. Спрях си картите, затворих си сметките и оставих само 1-2 депозита за плащане на комуналните. Не стига че добавят какви ли не такси, пък 1 приложение не могат да направят като хората. Е, ако въведат Епъл Пей, може и да се върна )) Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
londongunner Публикувано Септември 22, 2018 Публикувано Септември 22, 2018 Това добре, ама защо не им увря главата да сложат за вход директно с touch ID и face ID не знам, аз се отказах да ги ръчкам повече.Bulbank като сложиха за вход face id каква полза след като не му оправиха резолюцията а е все едно съм с iPhone 4Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай
baronbg Публикувано Септември 22, 2018 Публикувано Септември 22, 2018 Писал съм им, най малко 10-15 пъти. Разменяхме си имейли, но останах с впечатлението, че си пиша с тинейджър дебил. Няма шанс да се случи, ако не сменят, отговорните за това приложение. 2 Цитирай
MacIlian Публикувано Февруари 13, 2019 Публикувано Февруари 13, 2019 (редактирано) Не мога да повярвам, в последния ъпдейт на мобилното приложение сложиха най-накрая TouchID за вход и потвърждение при разплащане, чудя се след толкова време дали да не им драсна няколко благодарствени реда... Редактирано Февруари 13, 2019 от MacIlian 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.