chayanne Публикувано Април 4, 2010 Публикувано Април 4, 2010 Мисля, че сме те разбрали погрешно. Ако си си направил акаунт трябва да влезеш през него, за да имаш достъп до партнер лист. Иначе в тел. такъв няма да намериш. ID-тата на connections се записват в com.TeamViewer.Settings.plist, някъде накрая. Файла се намира в var/mobile/Applications/папката на програмата/Documents Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
cvalio Публикувано Април 4, 2010 Публикувано Април 4, 2010 В com.TeamViewer.Settings.plist са Recent Цялата магия става през акаунта. В телефона ги няма.Няма и такава папка. Много благодаря за съдействието - това се казва ФОРУМ !:clap: Цитирай
bguser Публикувано Април 18, 2010 Публикувано Април 18, 2010 С какво превъзхожда LogMeIn? LogMeIn FREE превъзхожда TeamViewer Non-Commercial за мен и с това, че първият може да се инсталира и в сървърни ОС (пр. Win2003). При опит да се направи същото с TeamViewer дава опция само за commercial use. Това за мен е голям недостатък, защото служебния ми е на Win2003. Иначе както казаха и други, TeamViewer Non-Commercial не махат възможността да се разменат файлове; но от моята практика с VNC/RDC, това винаги работи много бавно дори за бързи връзки и става само за малки файлчета. Като цяло, LogMeIn изглежда доста по-обмислен от гледна точка на интуитивността на работа, но TeamViewer изглежда малко по-мощен. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Април 18, 2010 Публикувано Април 18, 2010 Това, че нямаш Commercial лиценз не е недостатък за TeamViewer. Цитирай
zdravko hristov Публикувано Юни 12, 2012 Публикувано Юни 12, 2012 What's New in Version 7.0.9607 New Design Full landscape mode for all screens Optimized for the Retina display of the new iPad Usability improvements Multitasking capable – changing the app without losing the connection Access to your photos within the file transfer “Send as e-mail” function allows easy sharing of data from within the file transfer Various minor bug fixes Цитирай
Grievous Публикувано Юни 13, 2012 Публикувано Юни 13, 2012 Това много кофти го направиха да не иска пас, а само ID. Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 13, 2012 Автор Публикувано Юни 13, 2012 Натисни "Computers" Sent from my iPad using Tapatalk 2 Цитирай
Grievous Публикувано Юни 13, 2012 Публикувано Юни 13, 2012 Пробвах да добавя и от там, но винаги ми даваше грешка. Знам си името и паролата, но така и не ме пусна. Наложи се да я сменя (не ми се искаше) и тогава стана. Цитирай
Grievous Публикувано Август 1, 2013 Публикувано Август 1, 2013 TeamViewer Pro 8.0.10338 What's new:* “Lock remote computer” at the end of the session can be set to: Auto select, Always, or Disable * Extra button for “Ctrl+Alt+Del” in the toolbar under “Actions” * “Play computer sounds and music” can be deactivated * Additional toolbar icon (running man) to unlock remote computer * Possibility to connect to a computer only asking to confirm the session from Computers & Contacts * Password dialog during connection establishment can be accepted again by pressing enter on the keyboard * Fixed various display errors * Various other minor bug fixes and improvements Цитирай
Alxx® Публикувано Август 1, 2013 Публикувано Август 1, 2013 Бонбон е, в момента чопля с него по компа 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.