Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

kal1ch

Въпрос

Публикувано

Преди малко качих девятката на телефона.

Доста загря по време на ъпдейта и 5-10 минути след това, което според мен е нормално за всяка първа бета. Една идея по-муден е от 8.3, но ми се струва доста по-стабилен от предишните им първи бета версии. Слуховете за новия системен шрифт излязоха верни.

Сега го пускам и на iPad-а. Нямам време да правя много шотове, но ако някой го интересува нещо да пита и утре ще отделя време за всичко. :smile:

post-5071-0-37881400-1433795668_thumb.pn post-5071-0-74403700-1433795679_thumb.pn post-5071-0-94164600-1433795688_thumb.pn post-5071-0-40106300-1433795699_thumb.pn post-5071-0-84559900-1433795713_thumb.pn post-5071-0-27071100-1433795732_thumb.pn post-5071-0-99022600-1433795744_thumb.pn

Recommended Posts

• 0
Публикувано

А какъв е проблемът блутут да е включен. Аз от 5-6 години никога не съм го изключвал на никой телефон. Ако не се ползва няма и консумация. Дори и да се ползва, пак е незначителна. Чудя се защо хората си взимат смартфон, а му изключват всичкo "смарт" за да не им изхаби свещената батерия? :biggrin:

• 0
Публикувано (редактирано)

Със сигурност идеята на въпроса e да се изчистят въпросителните около проблема и да не стане така че , там е имало няква консумация и това да е причинило проблема, а не да се постави под въпрос това , че някой е превъртял смарт-а още преди години ...

Редактирано от kawabiker
  • 0
Публикувано

Минутите горе/долу излизат, а и там си пише, че е за последните 24 часа. Можеш да пробваш да спреш background updates на фейсбук и viber освен ако не държиш много да си спестиш чакането 1-2 секунди докато заредят нови данни при пускане. Може да пробваш и да рестартираш телефона ако не си досега.

• 0
Публикувано
Със сигурност идеята на въпроса e да се изчистят въпросителните около проблема и да не стане така че , там е имало няква консумация и това да е причинило проблема, а не да се постави под въпрос това , че някой е превъртял смарт-а още преди години ...

Ако трябва да сме честни, въпроса не ми изглежда да беше зададен по тази причина. По-скоро съдържа в себе си доста учудване от факта, че БТ е включен :) Но това са подробности де.

• 0
Публикувано

Когато не е свързан към друго ус-во блутуута периодично сканира за ус-ва и това може да доведе до завишена консумация , това според мен е и целта на въпроса в случая :)

• 0
Публикувано

Не знам какъв е проблема, но ъпнах до най-новата бета. Проблема към момента е решен! Ще трябва да е нещо от ios според мен, че приложения не съм изтривал.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Някой да знае кога се очаква ъпдейт до 9.2?

• 0
Публикувано

Няма официална дата, предполагам или тази или следващата сряда ще го пуснат, но това си е мое лично предположение.

• 0
Публикувано

Някой пробва ли ЛТЕ на теленор, аз го зададох в целулар, но остава написано 3г на екрана!

• 0
Публикувано

Бих желал да отправя запитване към вещите във форума, а именно дали все още се подписва 9.0.2? И възможно ли е iPhone 5 да бъде даунгрейднат от 9.1 към 9.0.2.

• 0
Публикувано
  • 0
Публикувано

Пуснаха 9,2!

d63a2bd9cfcd82a8778db5d95977acd0.jpg

• 0
Публикувано

Видях, че е пусната ама на мен още не ми дава да я сваля. Даже и телефона ми не я открива. Или пък са спрели поддръжката на 4s. Някакви идеи?

iPhone 4s.iOS 9.2beta4 + Gevey using Tapatalk

• 0
Публикувано

Може би заради бетата, която ползваш, не е спряна поддръжката на 4s.

• 0
Публикувано

Бета 4 е със същия билд като пуснатата, затова!

Sent from my iPhone 6s by Tapatalk!

• 0
Публикувано

A carrier update имате ли?В macrumors пишат,че са получили до 23.1...

Sent from my iPad using Tapatalk

• 0
Публикувано

Не за сега.

• 0
Публикувано

И аз не!

Sent from my iPhone 6s by Tapatalk!

• 0
Публикувано

Вече вместо Vivacom, пише Vivacom BG. ОТА ъпдейтнах.

Списъкът с промени и новости е дългичък. Приятно впечатление правят няколко от нещата, особено добавката на поддръжка за Camera Connection Kit-a за iPhone. Жалко, че го продадох преди няколко седмици :)

IMG_1423.jpgIMG_1424.jpgIMG_1425.jpg

• 0
Публикувано (редактирано)

Ще ресторна след малко пък да видим. Точно да тествам гевея преди да са спрели подписването на 9.1 хахахха сега чакаме борците за свобода да счупят решетката

Редактирано от AirCraftRU
  • 0
Публикувано

Аз се радвам на фикса за алармата, често ми се случваше да я изключа, а тя все пак да си звънне в определения час.

• 0
Публикувано

Аз се качих.. направи ми впечатление, че този път не загря така, както на 9.1

Прочетох, че Zerodium щял да отключи златната клетка за 9.2 срещу милионче :) Не знам колко вярно е това, но се надявам, че скоро ще ни зарадват!

• 0
Публикувано

Или пък ще чакаме като при 7 :)

• 0
Публикувано

Мога да кажа, при моя 6+ определено се подобри работата на телефона!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...