algor Публикувано Декември 22, 2015 Публикувано Декември 22, 2015 Със спестяванията си ги тъпчат, как с какво... Затова не им стигат, баси. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 23, 2015 Публикувано Декември 23, 2015 Радвай се на телефончето и не обръщай внимание, чуждото мнение няма значение :-) Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
mirror Публикувано Декември 23, 2015 Публикувано Декември 23, 2015 Аз мечтая за нещо с над 2TB, така няма да влача нищо друго с мен освен въйфона. 1 Цитирай
algor Публикувано Декември 23, 2015 Публикувано Декември 23, 2015 Извинете за спама, но всеки един от вас би реагирал на такава наглост- особено с "баси"- то накрая. Наглост?!?! Колега, ти наистина ли си приел думите ми, че ти завиждам или съм ги казал със завист и злоба?!?! Да беше драснал едно ЛС да ме питаш и да ти обясня, вместо да се нервиш и да си създаваш негативни емоции. Както и да е. Приеми извиненията ми, ако може! Ако съм те обидил - неволно е, повярвай ми. Ако прецени модератор направо да изтрие тъпизма ми и останалите реплики, но нека колегата каже, че е прочел публичното ми извинение първо. 3 Цитирай
ayl Публикувано Декември 23, 2015 Публикувано Декември 23, 2015 Не мисля, че е тъпизъм мнението на algor, най-малкото защото и аз съм се питал винаги как може човек да напълни 128 гига на телефон при тия бързи мрежи и тия облаци навсякъде. Но от друга страна аз винаги съм се питал и как може човек да сърфира на телефона си на 2 метра от компютъра или пък да гледа телевизия на телефона в хола, а телевизора му да е изключен. Може би света се променя по-динамично отколкото аз мога да схвана новите реалности ... Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 23, 2015 Публикувано Декември 23, 2015 Проблемът в писмената комуникация (както е в слуая тук) е, че не винаги се разбира точния смисъл на написаното - не е като да си говорим директно и да се усети интонацията, при прочит нещата се изкривяват до някъде и възникват подобни недоразумения, не смятам че някой някого е обидил и ви моля да не го приемате така, нека не си разваляме празниците, всеки има право на мнение и преценка какво да ползва и дали да го ползва или не. Не мисля, че смисълът на написаното от algor е да обиди Victormihov, просто както в разговорния език е допуснал да се промъкне думичката "баси", която повечето от нас използват и то не с цел обида, останалото е просто мнението му за обема памет, която лично на него не е необходима, но хората са различни все пак. Цитирай
aserrr Публикувано Декември 23, 2015 Публикувано Декември 23, 2015 Проблема е , че всеки търси кусури на някой друг. Особенно важи за нас Българите. Не се радваме на това , което имаме а гледаме да завиждаме на това , което имат някои други. 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Декември 23, 2015 Публикувано Декември 23, 2015 @aserrr,според мен проблема е,че от един пост правиш/те изводи нямащи нищо общо с "действителността". На @algor,колко си прочел? 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 23, 2015 Публикувано Декември 23, 2015 Точно пък завист няма никъде в коментираните мнения, няма нужда да се генерализира и да се приписват " характерни български черти" на колегите, не са такива хора! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
uomoto Публикувано Декември 23, 2015 Публикувано Декември 23, 2015 Аз пък не разбирам защо трябва човек да се фука, че си е купил нов телефон. Всякаш сте 10 годишни хлапета.Какъв е този манталитет! Преди няколко поста си писал, че си взел на жената, че бил супер ала бала. Сега същата работа. За да не съм офф: паметта на iPhone се пълни супер бързо. Тези, които обичат да снимат и заснемат видео знаят. 5 Цитирай
aserrr Публикувано Декември 23, 2015 Публикувано Декември 23, 2015 (редактирано) Доста. От 2011 насам да кажем. Но защо трябва да му чета постовете? Явно нещо не си ме разбрал. Изказах мнение . Не може ли? Това към pepo 1919 ....... Редактирано Декември 23, 2015 от aserrr Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 24, 2015 Публикувано Декември 24, 2015 Михов, ти отново реагираш толкова крайно, колкото само ти си можеш! Намесвам се не заради това, че "от мухата направи слон", а заради това, че познавам лично човека, който квалифицираш с с неверни определения, напълно незаслужено. Сега пък и всички сме били "някакви" хора в тоя форум! Хайде стига бе човек! Стегни се! 10 Цитирай
baronbg Публикувано Декември 24, 2015 Публикувано Декември 24, 2015 (редактирано) Ще се включа и аз, макар че, мислех да го направя още след поста на Михов. Явно хората, обстановката и обкръжаващата действителност, те карат да реагираш по този начин. Тук хората явно са други (различни) спрямо твоето разбиране. Изразяване, чувство за хумор, ценностна система и т. Н. За толкова време във форума, трябва да си го разбрал. От реакциите на другите и от моя прочит, разбирам, че всички разбрахме какво е искал да каже (напише) АлГор, само ти си го изкриви през твоята призма. Въпреки това, той поиска да приемеш извинението му, за думи които му поставяш в устата, по скоро тълкуване, което е извън контекста. Смятам, че обидчивоста ти е в повече, макар и неразбрал шегата му. Редактирано Декември 24, 2015 от baronbg 7 Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 24, 2015 Публикувано Декември 24, 2015 Тества ти силата на натиска Цитирай
chayanne Публикувано Декември 24, 2015 Публикувано Декември 24, 2015 Тва 3D тъч какво прави Ето какво… Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
aserrr Публикувано Декември 24, 2015 Публикувано Декември 24, 2015 Весели празници на целия форум. Всичко най хубаво на вас и на семействата ви. И не се вземайте толкова на сериозно. Наздраве. 3 Цитирай
niksan76 Публикувано Декември 28, 2015 Публикувано Декември 28, 2015 Весели празници на всички! Мир и любов на Вас и Вашите семейства! Понеже темата е за iPhone 6s/6s plus да не се отклоняваме и споделя, че и двата си скубят. Почти всички в темата споделят, че вече го няма този проблем в новите модели, но повярвайте ми скубят си и двата :tooth: . Имам 1мм растителност навсякъде по главата и лицето и въпреки това разговорите ми прииняват негативни емоции. Цитирай
Dean Публикувано Януари 1, 2016 Публикувано Януари 1, 2016 Омръзна ми вече от тия боклуци, от август насам все по сервизите - 1 месец ползвай телефона после 10000 дни по сервизите. След като ми замениха 6S-a за жълти петна по екрана, на новия пък му потъна power бутона и се натиска трудно, а го пазя като очите си, нито е изпускан, нито мокрен. Вече сериозно взе да ми писва, то бива дефектна работа, ама това минава границите. Цитирай
blizzard Публикувано Януари 3, 2016 Публикувано Януари 3, 2016 Здравейте! Имам странен проблем с 6s(9.2) понякога индикатора за батерия забива и не показва точно батерията, дори като е паднала под 20% не показва нищо. Пример днес е забила на 85% и не мърда, рестартирам телефона(само така се оправя) и показва 2% и се изключи. Телефона е на 1 седмица, дойде с 9.1 и направих ъпдейт до 9.2 дали там не се е омазало нещо? Цитирай
Dean Публикувано Януари 4, 2016 Публикувано Януари 4, 2016 И при мен се появява този проблем. Освен това преди малко открих друг дефект в тоя боклук, 3D Touch, който превръща клавиатурата в "мишка" работи само по един път и след това просто не действа. Нямам възможност в момента да ползвам гаранцията защото съм в почивка, но съм изумен. Веднага щом го сменя го продавам и повече не искам да имам нищо общо с тази малоумна марка. Единствено без iOS ще ми е много трудно да свикна, но ще се пробвам, омръзна ми от боклучавите им направи. Цитирай
baronbg Публикувано Януари 4, 2016 Публикувано Януари 4, 2016 То iOS е на същата "малоумна марка", но ще свикнеш. На хубавото, лесно се свиква. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 4, 2016 Публикувано Януари 4, 2016 Deanи още двама, трима са с постоянни проблеми с телефоните си. Не знам какво да мисля вече! 1 Цитирай
Dean Публикувано Януари 4, 2016 Публикувано Януари 4, 2016 (редактирано) Онзи ден като бях да си получа моя имаше друг клиент, който предаваше неговия 6S за сервиз, но така и не разбрах какъв му е проблема на него. Бих ви посъветвал да си стоите със 6-ците. Редактирано Януари 4, 2016 от Dean Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.