Grievous Публикувано Ноември 30, 2013 Публикувано Ноември 30, 2013 Леко разтеглив, обвиващ целия телефон кейс Spada. Купен отново някъде из ebay. Този е за бял и златен модел. Черния също е добър. Цитирай
dedil Публикувано Ноември 30, 2013 Публикувано Ноември 30, 2013 Аз предпочитам да усещам и виждам дивайса си в ориналния му вид. Осъзнавам абсолютно ползата от протектори и калъфи и единствения компромис, който правя е калъф, който според мен дори засилва усещането за нещо класно. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 30, 2013 Публикувано Ноември 30, 2013 Така е. Жена ми е с калъф Sena и е много доволна. Мен, ваденето/слагането постоянно ме дразни и затова го нося гол като пушка, само с протектори на екрана и гърба. Вече има следи, но все пак, ако ще го пазя за някого другиго, щях да го оставя във витрината. 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 30, 2013 Публикувано Ноември 30, 2013 Гол- голеничък е 100 пъти по-добре. С протектори де, както каза! Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 30, 2013 Публикувано Ноември 30, 2013 Да добавя, че гореспоменатия кейс Spada не е силиконов, а поликарбонат. И предпазен и усещането му е приятно. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 30, 2013 Публикувано Ноември 30, 2013 (редактирано) Гол- голеничък е 100 пъти по-добре. С протектори де, както каза! Protection first . Редактирано Ноември 30, 2013 от DreamcatcheR 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 30, 2013 Публикувано Ноември 30, 2013 Абе…айфона няма как да хване хламидии Цитирай
myurieff Публикувано Януари 19, 2014 Публикувано Януари 19, 2014 Седи доста добре. Бутоните са идеални, сякаш няма кейс. Единственият проблем е, че не може да се използва докинг станция, както и слушалки като ATH-M50. 1 Цитирай
iPhoneman Публикувано Януари 19, 2014 Публикувано Януари 19, 2014 Аз съм с калъфка Louis Vuitton от iPhone 5 и сега с 5s, без протектори. 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 19, 2014 Публикувано Януари 19, 2014 Киокушин е големия йероглиф. Кръглото е Канку, цитирам: Kanku (Канку) Символът на Киокушинкай е ‘КАНКУ’ и произлиза от Канку ката, което буквално се превежда като ‘Гледащ в небето’. Катата започва, като се държат ръцете с подпрени пока- залци и палци на ръцете. Погледът се насочва през средата, с цел да се засили духовното и физическо единство. Изострените краища на символа ‘Канку’ са пръстите и предполага върховното. Удебелената част на китките представлява мощта или силата, а центърът – процепа между дланите – предполага безкрайността или дълбочината. Вътрешният и външният кръг представляват непрекъснатостта и кръговото движение. Разбирането на дълбокия смисъл на Киокушинкай изисква съзерцание! Катата е бой с въображаем противник. Другите неща не ги знам, ама съм питал тия които правиха кейса 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 5, 2014 Публикувано Февруари 5, 2014 Аз съм със SGP Slim Armour от същата марка. Лош не е, макар, че не е и кой знае какво. Разликата с тоя в твоя пост е, че аз нямам дупка на гърба и бутоните отстрани не изглеждат толкова грубо. Иначе, материал и дизайн са почти 1/1. Недостатък и при двата: не "захапва" телефона отпред и ръбовете не покриват дисплея, т.е. не е много препоръчително да се оставя "по очи". Ааа, забравих - много е евтин 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 5, 2014 Публикувано Февруари 5, 2014 Ми да. Да не вземат да ме объркат със сервитьор, че без ябълката... 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 5, 2014 Публикувано Февруари 5, 2014 При мен покриват екстра ръба и няма грижи да е по лице, иначе евтин евтин не баш, ама поне мяза качествен. Ще го видим как ще изглежда след месец. 1 Цитирай
cezare Публикувано Февруари 7, 2014 Публикувано Февруари 7, 2014 Аз съм с това.Днес ми пристигна.. . Цитирай
lomski Публикувано Март 29, 2014 Публикувано Март 29, 2014 този е бъмпер + отзаде пластмасов в едно... просто телефона ми е 5s gold и с този цвят нещо не ми харесва да му слагам какъвто и да е цветен или матов кейс освен прозрачен.... преди имах целия силиконов ултра тънък но след време силикона пожълтява и плаче за нов.... затова да видим тоя отзаде дали няма да пожълтее и той след време....... а отпред съм с 2.5D 8-9H Tempered Glass Protection Цитирай
Alxx® Публикувано Март 29, 2014 Публикувано Март 29, 2014 Две такива стъкла съм монтирал - екстра става. Скъпи са доста, ама важи. Цитирай
lomski Публикувано Март 29, 2014 Публикувано Март 29, 2014 доста са здрави май ..... и трудни за драскане .... а цената на моя не е много 15 евро а кейса е скромните 5 Цитирай
jgj Публикувано Април 12, 2014 Публикувано Април 12, 2014 http://www.mophie.com най-доброто Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.