Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

kal1ch

Въпрос

Публикувано

Преди малко качих девятката на телефона.

Доста загря по време на ъпдейта и 5-10 минути след това, което според мен е нормално за всяка първа бета. Една идея по-муден е от 8.3, но ми се струва доста по-стабилен от предишните им първи бета версии. Слуховете за новия системен шрифт излязоха верни.

Сега го пускам и на iPad-а. Нямам време да правя много шотове, но ако някой го интересува нещо да пита и утре ще отделя време за всичко. :smile:

post-5071-0-37881400-1433795668_thumb.pn post-5071-0-74403700-1433795679_thumb.pn post-5071-0-94164600-1433795688_thumb.pn post-5071-0-40106300-1433795699_thumb.pn post-5071-0-84559900-1433795713_thumb.pn post-5071-0-27071100-1433795732_thumb.pn post-5071-0-99022600-1433795744_thumb.pn

Recommended Posts

• 0
Публикувано

И на мен до сега само абв ми правеше така, но този път го направи с всички акаунти.

Иначе ще ми трябва време да свикна със щрифтовете и малките букви на клавиатурата, но е добра промяна според мен.

• 0
Публикувано (редактирано)

Това YouTube audio как става?Пускам тубата и затварям очите?b4473c3488e11934ed671c194fff6d0d.jpg

Редактирано от gogi6
  • 0
Публикувано (редактирано)

Е то при абв на поп3, ясно че всички мейли ще са непрочетени, като наново се закачи акаунт.

Редактирано от morfei
  • 0
Публикувано

АВV между другото имат приложение, не съм го пробвала, но го видях в магазина.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

4s след ъпдейт с iOS 9 никакви проблеми освен първия ден имах проблем с обхвата ,постоянно се откачаше от оператора ,но разбрах ,че като изкл 3G-то се оправя ,сега нямам никакви проблеми работи перфектно не забива ..... някой ъпдейтнал ли е 4s с 9.0.1 ,защото като потърся в списъка за кои телефони е ъпдейта въобще го няма ?!?!

• 0
Публикувано

E ти счупи всичко :D

• 0
Публикувано

Здравейте колеги. Искам да попитам имаше ли вибрация при писане в ios9? Струва ми се, че след ъпдейта вибрацията ми изчезна, или аз нещо не съм в ред, но си мисля че имаше.

• 0
Публикувано

Вибрация при писане е характерна за АндроИд телефоните. Не е имало преди това в iPhone, или поне не е стандартно. Може би има опция за активиране.

• 0
Публикувано

Ясно, значи няма смисъл да продължавам да търся из менютата :D Благодаря колега за отговора.

• 0
Публикувано

Нито ММС-а, нито hotspot-а мога да пусна след качването на 9-ката. Не знам какво става. Аако някой ги е подкарал към Мтел, моля да помогне.

• 0
Публикувано

Има тема където съм написал настройките за Мтел на 9-ката

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

• 0
Публикувано

Искам да си инсталирам официалната версия iOS 9, а в момента съм с iOS 9.1 public beta. Изтрих си профила и излязох от програмата, но получих последния ъпдейт. Трябва ли да се върна до iOS 8.4.1 през iTunes?

• 0
Публикувано

Свали си 9 на компютъра и ресторни до нея.

• 0
Публикувано

@Lacoste разбира се че има ъпдейт за 4s до 9.0.1

• 0
Публикувано

Още нещо странно при мен - за дните от 19-ти до днес свободното място след ресета де стопи от 9,2 на 7,7 ГБ, при едни и същи приложения... Толкова кеш никога не са ми събирали.

• 0
Публикувано

Някой има ли идея как се държи на ipad 3 ?

Sent from my iPad using Tapatalk

• 0
Публикувано

След ъпдейтване към IOS9 приложението "бележки" се ъпдейтва ръчно след първото влизане в прилижението. Жената обаче без много да чете отказала ъпдейта. Някой може ли да подскаже как да ъпдейтна сега. Не откривам такава опция.

• 0
Публикувано

Като отвори апп-а и даде назад за да си озбере от къде да чете белележките, горе в дясно трябва да има Ъпгрейд бутон.

• 0
Публикувано

751315a252f0c7fee75e4def38163616.jpg

Няма бутон ъпдейт

• 0
Публикувано

Доста странно, при мен беше там

• 0
Публикувано

Сега видях че в gmail бележките са по стария дизайн а на on my iphone са с новия дизайн и новите опции. Тоест би трябвало да се е ъпдейтнало приложението

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...