The Shaman Публикувано Септември 8, 2015 Публикувано Септември 8, 2015 Не бре, коментирайте каквото искате, няма проблем. Обясних най-вече за Барона, за коя магия говоря Сега четох изказвания на Кук, че телефона далече няма да е най-същественото, което ще представят. 1 Цитирай
Donchew Публикувано Септември 8, 2015 Публикувано Септември 8, 2015 Нова Сири, нов отговор Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 8, 2015 Публикувано Септември 8, 2015 Ето как обясни за какво служи малкото джобче на дънките Минутата е 1.45 2 Цитирай
Anthony Публикувано Септември 8, 2015 Публикувано Септември 8, 2015 Съгласен съм, но каква точно магия очаквате ти и всички, които всяка година повтаряте, че се е изчерпала? И накрая пак си купувате последния iPhone. Каква ще е логиката да рискуват източника на най-големите си печалби в името на "магията"? Как вие бихте предложили да се пресъздаде отново смартфона, та да усетите пак някаква магия или иновация? iPhone върви по стъпките на iPod - отработена, доказана във времето формула за развиване на успешен продукт. Гледайки реалистично на нещата, от години насам не очаквам чудеса при обявяването на нов iPhone. Първия модел беше иновация, а от там нататък всичко е итерация. Въобще не съм съгласен. След първия iPhone трепетно очаквахме магията на копи/пейст - функция, която я имаше при всички други платформи, но Стив Джобс беше счел, че не ни трябва. После чакахме магията на GPS, на фонетичната клавиатура, на възможността да си качиш собствен рингтон и т.н. Сега вече не ни остана какво да чакаме. Българско меню никога няма да има, сменяема батерия никога няма да има, слот за SD карта също никога няма да има. То и конкуренцията вече ги сметна за излишни Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 8, 2015 Публикувано Септември 8, 2015 Момчета айде сега , не е момента да се правите на корави баш тука като знаем какво ще стане утре баш тука Аз лично и днеска настръхвам от презентациите на краля на маркетинга въпреки че знам какво ще покаже, но и на презентациите на Тим седя и чакам какво ще покаже с едно такова напрежение неестествено, така че айде знаем се от както бяхме с 1.1.4 . Цитирай
Anthony Публикувано Септември 8, 2015 Публикувано Септември 8, 2015 Аз лично не съм гледал презентация от поне 3-4 години, няма да я гледам и утре. Ще прочета с интерес в резюме и ще си поръчам 6S Plusa на pre-order. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 8, 2015 Публикувано Септември 8, 2015 Както казах и аз също няма да гледам. Ще седя със семейството си на масата и ще замезвам 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 8, 2015 Публикувано Септември 8, 2015 Аз пък ще го гледам, както и всеки предишен ивент. Винаги има какво да се види. 1 Цитирай
algor Публикувано Септември 8, 2015 Публикувано Септември 8, 2015 Приятели, магията е в очакването, а инерцията е след събитието. И това не важи само за ябълката, а живота като цяло е драматургично правилен, както добре знаем. Я се замислете колко сме се променили всеки сам за себе си и всички като цяло тук във форума... А? Е, няма как да вярвате в дядо Коледа, щом очаквате Снежанка по цици да се яви. 10 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 8, 2015 Автор Публикувано Септември 8, 2015 Истина е. Когато ми подариха 2G-то 2007-ма, над година го ползвах само за ало-ало и освен удобния, чудно работещ тачскрийн, камерата с хубави цветове и плеъра,не знаех за какво друго да го ползвам. Сега съм капризен(почти) "експерт"(пак почти) в областта и не знам какво би ме шашнало. Факт остава удобството и благонадежността при ежедневна употреба(което за мен е достатъчно), предвид факта, че времето е ценно и не мога да се занимавам с глупости. Каквото и да представят, ще бъде стъпка напред в същата посока - което никак не е за пренебрегване. Ключова дума: удобен 4 Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 9, 2015 Публикувано Септември 9, 2015 Ще разберем след няколко часа!На който не му хареса,става,тръгва си и толкозЯд ме е,че сезона не беше от най-добрите,а кинти ще трябват за новите у-ва))) 3 Цитирай
ayl Публикувано Септември 9, 2015 Публикувано Септември 9, 2015 А дано въпреки казаното напоследък пуснат и 4-инчов телефон. 2 Цитирай
profusion Публикувано Септември 9, 2015 Публикувано Септември 9, 2015 Има ли вече алтернативни линкове, че познати питат Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 9, 2015 Публикувано Септември 9, 2015 Apple TV, компютри с Windows 10 и всички Apple computers. Цитирай
profusion Публикувано Септември 9, 2015 Публикувано Септември 9, 2015 Да ама за старите уондоуси, познатите им не искат и да помиришат уин 10 Цитирай
emco83 Публикувано Септември 9, 2015 Публикувано Септември 9, 2015 А дано въпреки казаното напоследък пуснат и 4-инчов телефон. Де този късмет. Това е основната причина, че съм останал все още с 5-та. Не обичам тези лопати. Цитирай
Wayward Публикувано Септември 9, 2015 Публикувано Септември 9, 2015 Сега видях имейла за събитието.Бъзикате се в началото за 71 години,но долу виждам информацията,че отново на 9.09.2010 е имало най-много потребители онлайн.Явно имаме някаква връзка с партията (laugh) Цитирай
Dean Публикувано Септември 9, 2015 Публикувано Септември 9, 2015 Ще гледам и тази година, въпреки че знам какво ще видя. Като цяло тръпката около цялото това нещо е особена и ме радва, но догодина ще е по-добре... Цитирай
profusion Публикувано Септември 9, 2015 Публикувано Септември 9, 2015 Що е акцентирано на Сири? Да не би да го слагат в Мак ОС? Цитирай
matsan Публикувано Септември 9, 2015 Публикувано Септември 9, 2015 (редактирано) Като започне да ме разбира на български тогава ще ме заинтересува . То майтап ама това е единственото нещо , което искам да имам от хемороида. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 9, 2015 от matsan 3 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Септември 9, 2015 Публикувано Септември 9, 2015 В следващите няколко часа ще се постарая да Ви пренеса в специалното събитие на Епъл. Темата ще бъде заключена, за да няма застъпвания. Ще се видим след малко. 6 Цитирай
profusion Публикувано Септември 9, 2015 Публикувано Септември 9, 2015 Може да го направят на български ....един ден Аз се пробвах на Японски - не ме разбра явно ми е зле произношението Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Септември 9, 2015 Публикувано Септември 9, 2015 Здравейте, колеги! Времето лети, а? Една година неусетно мина и ето ни пак тук, в очакване на новите продукти. За пореден път имам честа да водя live blog, тук, във форума. Настанете се удобно и да започваме! Начало: 20:00 часа Източникът на информация, ще бъде www.theverge.com Минути преди началото... Залата е препълнена. Нищо ново. Ако имате Apple устройство или Windows 10 под ръка, можете да гледате на живо тук: http://www.apple.com...september-2015/ Тим е на сцената: Facebook Messanger идва за Apple Watch! Можете да гледате вашите Go Pro видеа директно от часовника си: Следва демо от AirStrip "Game changer" за вашето здраве В момента демонстрират функциите на AirStrip, за съжаление няма как да ви покажа това. AirStrip може да следи бременните жени. Да следи тяхното здраве и показатели. Watch OS 2! Нови верижки: Нов цвят? Rose gold? Red, red: Доста нови цветове. Разнообразието е доста голямо: И още, и още: OS 2 ще е наличен на: Тим е на сцената. Време е за iPad... iPad Pro? We'll see.. Тим: Толквоа много уникални неща можете да направите на вашия iPad. iPad Pro e тук.... Най-мощният iPad, който някога сме правили Идва ли краят на Macbook Air? Най-големият екран на iOS устройство 12.9 инча Теглото е като на iPad Air Широчината на iPad Pro съвпада с височината на iPad Air Доста мощен: До два пъти по-голяма графична мощ. Lol: Идва нова ера за приложенията. Разработчици, готови ли сте? До 10 часа работа на батерията 4 говоритела Ще може да стриймва 4к видеа Физическа клавиатура от Apple Apple, колко струва? "Умна клавиатура" Време е за стайлус Apple pencil? Джони Айв ще разкаже повече.... Високо ниво на прецизност Зареждаща? Създаден да бъде като познат продукт. Каквото и да означава това. Можете да чартаете диаграми директно от Notes.app Този продукт е подходящ за дизайнери. Шефа на Microsoft Office e на сцената. Защо? Вече е по-лесно да се работи с Office. Преди твърдяха, че стайлуса е излишен, дори се пресмиваха на другите.... Всеки греши, дори и най-добрите Сега е ред на Adobe. Достъп до TypeKit Fonts Adobe представя 3 отделни приложения Едно от приложенията е Adobe Fix. До колкото се вижда софтуера не е променен. Няма да има Mac OS. Жалко. 3D4Medical Аpple явно доста са се загрижили за нашето здраве. Докторите могат да споделят 3D модели със своите пациенти. Цената започва от $799 A, ето я клавиатурата. Скромно. Ноември iPad Pro + Pencil + Keyboard = $1000+ Video Time! Отново 12.9 инча А9X Процесор 150 mbps LTE Нов iPad Mini 4 iPad Mini 4 е също толкова мощен, колкото Аir 2 Аpple TV Time Бъдещето на Apple TV са приложенията Тим: Златната ера на телевизията. Аpp Store вече и за Аpple TV До колкото виждам, дистанционното е с тъчпад Интерфейсът изглежда идинтичен Siri вече работи и на Apple TV? Мхм.... Ха, познах Без бутон за включване Hey, Siri: Great touch experience. Удивителни скрийнсейвъри. Време е за Siri Можете да върнете 15 секунди назад, ако кажете "what did she saу". Полезно... но не и за нас. 21 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Септември 9, 2015 Публикувано Септември 9, 2015 Имаше леко забавяне поради технически проблем. Всичко е наред вече. Apple TV вече поддържа и game-play Достатъчно, Епъл, достатъчно, покажете ни това, което чакаме...... Това са игри за Apple TV. Използвайте вашия iPhone или iPod като контролер. Gilt: 80% от нашите продажби идват от Apple Store. Накратко за Apple TV - Siri - Appe Store - Скрийнсейвъри - Ново дистанционно - Игри Come on, Apple 60 fps streaming Само където не гледаме бейзбол. Нищо, догодина и за нашия футбол. Универсални приложения от телефон, таблет и телевизор. Не са махнали Ethernet порта Изглежда ми доста по-масивно устройство от предшественика си Време е за това, което чакаме…. най-накрая! Време е за iPhone!!! iPhone 6 e най-популярният iPhone до сега Анимирани тапети. Rose gold iPhone Изглежда като iPhone 6, разбира се. Фил е на сцената "Тези айфони са най-удивителните, които сме правили" Всеки път така казват... Force Touch ops: Десен бутон? Нови жестове Тази динамична система е вградена в iOS 9 Take a selfie, please? Сензорите са вградени в подсветката на екрана Ново поколение на мултитъч Quick Look 3D Touch ще може да изпълнява действия, без приложението да е отворено Emergency selfie Бързи връзки: 90% по-мощна графична мощ А9 чип Повече мощ, по-малко потребление Game play time 3D Touch ще промени гейм изживяването. Изцело. Време е за КАМЕРАТА!!! 12-мегапиксела Аутофокусът е по-добър. "Най-добрата камера, която някога сме слагали в iPhone" *Продавам си професионалния фотоапарат.* 4К Video!!!! 8 милиона пиксена за видео. Удивително По-добри селфита? Няма проблем: Retina Flash iMovie ще може да работи с 4K Live Photos? Анимирани снимки, посредством 3D Touch Как да направите анимирани снимки? Както до сега! Нищо по-различно, просто натиснете бутона 2x по-бърз LTE чип Move to iOS App 2x по-бърз WiFi чип Накратко: А, цената? Момент.... Цените са същите като на iPhone 6 Отново започват с 16 GB На пазара от 25.09 Нови цена за iCloud съхранение. Тим отново е на сцената, събитието е към края си. Цените на iCloud са два пъти по-ниски. 27 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.