Diana Genova Публикувано Март 15, 2012 Публикувано Март 15, 2012 (редактирано) моля ви кавжете ми на iphone 2g как се работи с интернета, със нещата който се сваалят,с блутута защото нищо неразбирам също така как да свалям снимки и музика и винаги ли горе до оператора има едно "Е" Редактирано Март 16, 2012 от Diana Genova Цитирай
Alxx® Публикувано Март 16, 2012 Публикувано Март 16, 2012 Дианче, почети майка из форума - няма как да ти сбия ръководството на телефона в два-три реда. Инфото за 2G го търси в архив 2.x.x и 3.х.х. Попълни си профила за разнообразие - иначе помощ не чакай. Цитирай
Djnicora Публикувано Март 16, 2012 Публикувано Март 16, 2012 (редактирано) Имам следния въпрос, та при мен всичко си тръгна тип топ, но след като откача кабела и съм пуснал дата интернета, като дам рефреш на някоя страница наистина не отваря страницата, а дава грешка както трябва да бъде, но ако съм се логнал във фейсбука продължавам да получавам съобщения от къде идва този интернет? Как мога напълно да спра интернета от оператора? Във .плист файла само съм добавил червения текст, не съм трил нищо да не би да трябва да се изтрие част от настройките? Съжелявам за правописните грешки Редактирано Март 16, 2012 от Djnicora Цитирай
Alxx® Публикувано Март 16, 2012 Публикувано Март 16, 2012 Нет-ът си има копче за спиране Ако спазиш ръководството дословно - ще имаш само през кабела, но никога повече през оператора. Цитирай
Djnicora Публикувано Март 16, 2012 Публикувано Март 16, 2012 (редактирано) Спри да цитираш последно мнение!!! Така е, логично погледнато при 100% изпълнение на инструкциите не би трябвало да имам нет при изваден кабел но както казах наистина нямам когато отварям страници или зареждам файсбука но фейсбука получава съобщения което е факт . Много странен проблем ще се разбере когато си платя сметката на края на седмицата Редактирано Март 16, 2012 от Alxx® Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.