turganay Публикувано Април 6, 2017 Публикувано Април 6, 2017 Каква е разликата, има ли нещо подобрено ? Цитирай
gosta Публикувано Април 6, 2017 Публикувано Април 6, 2017 Аз не намирам никаква , но казват , че има много подобрения.... Цитирай
simba4 Публикувано Април 6, 2017 Публикувано Април 6, 2017 За ios линк има ли някой с ipa!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
svdiablo Публикувано Юни 9, 2017 Публикувано Юни 9, 2017 При някой да върви Kodi от IPW? За пореден път не отговарят на мейловете. Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 9, 2017 Публикувано Юни 9, 2017 При мен върви.На atv никога не съм имал проблем. На телефона обаче греда Цитирай
svdiablo Публикувано Юни 9, 2017 Публикувано Юни 9, 2017 преди 3 минути, gogi6 написа: При мен върви.На atv никога не съм имал проблем. На телефона обаче греда Кой сертификат ползваш? Моят е Сатурн. Два пъти ми го сменяха до сега. Цитирай
gosta Публикувано Юни 9, 2017 Публикувано Юни 9, 2017 И при мен не върви от няколко седмици. Един път с голям зор ми смениха сертификата и втори път не искат. Почнах всяка седмица да си подписвам и така. Големи измамници излезнаха.... Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 9, 2017 Публикувано Юни 9, 2017 Само през PayPal ставаше,но като минат 2 месеца и не можеш да ги притесняваш Цитирай
svdiablo Публикувано Юни 10, 2017 Публикувано Юни 10, 2017 (редактирано) преди 15 часа, gogi6 написа: Само през PayPal ставаше,но като минат 2 месеца и не можеш да ги притесняваш Явно ще се търси алтернатива. Някой може ли да ми препоръча друг сайт от който да закупя подписано Коди. Редактирано Юни 10, 2017 от svdiablo Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 10, 2017 Публикувано Юни 10, 2017 Тези предлагат revoke protection ,но не съм ги пробвал https://www.udidregistrations.com Цитирай
Tarashev Публикувано Юни 10, 2017 Публикувано Юни 10, 2017 .....подписано Коди Девелопер Акаунт към Епъл!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
angelovarna Публикувано Юни 12, 2017 Публикувано Юни 12, 2017 Здравейте, Интересувам се от закупуване на Apple TV 4gen, основно за подкарване на HBO Go, както и за по-бързо и лесно ползване на Youtube (смарт тв-то ми създава ядове с Youtube). Последно за HBO Go се е споменало преди повече от година, а от тогава насам е възможно да има някакво развитие. Цитирай
londongunner Публикувано Юни 12, 2017 Публикувано Юни 12, 2017 HBO GO само с airplay от телефона на Apple tvНяма приложение за tvosSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
londongunner Публикувано Юни 12, 2017 Публикувано Юни 12, 2017 Някой ползва ли приложението за иптв IPTV AppleTV (IP Television)Интересуваме дали могат и по какъв начин да се пуснат субтитрите на каналите от плейлиста ?!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 12, 2017 Публикувано Юни 12, 2017 Не може.iplaytv е приложението,с което може!Подържа DVB субтитри и смяна на аидио поток 1 Цитирай
londongunner Публикувано Юни 12, 2017 Публикувано Юни 12, 2017 Да благодаря ,Гоги , супер е приложението сега го купих !!! Много добре вървят каналите и има много опции за настройка. Само не запазва избора за субтитрите и аудио потока и всеки път като сменя канала , трябва да ги избирам отново. Цитирай
varna2005 Публикувано Август 15, 2017 Публикувано Август 15, 2017 Помогнете с някой работещ М3U playlist url за UK телевизиите за iPlayTV. Благодаря предварително! Цитирай
londongunner Публикувано Август 22, 2017 Публикувано Август 22, 2017 Ползвам сертификат от ipwnstore, но не мога с iFunbox да си кача подписаните приложения дава ми грешка error# e8008018. sorry for the inconvenience. please send us feedback. Качвам ги със CydiaImpactor но там се губи смисъла от сертификата който съм платил , защото трябва да ги кача с iTunes account ?! Смених сертификата и пробвах с друг но вади същата грешка. Не знам дали с windows дава същата грешка, в момента няма как да пробвам. Цитирай
gogi6 Публикувано Август 22, 2017 Публикувано Август 22, 2017 И аз имам същия проблем с Mac! Проблема ми от 2 месеца назад.Тогава опитах с windows и се получи.Сега обаче и аз нямам друг комп за проба. Цитирай
londongunner Публикувано Август 22, 2017 Публикувано Август 22, 2017 Ще чакам другата седмица като се прибера в къщи да пробвам ! Не ми дойде на акъла преди да тръгна на почивка да си видя дали всички приложения работят на атв-тоSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Monro Публикувано Септември 15, 2017 Публикувано Септември 15, 2017 Работи ли ви търсачката на филми в Exodus? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.