Пролетна форумна среща 2015
33 гласа
Нямате разрешение да гласувате в тази анкета или да видите резултатите от анкетата. Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.
33 гласа
Въпрос
Alxx®
Гласувайте за дата, че докато го мъдрим и ще минат пак два месеца. Оставил съм опция да се гласува за двете дати, т.е. за хората, които и двете дати ги устройват.
Мястото е Мр.Пица в кв. Лозенец. Намира се на бул. Черни връх №38а, срещу някогашния РУМ(мисля ул. Люботрън се падаше като пряка). Етажът е просторен и побира доста народ, една среща вече е правена там.
Едит:
Датата е решена, че докато гласувате и опцията за 29-ти изгоря. Срещата ще е на 30-ти, на посочения адрес от 19.00 часа.
Моля желаещите да дойдат, да гласуват за 30-ти в анкетата - така ще изброим по-лесно колко места да се осигурят(не, че ще върнем някой незаписан )! Винаги всички са добре дошли!!!
Top Posters For This Question
12
10
10
9
Популярни дни
Май 7
11
Май 18
10
Май 8
9
Май 31
8
Top Posters For This Question
Asen_77 12 posts
Alxx® 10 posts
BulgarianSS 10 posts
MMJ 9 posts
Популярни дни
Май 7 2015
11 posts
Май 18 2015
10 posts
Май 8 2015
9 posts
Май 31 2015
8 posts
Популярни публикации
Grievous
Колко инча? Ако е под 50, не става.
Aveliky
Снимка направих една в началото когато бяхме 7 човека, после се събрахме 14, като двама от дошлите не бяха в листата. Единия беше viktor11. Хубава атмосфера бях подготвил, но за съжаление не се получи
Alxx®
Не знам. За тая вечер са извинени Антъни, Десо и Асен заради мача, ама другите... П.П. Лъче, смени си пола да не се мъчиш бате...
92 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.