Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Със спестяванията си ги тъпчат, как с какво...

Затова не им стигат, баси.

• Отговори 673
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

68

• dessyteneva

41

• algor

39

• DreamcatcheR

38

Публикувано

Радвай се на телефончето и не обръщай внимание, чуждото мнение няма значение :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Аз мечтая за нещо с над 2TB, така няма да влача нищо друго с мен освен въйфона.

Публикувано

Извинете за спама, но всеки един от вас би реагирал на такава наглост- особено с "баси"- то накрая.

Наглост?!?!

Колега, ти наистина ли си приел думите ми, че ти завиждам или съм ги казал със завист и злоба?!?!

Да беше драснал едно ЛС да ме питаш и да ти обясня, вместо да се нервиш и да си създаваш негативни емоции.

Както и да е.

Приеми извиненията ми, ако може!

Ако съм те обидил - неволно е, повярвай ми.

Ако прецени модератор направо да изтрие тъпизма ми и останалите реплики, но нека колегата каже, че е прочел публичното ми извинение първо.

Публикувано

Не мисля, че е тъпизъм мнението на algor, най-малкото защото и аз съм се питал винаги как може човек да напълни 128 гига на телефон при тия бързи мрежи и тия облаци навсякъде. Но от друга страна аз винаги съм се питал и как може човек да сърфира на телефона си на 2 метра от компютъра или пък да гледа телевизия на телефона в хола, а телевизора му да е изключен. Може би света се променя по-динамично отколкото аз мога да схвана новите реалности ...

Публикувано

Проблемът в писмената комуникация (както е в слуая тук) е, че не винаги се разбира точния смисъл на написаното - не е като да си говорим директно и да се усети интонацията, при прочит нещата се изкривяват до някъде и възникват подобни недоразумения, не смятам че някой някого е обидил и ви моля да не го приемате така, нека не си разваляме празниците, всеки има право на мнение и преценка какво да ползва и дали да го ползва или не. Не мисля, че смисълът на написаното от algor е да обиди Victormihov, просто както в разговорния език е допуснал да се промъкне думичката "баси", която повечето от нас използват и то не с цел обида, останалото е просто мнението му за обема памет, която лично на него не е необходима, но хората са различни все пак.

Публикувано

Проблема е , че всеки търси кусури на някой друг. Особенно важи за нас Българите. Не се радваме на това , което имаме а гледаме да завиждаме на това , което имат някои други.

Публикувано

@aserrr,според мен проблема е,че от един пост правиш/те изводи нямащи нищо общо с "действителността".

На @algor,колко си прочел?

Публикувано

Точно пък завист няма никъде в коментираните мнения, няма нужда да се генерализира и да се приписват " характерни български черти" на колегите, не са такива хора!

Публикувано

Аз пък не разбирам защо трябва човек да се фука, че си е купил нов телефон. Всякаш сте 10 годишни хлапета.Какъв е този манталитет! Преди няколко поста си писал, че си взел на жената, че бил супер ала бала. Сега същата работа.

За да не съм офф: паметта на iPhone се пълни супер бързо. Тези, които обичат да снимат и заснемат видео знаят. ;)

Публикувано (редактирано)

Доста. От 2011 насам да кажем. Но защо трябва да му чета постовете? Явно нещо не си ме разбрал. Изказах мнение . Не може ли?

Това към pepo 1919 .......

Редактирано от aserrr
Публикувано

Михов, ти отново реагираш толкова крайно, колкото само ти си можеш!

Намесвам се не заради това, че "от мухата направи слон", а заради това, че познавам лично човека, който квалифицираш с с неверни определения, напълно незаслужено. Сега пък и всички сме били "някакви" хора в тоя форум! Хайде стига бе човек! Стегни се!

Ще се включа и аз, макар че, мислех да го направя още след поста на Михов. Явно хората, обстановката и обкръжаващата действителност, те карат да реагираш по този начин. Тук хората явно са други (различни) спрямо твоето разбиране. Изразяване, чувство за хумор, ценностна система и т. Н. За толкова време във форума, трябва да си го разбрал. От реакциите на другите и от моя прочит, разбирам, че всички разбрахме какво е искал да каже (напише) АлГор, само ти си го изкриви през твоята призма. Въпреки това, той поиска да приемеш извинението му, за думи които му поставяш в устата, по скоро тълкуване, което е извън контекста. Смятам, че обидчивоста ти е в повече, макар и неразбрал шегата му.

Редактирано от baronbg
Публикувано

Тва 3D тъч какво прави :tooth:

Публикувано

Тества ти силата на натиска ;)

Публикувано
Тва 3D тъч какво прави :tooth:

Ето какво…

fc761c0a1ea9e971a0ce943a4dc92ae4.jpg

Публикувано

Весели празници на целия форум. Всичко най хубаво на вас и на семействата ви. И не се вземайте толкова на сериозно. Наздраве.

Публикувано

Весели празници на всички! Мир и любов на Вас и Вашите семейства!

Понеже темата е за iPhone 6s/6s plus да не се отклоняваме и споделя, че и двата си скубят. Почти всички в темата споделят, че вече го няма този проблем в новите модели, но повярвайте ми скубят си и двата :tooth: :tooth: :tooth:. Имам 1мм растителност навсякъде по главата и лицето и въпреки това разговорите ми прииняват негативни емоции.

Публикувано

Омръзна ми вече от тия боклуци, от август насам все по сервизите - 1 месец ползвай телефона после 10000 дни по сервизите. След като ми замениха 6S-a за жълти петна по екрана, на новия пък му потъна power бутона и се натиска трудно, а го пазя като очите си, нито е изпускан, нито мокрен. Вече сериозно взе да ми писва, то бива дефектна работа, ама това минава границите.

Публикувано

Здравейте! Имам странен проблем с 6s(9.2) понякога индикатора за батерия забива и не показва точно батерията, дори като е паднала под 20% не показва нищо. Пример днес е забила на 85% и не мърда, рестартирам телефона(само така се оправя) и показва 2% и се изключи. Телефона е на 1 седмица, дойде с 9.1 и направих ъпдейт до 9.2 дали там не се е омазало нещо?

Публикувано

И при мен се появява този проблем. Освен това преди малко открих друг дефект в тоя боклук, 3D Touch, който превръща клавиатурата в "мишка" работи само по един път и след това просто не действа.

Нямам възможност в момента да ползвам гаранцията защото съм в почивка, но съм изумен. Веднага щом го сменя го продавам и повече не искам да имам нищо общо с тази малоумна марка. Единствено без iOS ще ми е много трудно да свикна, но ще се пробвам, омръзна ми от боклучавите им направи.

Публикувано

То iOS е на същата "малоумна марка", но ще свикнеш. На хубавото, лесно се свиква.

Публикувано

Deanи още двама, трима са с постоянни проблеми с телефоните си. Не знам какво да мисля вече!

Онзи ден като бях да си получа моя имаше друг клиент, който предаваше неговия 6S за сервиз, но така и не разбрах какъв му е проблема на него. Бих ви посъветвал да си стоите със 6-ците.

Редактирано от Dean

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...