linkinpark79 Публикувано Август 6, 2016 Публикувано Август 6, 2016 След като сертификата е до 2017 вече,това означава ли че след рестарт пак ще трябва да се повтаря процедурата по джейл? Цитирай
apomarinov Публикувано Август 9, 2016 Публикувано Август 9, 2016 На мен ми изчезнаха капачките на бутоните от клавиатурата, които се появяват при натискане Цитирай
londongunner Публикувано Август 9, 2016 Публикувано Август 9, 2016 На мен ми изчезнаха капачките на бутоните от клавиатурата, които се появяват при натискане Рестарт на телефона и после иконата на пангу !Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
apomarinov Публикувано Август 9, 2016 Публикувано Август 9, 2016 То бая рестарти минаха, няма ги ма ще се преживее кво да правиш Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 9, 2016 Публикувано Август 9, 2016 settings-general-keyboard-character preview 1 Цитирай
apomarinov Публикувано Август 9, 2016 Публикувано Август 9, 2016 О боже, аз принципно след рестор винаги по инерция изключвам всички опции в секцията на клавиатурата Цитирай
londongunner Публикувано Август 13, 2016 Публикувано Август 13, 2016 Колеги има ли някой с джейлбрейк на ios 9 и ползващ приложението Mtel Now , да каже с какво го е байпаснал ,че с познатите туикове ( xcon, tsprotector+ ) от сидия не става ?! Цитирай
mitak1969 Публикувано Август 13, 2016 Публикувано Август 13, 2016 HBO GO също не бачка с Xcom Цитирай
gogi6 Публикувано Август 13, 2016 Публикувано Август 13, 2016 А с tspeotecror дали е опитал някой?Да не купувам напразноSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Август 13, 2016 Публикувано Август 13, 2016 Пробвах и с него не става !Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 13, 2016 Публикувано Август 13, 2016 Преди (iOS 7-8) iFile маунтваше като диск, когато се ползва СД карта посредством Camera Kit адаптера на Епъл. Това май вече не е така или...? Имам и двата нови адаптера, и с двата не става. Друг проблем, който имам и май е от джейла (понеже на iOS 10 Beta на айфон всичко е ОК), е свързан с Keynote - хич не работи. Нито мога да направя нова презентация (при избор на тема върти колелцето до безкрай), нито да отворя изпратена като линк - започва да импортва и си стои на 5%... Става въпрос за най-елементарна презентация с 3 картинки и най-простите транзишъни. Всичко това на iPad Pro 12.9, 9.3.3. Е*ем ти и про-то... Джейла нещо май бърка нещата? Преинсталирах няколко пъти.. Цитирай
simba4 Публикувано Август 13, 2016 Публикувано Август 13, 2016 Мани го тоя джейл, не свикна ли вече??? Sent from my iPhone 6s using Tapatalk! Цитирай
skpavlov Публикувано Август 15, 2016 Публикувано Август 15, 2016 За бай пас приложение XCon 42-бета1, при мен с него HBO-то работи. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 15, 2016 Публикувано Август 15, 2016 Усетих се, че може да е някакъв джейл-детект. Сложих и xcon и Tsprotect (или нещо от сорта), но не помогнаха. Оправи се като направих рестарт и в неджейлнато състояние отворих Keynote, направих нова презентация, затворих приложението, направих джейла и после всичко работеше точно в keynote. Цитирай
vassil_gamzoff Публикувано Август 18, 2016 Публикувано Август 18, 2016 Ще има ли джейл за нас с 32 битовите устройства?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Август 19, 2016 Публикувано Август 19, 2016 До днес мислех ,че си въобразявам но вече съм сигурен ,че мога и без джейлбрейк. Досега всички устройства които съм ползвал са били с такъв. Но след всеки джейл установявам,че ios работи много по-добре без направен такъв. Днес ресторнах 6-цата телефона просто лети , всяко приложение зарежда изключително бързо, другото което ми прави впечатление е при speedtest резултата е много различен без и с джейл ( без стигам скорости от порядъка на 50-60-70 Мбит на Теленор, а с джейл, повече от 25-30 Мбит никога не съм ). Оставам без джейл, единствено ще ми липсва Kodi, но нямам аз или познат с Mac който да го подпише и инсталира . 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Август 19, 2016 Публикувано Август 19, 2016 Ако имам жестове, ебем ти и джейла! 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Август 20, 2016 Публикувано Август 20, 2016 Аз всяка сутрин съм без джейл?! Телефона не се е рестартирал, но джейл няма. Всяка сутрин! Цитирай
londongunner Публикувано Август 20, 2016 Публикувано Август 20, 2016 Да и при мен беше така !Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Август 20, 2016 Автор Публикувано Август 20, 2016 Беше? И как го оправи? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.