Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Pangu Untethered Jailbreak за iOS 9.x.x

Recommended Posts

Публикувано

Стана при мен със Cydia Impactor.

Слад малко, ще има и ръководство.

Публикувано

Джйелбрейк със Cydia Impactor

Какво ви е нужно:

1. Свалете ТОЗИ .ipa файл.

2. Свалте Cydia Impactor.

3. Компютър с Mac, Linux или Windows.

4. Валидно Apple ID.

Как протича процеса:

1. Разархивирайте Cydia Impactor и го стартирайте

2. Свържете вашето iOS устройство

3. Преместете (Drag&Drop) .ipa файла в отворената вече апликация:

help1.png

4. Натиснете ОК за да продължите:

help2.png

5. Напишете имейл адреса на вашето Apple ID:

help3.png

6. Напишете паролата на вашето Apple ID:

help4.png

7. Cydia Impactor автоматично, ще приготви всичко необходимо и ще подпише .ipa файла. Ако всичко е ОК, той трябва да бъде инсталиран на вашето устройство.

8. Отидете в Settings > General > Device Management на вашете устройство. Там ще видите профил с вашето Apple ID, влезте в него и натиснете Trust.

9.  Намерете апликацията на Pangu във вашето устройство и я стартирайте.

10. Натиснете Start за да започнете процеса.

П.С. Трябва да разрешите нотификациите и да заключите устройстовото след това. Нищо друго не трябва да се прави, то ще се respring-не само и това е всичко.

П.С. За ваша сигурност си направете друго Apple ID, което не съдържа данните ви от ТУК.

Изпробвано и работи.

Публикувано

До колкото разбирам, на всеки 7 дена трябва да джейлвам, защото сертификата изтича, така ли е?

Публикувано (редактирано)

arm11 благодарско

Редактирано от skpavlov
Публикувано

Защо след ребуут сидия крашва и трябва наново да повтарям процедурата после всичко е ок до следващия ребуут ?

Публикувано

Е, чак да повтаряш процедурата не ми се вярва. 20-30 секунди от телефона и готово. Ще се оправи, само проверявай сидиа за ъпдейти.

П. П. Ето тук е описано как да вземете сертификат за една година. По-късно ще го преведа стъпка по стъпка. Разбираемо е де.

http://www.redmondpie.com/get-1-year-pangu-pp-certificate-for-ios-9.3.3-jailbreak-heres-how/

Публикувано

Аз джейлнах по линка по-горе от Grievous и нямах проблеми. Не ми е искало и apple id.

Публикувано

Какво стана сега ? Единствения начин за джейл със cydia impactor ли остана ? 

Публикувано

Проверих през iFile сертификата , както пишат в redmondpie , изтича 04 . 2017г , така , че няма грижи. Джейла ми е през сафари!

Sent from my iPhone using Tapatalk

И при мен е така: И аз съм с джейл от сафари, до 2017г. ми е сертификата.

Редактирано от jordan00
Публикувано

Който иска да провери до кога му е сертификата намира чрез iFile директорията - /var/MobileDevice/ProvisioningProfiles.

Отваряте файла -

ProvisioningProfiles.jpg

и търсите този ред:

Edit-profile-iFile.jpg

Или за по-просто отивате до Settings > General > Device Management и ако сте с Enterprise, сте едногодишни.

Certificate-check.jpg

Публикувано

Едно въпросче да задам и аз, преди 1-2 месеца си ресторнах на чисто телефона с 9.3.2 с мисълта като излезе джейлбрейк направо да действам, Сега ми изниква въпроса, трябва ли да правя рестор на ново или мога направо да джейлна?

Публикувано

Нито една версия на Коди не ми работи:(Мисля,че прави конфликт с Audio Recorder!

При мен не става, появява се това съобщение след Apple Developer Warning

image.png

П.С.  Проблема решен с новата версия на Сидия импактор.

Редактирано от mitak1969
Публикувано

Лош антивирус, май? Злобен и трие :)

Публикувано

Изключих го, пак същото съобщение.

Публикувано
Нито една версия на Коди не ми работиМисля,че прави конфликт с Audio Recorder!

При мен бачкат версиите на коди но не ми показва директорията папката с m3u файла, задал съм да показва скритите папки !

Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано

Тези които не сме с едногодишен сертификат какво правим след изтичането?

Публикувано

Китайската 1.1 през сафари ли. На onlinejailbreak.com пише че вече не работи.

Публикувано

Аз преди бях с китайската и нарочно днес си рестартирах телефона и не ми даде да го джейлна наново със онлайн джейла както досега бях. Джейлнах го със cydia impactora и стана. С двете версиИ на джейла си имах по година сертификат!

Публикувано

При мен дава валиден сертификат до 07.08.2016. Да разбирам, че след тая дата трябва да правя всичко на ново?

Публикувано

Ако рестартираш;)

Умната: http://9to5mac.com/2016/07/30/pangu-jailbreak-potential-hack/

П.С. Всичко е от пп хелпъра. Драсва едно кодче в root/Library и те така...бийте шамара на всички папки именувани PPHelperNS3 и спете спокойно.

Публикувано

Нямам нито една папка с подобно наименование, а съм с джейл през браузър и инсталирано PP25?!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...