Asen_77 Публикувано Октомври 11, 2013 Публикувано Октомври 11, 2013 Готино. Каква е стойността на това произведение? Цитирай
profusion Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 В крайна сметка си харесах и поръчах този ултраслим на Ozaki, и ще видим как е (ако от Глобул благоволят да ми върнат/сменят телефона скоро де ) http://ozakiverse.com/products/iphone_5/ocoat-0.3-jelly Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 7, 2013 Публикувано Ноември 7, 2013 Искам отзиви за http://www.lifeproof.com/en/iphone-5s-fre ако някой е ползвал. До сега никога не съм слагал, но ме поблазни мисълта за такава защита. Цитирай
x3mbiker Публикувано Ноември 8, 2013 Публикувано Ноември 8, 2013 Много добър калъф според мен. Единственото, което ме дразнаше е че се получаваше (rainbow, както те го наричаха) петно между екрана и плаката. Аз бих изчакал nüüd. Цитирай
gazara74 Публикувано Ноември 8, 2013 Публикувано Ноември 8, 2013 (редактирано) На жената. И моите. Редактирано Ноември 8, 2013 от gazara74 Цитирай
ayl Публикувано Ноември 28, 2013 Публикувано Ноември 28, 2013 Купих от Мюнхен и пробвах оригиналния черен епъл кейс за 5/5S. След като 9 месеца носих 5-цата без кейсове, калъфи и други подобни, ми се видя грубо и го свалих. Може и да го ползвам някога, когато надраскам безобразно телефона. Дотогава - без нищо. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 28, 2013 Публикувано Ноември 28, 2013 А нещо повече за него ще кажеш ли, че и аз съм му хвърлил око, ама 40 евро малко множко ми се виждат (все още) за кейс. А и много на кантар са отзивите. С докове не работил, с по-различни слушалки не работил, бързо се протривал по ръбовете (специално за по-светлите цветове, черният май е по-добре?)... Цитирай
koksibg Публикувано Ноември 28, 2013 Публикувано Ноември 28, 2013 Аз имам оргиналния от 1 месец. Моя е Beige цвят. Да протри се много бързо и изглежда доста кофти. Нямам док да кажа как е но с слушалки не е проблем. На пипане/докосване/ прилича доста на кожа/набук/ ли как се казва със много малки мъхчета дето е, не е гладка кожа. Но не съм хепи. Не си заслужава парите- мое мнение Sent from my iPhone using Tapatalk Едит Ако може да се каже че е плюс 1. Много е стегнат като го сложиш все едно прилепва идеално и няма никакво мърдане. 2. Много добро чувство на пипане дава тая кожа. Довечера ще пробвам Beats слушалките но мисля че съм слушал/не помня сега/ и там няма проблем. ОК? 1 Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Ноември 28, 2013 Публикувано Ноември 28, 2013 Ето го и моя кейс Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ayl Публикувано Ноември 28, 2013 Публикувано Ноември 28, 2013 Какво да кажа. На мен не ми изглежда като кожа нито на пипане, нито на гледане. Ако е кожа, е ебати якия гьон, като за подметки. Иначе го носих един ден и ме издразни яко. Плюсът му е, че ръбовете са по-високи от равнината на дисплея и телефона е по-защитен при изпускане. Готино изглежда как прецизно съвпадат отворите. Малко трудно се натиска горния бутон, тези за звука - перфектно работят. Сложих го и го свалех без да нараня никъде телефона. Това го премам като голям плюс. Ще го продам, ако намеря купувач. 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 28, 2013 Публикувано Ноември 28, 2013 Eто и моя И ето така стои на телефона Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 28, 2013 Публикувано Ноември 28, 2013 Внимавай с този hard- plastic case да не се окажеш с олюпен алуминий като го свалиш един ден... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
R32 Публикувано Ноември 28, 2013 Публикувано Ноември 28, 2013 Искам отзиви за http://www.lifeproof.com/en/iphone-5s-fre ако някой е ползвал. До сега никога не съм слагал, но ме поблазни мисълта за такава защита. m. m. Уникален е кайса.Това е моя личния.На промо е в USA Black friday 49'99$ в момента.Аз го ползвам от 10мес.Правя си снимки под водата без грижи,просто защитата е от всякъде.Няма да забравя как го вадя от джоба и почвам да го мия под чушмата и хората викат."Абе телефона ти падна в мивката".Е аз нарочно го пускам и после го плакна.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 28, 2013 Публикувано Ноември 28, 2013 Хард кейса е алуминиев, не е пластик. Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 28, 2013 Публикувано Ноември 28, 2013 Още по- зле. Внимавай да не нанесеш повече щета от това да предотвратиш такава. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 28, 2013 Публикувано Ноември 28, 2013 Плюсът му е, че ръбовете са по-високи от равнината на дисплея и телефона е по-защитен при изпускане. Готино изглежда как прецизно съвпадат отворите. Малко трудно се натиска горния бутон, тези за звука - перфектно работят. Те вече почти всички кейсове ги правят така или поне по-известните производители. Това за горния бутон обаче ме разколеба. Много мразя такъв тип кейсове, където трудно се натиска.. За момента съм с протектори (задния е мат), а когато излизам го нося в Sena Ultraslim Pouch: Мека кожа. Хитрото е, че няма връвчици за дърпане или да трябва да се вади отстрани горе. Просто както се държи в ръката, с другата се избутва отдолу. Другият малък плюс е, че може да се ползва за Сири, понеже кожата е много мека и се усеща като се натиска хоум бутона. Пасва перфектно до мм. Няма как да изпадне телефона от него. Но този тип калъфи не е за всеки.. Малко е неудобно, ако често се ползва телефона, всеки път да се маха този джоб и съответно да се държи при разговор и др. Може и да се повторя, но що се отнася за кейс, все още смятам, че най-доброто решение в съотношение качество-тънкост-дизайн-предпазване-цена е Еlago Outfit: В горната и долната част е "отворен", така че може да се ползва с докове. Много лесно се маха и слага (и то без да наранява телефона). Отзад средната част е алуминиева, а остатъкът е доста качествена леко гумирана/мат (на пипане) пластмаса. Ръбовете са отсечени под ъгъл, както е при дизайна на самия iPhone 5/5s. Отпред предпазва и дисплея, така че може да се сложи телефона с лице надолу на плоска повърхност без притеснение. Ето едно кратко . 2 Цитирай
miro1972 Публикувано Ноември 29, 2013 Публикувано Ноември 29, 2013 Само,че пак се драска алуминия по ръба на телефона ,там където е отворен калъфа. Ползвам ELAGO Outfit matrix с 5s . Иначе калъфа е страхотен. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 29, 2013 Публикувано Ноември 29, 2013 При мен няма такива проблеми на бяла 5ца и на черна 5s (но много малко ползван). Като се сложи телефона, няма мърдане => няма как да се одраска. Sent from my iBrain using iFingers Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 29, 2013 Публикувано Ноември 29, 2013 То еи Elago S4 Glide като го сложих нямаше мърдане и беше като излят около у-вото, но ела да видиш какво остави през това време и какво видях като го махнах..при все че на стоманата не си личи толкова, представям си ако беше алуминий... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ayl Публикувано Ноември 29, 2013 Публикувано Ноември 29, 2013 Да, същото се получава с най-тънкия кейс на Pinlo - ужасни драскотини по стоманата. Купих си го преди да сменя телефона с 5-ца и така и не посмях да го сложа. Не съм го и разпечатвал. Ако някой го иска, ще му го подаря. Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Ноември 29, 2013 Публикувано Ноември 29, 2013 Варианта е моят кейс - перфектен е (странична пластмасова лайсна,която може да се маха и много як на допир ематериала,от който е направен самия кейс) и е на добри пари Покрива изцяло ръбовете и копчетата. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 29, 2013 Публикувано Ноември 29, 2013 @ayl, Grievous си ползваше петицата с Pinlo slice, ако не бъркам. След година ползване, телефонът мина през моите ръце(бяла петица) и мога да кажа, че изглеждаше все едно току - що е разпечатан. Всичко е до начин на употреба и навици. Аз, съм супер доволен от Incase slider matte, но това лишава от гледката на оригиналния дизайн. Подобни като тип кейсове, правят още Elago и Incipio. Въпрос на избор. Цитирай
r3ac7 Публикувано Ноември 30, 2013 Публикувано Ноември 30, 2013 И аз съм много доволен от Incase Slider Matte. Взех го преди 2 месеца - черния модел. Седи много добре на телефона. Изчистен дизайн, добра защита, добри отвори за портове и копчета и приятен на допир. Само трябва да го изчиствате от вътре, защото се насъбира прах и мръсотия след известно време. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 30, 2013 Публикувано Ноември 30, 2013 А този прах е доста абразивен и... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.