profusion Публикувано Октомври 31, 2015 Публикувано Октомври 31, 2015 Колко човека могат да гледат с един акаунт? Съответства ли на броя приемници на потребителя? Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 31, 2015 Публикувано Октомври 31, 2015 Както и преди, предполагам. Хиляди. Цитирай
pepo1919 Публикувано Октомври 31, 2015 Публикувано Октомври 31, 2015 Абе всичко добре на таблета, телефона, мак-а. На AppleTV-to не ще да се оправи тоя Фюжън. Broken ми излиза. Верно съм още на XBMC - някой да има опит? И аз попитах,ама никой не ме отрази.Иначе съм с Коди,ама все тая. Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 31, 2015 Публикувано Октомври 31, 2015 На Apple TV всичко е ОК, а това е пътя към файловете, които ти трябват: /User/Library/Preferences/Kodi/userdata/addon_data/plugin.program.bscfusion/dat Изтрий фюжъна, който имаш и го инсталирай от Bg Add-ons -> Program add-ons 2 Цитирай
Tarashev Публикувано Октомври 31, 2015 Публикувано Октомври 31, 2015 (редактирано) Така правих - отразява го като "broken". А и бях видял поста ти по-горе, за което благодарности. Редактирано Октомври 31, 2015 от Tarashev Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Ноември 1, 2015 Публикувано Ноември 1, 2015 Компромисен вариант: Инсталирате SuperRepo Влизате в Video Add On и инсталирате FusionTv 1 Цитирай
zdravko hristov Публикувано Ноември 1, 2015 Автор Публикувано Ноември 1, 2015 Инсталирах го, но fusion 0.0.9 го няма Всъщност оправих се, но мисля че fusion 0.0.2g работи много по добре Цитирай
Emil Vasilev Публикувано Ноември 7, 2015 Публикувано Ноември 7, 2015 Иска ми се ако не е много нахално и имате още един акаунт в повече - ще съм ви много много благодарен!!! Пишете на лични. Благодаря Ви много!!! Цитирай
dimitremm Публикувано Ноември 12, 2015 Публикувано Ноември 12, 2015 Бих искал да попитам за актуални user и pass за bulsatcom. Ще съм изключително благодарен за едни на ЛС. Цитирай
Стефан Карагеуров Публикувано Ноември 13, 2015 Публикувано Ноември 13, 2015 Здравейте,аз също ще помоля за актуални user и pass на ЛС ако е възможно. Цитирай
martinstz Публикувано Ноември 15, 2015 Публикувано Ноември 15, 2015 Някой успял ли е да запише тв предаване ? Гледам че има опция, ама нещо не се справих. Sent from my iPhone using Tapatalk Не може да се записва. PVR IPTV Simple Client не може да записва. Според създателите му, някой ден ще добавят и такава възможност, но май няма да е скоро! Аз пък имам следния въпрос, някой да е забелязал, че част от каналите изчезнаха на Коди?! Примерно Диема Спорт, Диема Спорт 2, Раи Спорт 1 и 2 и т.н. До оня ден си бяха там, а сега ги няма?! През приемника са си там и си ги гледам на ТВ-то, но от Коди-то бегаха Пробвах и на LG, и на Samsung, и на Panasonic, и на PC... а бе де що имаше вариант пробвах, но никъде не се появяват! Някой ако има решение, нека сподели! Благодаря предварително! 1 Цитирай
imanev Публикувано Ноември 15, 2015 Публикувано Ноември 15, 2015 Може ли един юзер и парола и за мен на лични. Благодаря предварително Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 15, 2015 Публикувано Ноември 15, 2015 Колега при теб е проблема , Диема Спорт 1 и 2 си работят на Коди Цитирай
zdravko hristov Публикувано Ноември 16, 2015 Автор Публикувано Ноември 16, 2015 (редактирано) Вчера си взех от Зора един android player https://zora.bg/x-tremer/stv-400stb/30150 Xtremer stv400stb работи много добре. Има инсталирано kodi 14.2 добавих към него телевизиите на Булсатком и направо заспа. Нищо общо с коди на компютъа. За парите си е много добре Редактирано Ноември 16, 2015 от zdravko hristov Цитирай
pandox Публикувано Ноември 16, 2015 Публикувано Ноември 16, 2015 (редактирано) Вчера си взех от Зора един android player https://zora.bg/x-tr...tv-400stb/30150 Xtremer stv400stb работи много добре. Има инсталирано kodi 14.2 добавих към него телевизиите на Булсатком и направо заспа. Нищо общо с коди на компютъа. За парите си е много добре Да наистина много добре работи смарт бокса на Xtremer ) В ebay се продават същия модел но под друго наименование за около $30 но със сигурност ще е с друг софтуер не като тези от Зора ....Здравко, моля те за юзер и парола на лични за да изпробвам и аз булсата. Поздрави! Редактирано Ноември 16, 2015 от pandox Цитирай
hidalgo Публикувано Ноември 16, 2015 Публикувано Ноември 16, 2015 Инсталирах си фюжън адд-она, логвам се с юзер и пасс. Горе показва че лоудва каналите, стига до края и това е. Нищо друго не се случва. Нито тръгват ТВ-тата нито нищо. Къде може да е проблемът? И като цяло друга алтернатива на фюжън с БГ телевизии? Това за xbmc/kodi на raspberry Pi. Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 16, 2015 Публикувано Ноември 16, 2015 С ПВР клиента направи ли врътката? 1 Цитирай
zdravko hristov Публикувано Ноември 16, 2015 Автор Публикувано Ноември 16, 2015 Пробва ли да изтриеш кеша от system-live tv- clear cashe Може и да се оправи 1 Цитирай
martinstz Публикувано Ноември 16, 2015 Публикувано Ноември 16, 2015 Колега при теб е проблема , Диема Спорт 1 и 2 си работят на Коди Колега, кажи как правиш номера да ги имаш, защото аз на 3 компютъра, 2 таблета и 2 смартфона имам един и същ резултат - няма ги диема спорт 1 и 2, като и Раи спорт 1 и 2 и някои други канали. До преди няколко дена си бяха там, а сега ги няма. Имам платен абонамент към тях на Булсат, но уви - изчезнаха на Коди! На спортни имам 14 канала, като последният е Fight Box HD. Както писах, пробвах настройките и на Samsung, и на Panasonic, и на LG, но ги няма! Преинсталирах, правих наново настройки и пак ги няма... Моля, някой да сподели, дали и той има има такъв проблем и дали има решение! Благодаря! Цитирай
hidalgo Публикувано Ноември 16, 2015 Публикувано Ноември 16, 2015 @gogi6 ако говориш за тази врътка опитах до някъде, но директориите не са налични при мен или не знам къде да ги търся: Настройки за PVR IPTV Simple за Mac Os X Основни => Локация = > Локален път /Users/<ХХХХХХХХ-потребител>/Library/Application Support/Kodi/userdata/addon_data/plugin.program.bscfusion/dat/bulsat.m3u ЕПС настройки => Локация => Локален път /Users/<ХХХХХХХХ-потребител>/Library/Application Support/Kodi/userdata/addon_data/plugin.program.bscfusion/dat/bulsat.xml.gz Логата на каналите => Channels Logos form XMLTV =>Prefer XMLTV @здравко опитах и с тризне на кеша и не помогна. Реално това ми се показва в програмите Sent from my iPhone using Tapatalk Като тръгна да избирам път за 3те видове настройки кое трябва да избера Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 16, 2015 Публикувано Ноември 16, 2015 (редактирано) Без ПВР няма да можеш да гледаш,мисля!Трябва от настройките да сложиш отметка да ти показва скритите файлове!Тогава ще ги видиш Редактирано Ноември 16, 2015 от gogi6 1 Цитирай
hidalgo Публикувано Ноември 16, 2015 Публикувано Ноември 16, 2015 Общо взето това не можех да намеря аз къде се намира при мен: Location of the userdata folder Android- Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/ iOS -/private/var/mobile/Library/Preferences/Kodi/userdata/ Linux - ~/.kodi/userdata/ Mac /Users/<your_user_name>/Library/Application Support/Kodi/userdata/ OpenELEC /storage/.kodi/userdata/ Windows Start - type %APPDATA%\kodi\userdata - press <Enter> Сега всичко работи. Благодаря. П.С. Само не знам как да направя канала на цял екран. Рзбрах и това. Спи градО. ) Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 17, 2015 Публикувано Ноември 17, 2015 Hidalgo влез там където пише Home folder и ще видиш пътя вече за userdata Цитирай
hidalgo Публикувано Ноември 17, 2015 Публикувано Ноември 17, 2015 Колега намерих я след дооста ровене. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
chayanne Публикувано Ноември 17, 2015 Публикувано Ноември 17, 2015 (редактирано) Вчера си взех от Зора един android player https://zora.bg/x-tremer/stv-400stb/30150 Xtremer stv400stb Това е пръчка, която няма равна. Имам едно такова купувано преди време. На един ден ползване е. Някой ако го иска за 100 лв., ще му бодна и булсатком. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Ноември 17, 2015 от chayanne Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.