Доста загря по време на ъпдейта и 5-10 минути след това, което според мен е нормално за всяка първа бета. Една идея по-муден е от 8.3, но ми се струва доста по-стабилен от предишните им първи бета версии. Слуховете за новия системен шрифт излязоха верни.
Сега го пускам и на iPad-а. Нямам време да правя много шотове, но ако някой го интересува нещо да пита и утре ще отделя време за всичко.
Въпрос
kal1ch
Преди малко качих девятката на телефона.
Доста загря по време на ъпдейта и 5-10 минути след това, което според мен е нормално за всяка първа бета. Една идея по-муден е от 8.3, но ми се струва доста по-стабилен от предишните им първи бета версии. Слуховете за новия системен шрифт излязоха верни.
Сега го пускам и на iPad-а. Нямам време да правя много шотове, но ако някой го интересува нещо да пита и утре ще отделя време за всичко.
Top Posters For This Question
97
92
69
61
Популярни дни
Септ 17
56
Юни 9
46
Септ 18
41
Септ 28
41
Top Posters For This Question
The Shaman 97 posts
dessyteneva 92 posts
gogi6 69 posts
simba4 61 posts
Популярни дни
Септ 17 2015
56 posts
Юни 9 2015
46 posts
Септ 18 2015
41 posts
Септ 28 2015
41 posts
Популярни публикации
The Shaman
Аз право хвърлих стартовите устройства на колите и накупих аЙфони...
Grievous
Скачай народе. Pangu Untethered Jailbreak iOS 9.0 - 9.0.2
baronbg
Или да мрънка за щяло и нещяло! Ако направят, батерията да държи една седмица, ще се намерят такива, да хленчат, че не кара месец и виждаш ли било голям проблем. Мен ме дразни колата че я зареждам в
Добавени снимки
1121 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.