gogi6 Публикувано Октомври 2, 2016 Публикувано Октомври 2, 2016 Не успявам да свържа тв-то през блуутут със спийкър!Изобщо не вижда устройството Цитирай
istoyanov Публикувано Октомври 2, 2016 Публикувано Октомври 2, 2016 При мен нещо стана и се появиха 1080 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
bobiikonomov Публикувано Октомври 2, 2016 Публикувано Октомври 2, 2016 (редактирано) Здравейте, на мен след като си платих за една година, ми дава грешка : Error# e8008015 Някой знае ли каква е тя. В нета има клипове, но нещо не ги разбрах. Редактирано Октомври 2, 2016 от bobiikonomov Цитирай
bobiikonomov Публикувано Октомври 2, 2016 Публикувано Октомври 2, 2016 Когато се опитам да инсталирам файла с IFunBox. Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 2, 2016 Публикувано Октомври 2, 2016 С коя версия на тюнса си?На сайта пише,че iFunBox не работи с последна версия на iTunes,но аз нямам проблем Цитирай
bobiikonomov Публикувано Октомври 2, 2016 Публикувано Октомври 2, 2016 (редактирано) 12.5.1.21 Май е от нея, да сваля стара версия ли на тюнса? Редактирано Октомври 2, 2016 от bobiikonomov Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 2, 2016 Публикувано Октомври 2, 2016 Опитай.Както казах при мен няма проблем,но пише,че е възможен проблем Цитирай
turganay Публикувано Октомври 3, 2016 Публикувано Октомври 3, 2016 И при мен е същия проблем, ще пробваме със стари версии.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 3, 2016 Публикувано Октомври 3, 2016 iFunBox не работи с последна версия на iTunes!Сега проверих и фънбокса се затваря когато вържа apple tv-то към компа Цитирай
gogogetov Публикувано Октомври 6, 2016 Публикувано Октомври 6, 2016 Абе хора, някой има ли идея защо в инсталиран на Коди 1Channel няма никакви филми? Празен е. Така беше и когато го сложих на телефона преди време, сега на ATV4 пак така. Същото е и с Addon Installer. Цитирай
gosta Публикувано Октомври 6, 2016 Публикувано Октомври 6, 2016 За ЮК основният домейн на 1Chanel е блокиран от интернет доставчиците . Предполагам , че нямаш и VPN? За целта има няколко къстъм домейни , които можеш да ползваш . Ето ти линк към края е списъка с домейните . https://seo-michael.co.uk/how-to-manually-install-1channel-add-on-xbmc/ П.П Току-що ми изтече сертификата на кодито иначе щях да ти дам даже този , който върви при мен. 1 Цитирай
gogogetov Публикувано Октомври 6, 2016 Публикувано Октомври 6, 2016 Плащам си годишно по $70 за HideMyAss но не знам как да го ползвам на ATV4-то. Май ще трябва да почета за тва. Благодаря за разяснението. Цитирай
gosta Публикувано Октомври 6, 2016 Публикувано Октомври 6, 2016 (редактирано) Ако нямаш флаш рутер ето ти решение https://support.hidemyass.com/hc/en-us/articles/207493567-Sharing-VPN-connection-via-Wifi-hotspot-Windows- Мен ме дразни и не ми се занимава да шервам нет с тивито и тн. а пък и споделям къща с други хора и не е удобно, да слагам още един рутер специално за vpn. Ползвай къстъм домейните от по-горе. Все някой ще работи. Редактирано Октомври 6, 2016 от gosta Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 7, 2016 Автор Публикувано Октомври 7, 2016 On 12/14/2015 at 1:20 PM, johnnybravo said: Сега за феновете на Netflix има една супер промоция. PureVPN са свалили цената от $11.95 на $2.08 при положение, че си направите абонамент за две години. Големият бонус тук не е само цената, а това, че в нея е включен и двугодишен абонамент за Smart DNS. Smart DNS ви дава възможност да добавите ваши IP адреси в един whitelist, след което на избрани от вас устройства вкарвате един DNS, който ви се дава от Pure VPN и устройството има достъп до Netflix и други подобни услуги. По този начин не се налага да се правят никакви настройки на рутъра и да се закачате към VPN за да имате достъп до Netflix. В момента аз и LUBECA® гледаме по този начин от моят акаунт. Към моят whitelist съм добавил и две негови IP-та. Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 7, 2016 Автор Публикувано Октомври 7, 2016 Това също е много полезно, но в момента я няма тази промоция. Предполагам, че за Black Friday ще има нещо подобно. 2 Цитирай
gosta Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 @Johnnybravo може ли малко по като за лаици специално как става номера ? Още първият път като го постна това , си платих към Pure VPN, но го позвам само на компютрите. Не искам да позвам нетфликс и т.н на ATV , a да не ми блокира , регионално ограничени коди добавки например. Свързах се със съпорта на пюр и ми казаха да шервам инернет от комп който е вързан към Vpn , което не ме кефи хич. Мрежата ми е по следния начин : модем-вифи рутер, който ползват и други хора и капсула захранена с кабел от него в офбридж за моите само устройства. Ако можеш да помогнеш ще съм много благодарен. Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 7, 2016 Автор Публикувано Октомври 7, 2016 https://billing.purevpn.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=82Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 7, 2016 Автор Публикувано Октомври 7, 2016 Разгледай и това: Сега разцъках малко повече по менютата и открих причината за ошашкването на телевизорите.Settings -> Remotes and Devices -> Control TVs and Receivers - OffSent from my iPad using TapatalkВчера успях да настроя рутърът си така, че само трафика от трите Apple TV да минава през VPN и така подкарах Netflix. За целта обаче ви е нужен рутър с RouterOS, моят е MikroTik RouterBOARD 951G-2HnD.Има и други начини, но при повечето целият трафик от рутъра минава през VPN.Видео:[/url]Стъпка по стъпка с картинки:https://support.hide...ik-Client-SetupИнструкциите са за VPN от Hide My Ass!, но могат да се приложат за всеки друг VPN.edit 2: Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
gosta Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 Предполагам , че в акаунта ми в пюр , вписвам реалното си IP? Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 8, 2016 Автор Публикувано Октомври 8, 2016 Да.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 9, 2016 Публикувано Октомври 9, 2016 ipastore предлагат едногодишен абонамент за подписани приложения за 6.99$https://ipastore.me/ipastore-tv/?doing_wp_cron=1475992304.7307479381561279296875 1 Цитирай
bobiikonomov Публикувано Октомври 16, 2016 Публикувано Октомври 16, 2016 Да не отварям нова тема, някой знае ли как се подкарва стара версия на ITunes, за да мога да инсталирам KODI. Ако има значение версията на мака е macOS 10.12.1 Public Beta 4. Сега съм с ITunes 12.5.1.21 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 16, 2016 Публикувано Октомври 16, 2016 https://support.apple.com/en_US/downloads/itunes Цитирай
bobiikonomov Публикувано Октомври 16, 2016 Публикувано Октомври 16, 2016 The Shaman, аз ги намирам тези версии, но като инсталирам, и се опитам да го отворя ми казва че има нова версия и ме праща към нея, без да го отвори. А и не знам IFun-бокса с коя последна версия работи. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.