johnnybravo Публикувано Март 6, 2010 Автор Публикувано Март 6, 2010 Точно 3.9MB е след като е кракната и си работи супер Цитирай
Grievous Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 Добавих още един линк към програмата, която ползвам. Тествана и работи. Цитирай
Kaloyan Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 Според мен тази е с една идея по изпипана и измислена от LogMeIn. По-гладко върви TeamViewer-а, а и самото боравене е по-лесно и интуитивно Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 6, 2010 Автор Публикувано Март 6, 2010 (редактирано) Извинявам се, но би ли обяснил с 2 думи, как мога да си настроя програмата под МАК, да има една и съща парола винаги ? 1. Инсталираш си програмата. 2. Стартираш TeamViewer и отиваш в Preferences. 3. В General отиваш под StartUp и въвеждаш избраната парола. 4. В прозореца на TeamViewer срещу парола, трябва да се е появил надпис Predefined 5. Не намерих опция като във версията за Windows "Start TeamViewer with Windows" за това отидох в System Preferences... 6. Accounts 7. Избираш твоят акаунт и отиваш на "Login Items" 8. Натискаш "+" и добавяш TeamViewer от Applications. Някой по-отворен с Mac OS X сигурно ще има по-добра идея за добавяне на TeamViewer като System Service. При мен само лаптопа ми е Mac и там използвам TeamViewer като клиент, не като сървър и не ми е активен постоянно. Едит: И на мен ми е по-удобна през телефона, но неудобството идва, когато добавиш повече компютри и започне да ти досажда да си вземеш платената версия или да изчакаш няколко минути преди да се логнеш отново. Редактирано Март 6, 2010 от johnnybravo Цитирай
genie Публикувано Март 7, 2010 Публикувано Март 7, 2010 Когато сте с Free версията и имате повече добавени компютри към акаунта си, случва се да ви изхвърли по време на сесия и да ви изкара съобщение да изчакате няколко минути преди да се логнете отново, защото се предполага, че използвате продукта за комерсиални цели. Има ли опция да не изскача досадния прозорец,на десктопа,когато излизам от програмата с home бутона или когато заключа телефона си? За windows става въпрос. Цитирай
chayanne Публикувано Март 7, 2010 Публикувано Март 7, 2010 (редактирано) Да. На самото "досадно" прозорче - в горния десен ъгъл, има една стрелка. Клик върху нея скрива прозореца, като остава видима само стрелката. edit: всъщност се усетих, че не става въпрос за прозореца, който се появява при логване - в options/advanced чекни Automatically minimize local TeamViewer Panel, за да се скрива автоматично. Това, за което питаш не излиза при мен. Може да махнеш отметките за писане на log files - не знам дали ще помогне. Редактирано Март 7, 2010 от chayanne Цитирай
Jonny55 Публикувано Март 7, 2010 Публикувано Март 7, 2010 нещо не ми се получава с FILE TRANSFER може ли някои да обясне или покаже на снимка как става Цитирай
PL87 Публикувано Март 7, 2010 Публикувано Март 7, 2010 При мен пък не се получава като ми е заключен Windows и да въведа паролата и да си го отключа от разстояние. Прегледах всички настройки но не намерих решение. Да не би да е само за Про версията ? Цитирай
deezel Публикувано Март 7, 2010 Публикувано Март 7, 2010 При мен (iMac+3GS/MacBook Pro+3GS и Acer 7520+3GS) работи доста зле, засега съм изпробвал само безплатната версия. Курсорът се шматка из целия екран, двойният клик е невъзможен, скролването не работи. Цитирай
genie Публикувано Март 7, 2010 Публикувано Март 7, 2010 Програмата е много добра!При мен работи перфектно!Единственото,което ме дразни е това,за което писах 3-4поста по-горе!И още не мога да реша проблема!Всеки път,когато затворя приложението в телефона,на десктопа на pc-то се стартира програмата Team Viewer?! Цитирай
pichifox Публикувано Март 8, 2010 Публикувано Март 8, 2010 Извинете ме за тъпия въпрос,но ID-то на iPhona ми къде мога да си го видя. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Март 8, 2010 Публикувано Март 8, 2010 А ти мен – за още по–тъпия въпрос: На кое викаш ID на телефона? Цитирай
Synlink Публикувано Март 8, 2010 Публикувано Март 8, 2010 Телефона няма ID. Той може само да се свързва с PC Цитирай
asasin18 Публикувано Март 8, 2010 Публикувано Март 8, 2010 копютъра ти има ID, можеш да го видиш като отвориш програмата на компа, въвеждаш ID (което има компа) в програмата на тела и воала Цитирай
victor11 Публикувано Март 8, 2010 Публикувано Март 8, 2010 Мисля, че pichifox има предвид ID-то, намиращо се в Options->Version Info на Teamviewer-a на телефона. Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 9, 2010 Автор Публикувано Март 9, 2010 (редактирано) Интересно с какво би му било полезно? Това ID се показва на компютъра, когато се вързвате към него от меню Connect, а не от Partner List. С това се цели да не сте съвсем анонимни, когато се логвате някъде. За момента приложението представлява клиент а не сървър така че това ID може да се завре където слънце не огрява. Редактирано Март 9, 2010 от johnnybravo Цитирай
poldeburg Публикувано Март 9, 2010 Публикувано Март 9, 2010 (редактирано) Здравейте, инсталирах програмата и всичко си работи ок, обаче как можеш да използваш програмката от разстояние като трябва някой да ти я активира на компютъра в който искаш да влезнеш. Ако може някой да помогне с някои идеи ? Оправих се програмката е добра Редактирано Март 9, 2010 от poldeburg Цитирай
The Shaman Публикувано Март 9, 2010 Публикувано Март 9, 2010 Програмата е за оторизиран достъп предполагам (не съм я слагал)... Цитирай
pichifox Публикувано Март 9, 2010 Публикувано Март 9, 2010 Благодаря на всички включили се в коментара по моя въпрос,сега ми стана ясно. И само да попитам ,при мен на iPhone не ми отваря видеоклипове и снимки които имам на компютъра ,това нормално ли е или при мен нещо се бъгва? Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 9, 2010 Автор Публикувано Март 9, 2010 Аз съм с Pro версията, постоянно включен EDGE & 3G и нямам ядове, използвам програмата, но не се заседявам. Днес си резетнах статистиките, утре ще тествам да видя какво ще генерира. Цитирай
cvalio Публикувано Април 3, 2010 Публикувано Април 3, 2010 Как може да се отстрани(изтрие) запис от Partner List в телефона ? Цитирай
chayanne Публикувано Април 3, 2010 Публикувано Април 3, 2010 В таба "Recent", горе в дясно има кошче. Опитай - може пък да стане. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
cvalio Публикувано Април 4, 2010 Публикувано Април 4, 2010 Няма го в Recent ( и няма как да го има) - записа е тотално грешен - при въвеждането на ID-то , неволно го потвърдих след първата цифра (колко много пръсти имам - м/му) :cry: Цитирай
Alxx® Публикувано Април 4, 2010 Публикувано Април 4, 2010 Мхм, пробвай с търсачката на ifile, да намериш такава папка (партнер лист) в телефона и да изтриеш съдържанието и ръчно. Трябва когато ползваш опцията търсене, да настроиш отгоре "Hierarchy"(по дефолт е другата опция-"Directory). Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.