semigod Публикувано Април 18, 2014 Публикувано Април 18, 2014 (редактирано) В момента ползвам оригиналния на Apple. Пасва идеално в него телефона. Нямам никакви оплаквания. Кожата все още е в перфектно състояние. Редактирано Април 18, 2014 от arm11 Без линкове, моля. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 18, 2014 Публикувано Април 18, 2014 И аз имам такива впечатления от епълския калъф. Големият му проблем е, че не е съвместим с абсолютно никой док на пазара, дори оригиналния на Епъл. Цитирай
iPhoneman Публикувано Април 18, 2014 Публикувано Април 18, 2014 Калъфката ми дефектира след година ползване и я върнах в магазина, така че пари не загубих. Въпросът ми е някой бъмпер да предложите. Гледах един на някаква позната фирма бе, но не влиза 2м кабела на Apple и ако някой знае нещо добро за бъмпер, но долу да му е по-голяма дупката за кабела. Докове не използвам. Цитирай
semigod Публикувано Април 18, 2014 Публикувано Април 18, 2014 Как дефектира по-точно? Може ли да споделиш? Мерси! Цитирай
iPhoneman Публикувано Април 18, 2014 Публикувано Април 18, 2014 Louis Vuitton а също и други, използват един завършек на кожата, там където е рязана и имитира примерно износване с времето. Моята "гума" бе доста по дебела от нормалното ми се струва и след разлепянето на част от нея стоеше грозно. Сравнявам я с протмонето ми сега, което е Louis Vuitton и също с подобните калъфки за iPhone на D&G и Ферари, които случайно разглеждах. При всички доста по-финно е наслоена тази материя, а моята бе около 2мм дебела по средата и като липсва стои грозно. Общо взето, каквато и да е ще се разлепи с времето, може би. Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 25, 2014 Публикувано Април 25, 2014 Днес ми пристигна този кейс на iPad-а. Много добро попадение Цитирай
turieca Публикувано Юни 14, 2014 Публикувано Юни 14, 2014 (редактирано) Преди малко ми донесоха това. Стои чудесно, а и 32 гигабайта плюс още един заряд на батерията ми идват екстра. 197 американски точки ми легна. Редактирано Юни 14, 2014 от turieca Цитирай
dobrewski Публикувано Юли 13, 2014 Публикувано Юли 13, 2014 Дали някой от вас има такъв и ако да,какво му е мнението.Дали си заслужава парите? Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 13, 2014 Публикувано Юли 13, 2014 Щях да го купувам не съм сигурен даи бе същият модел, но пак 0.3. Отказах се щот са пари на вятъра и не пази от удари, ако телефона падне на земята. Пробвах го хареса ми как стои, но нищо повече освен да събира прах. Ако си спомням добре първо имаше и други цветове и с iPhone 5 увеличиха с няколко цвята. Цитирай
dobrewski Публикувано Юли 13, 2014 Публикувано Юли 13, 2014 Какво ще ми препоръчате за златен 5S? Обичам тънките и изчистените калъфчета ) Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
SpAwN Публикувано Септември 6, 2014 Публикувано Септември 6, 2014 Може ли някой, който ползва кейс от типа на Speck Pixelskin HD, Incipio Frequency и т.н. за 5/5S да ми каже дали с времето кейсът оставя следи/драскотини по лайсната на телефона? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 6, 2014 Публикувано Септември 6, 2014 Чисти кейса редовно от прах и боклуци - само това прави проблеми. 1 Цитирай
SpAwN Публикувано Септември 6, 2014 Публикувано Септември 6, 2014 (редактирано) Така ще се наложи да правя. Новите Speck Pixelskin HD за 5/5S са от по- твърд материал (TPU), отколкото този, използван при аналога за 4/4S, някак си по- пластмасов е на допир и затова си мислех, че с времето ще оставя следи, дори и да няма попаднали прах/частици между него и телефона. Редактирано Септември 6, 2014 от SpAwN Цитирай
SpAwN Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 За пръв път си поръчвам Glass TR slim nano protector на Spigen и съм направо изумен от качеството. Усещането е несравнимо спрямо другите протектори , които съм ползвал. 2 Цитирай
malkiq Публикувано Септември 13, 2014 Публикувано Септември 13, 2014 Уникално Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dedil Публикувано Септември 13, 2014 Публикувано Септември 13, 2014 ... Усещането е несравнимо спрямо другите протектори , които съм ползвал. SpAwN, а опитвал ли си без...? ;-) ПП Шегувам се, просто ми стана много весело, когато прочетох Цитирай
SpAwN Публикувано Септември 13, 2014 Публикувано Септември 13, 2014 (редактирано) Ами няма разлика от това да е без, да ти кажа.. Аз лично съм много приятно изненадан. Дано само не тръгнат балончета и отчупвания по ръбовете с времето. Редактирано Септември 13, 2014 от SpAwN Цитирай
mupo Публикувано Септември 13, 2014 Публикувано Септември 13, 2014 Главно ползвам сив SGP Ultra Hybrid и сив Speck PixelSkin HD. Март и декември ползвам червен Case Mate Barely There и в много рядко Griffin Reveal. Отпред протектора ми е SGP Ultra Crystal, а отзад е някакъв китайски. За iPad mini ползвам китайски протектор и прозрачен гръб комбиниран с тъмно или светло сив Smart Cover Цитирай
SpAwN Публикувано Септември 13, 2014 Публикувано Септември 13, 2014 Защо пък точно март и декември??)) Цитирай
mupo Публикувано Септември 14, 2014 Публикувано Септември 14, 2014 защото не съм наред, поне така реагират приятелите и познатите ми като им отговоря на защо. Сега очаквам същата реакция Защото март месец се носят мартенички - телефона ми е бял и с червения калъф... А декември е месеца на дядо Коледа и главните цветове тогава са червен, зелен и бял... 12 Цитирай
SpAwN Публикувано Септември 14, 2014 Публикувано Септември 14, 2014 :) Жестоко! Аз лично се усмихнах широко като ти прочетох отговора, пък как реагират другите- тяхна си работа. Супер нестандартно и много гот. Поздрави! Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 14, 2014 Публикувано Септември 14, 2014 Иска ми се да си намеря най-обикновено, мекичко кожено калъфче тип джобче, бихте ли препоръчали нещо? Иначе в момента използвам Spigen Neo Hybrid с червен външен кант, но искам да си усещам телефона, дизайнът е основното което ме грабна и искам да мога да му се радвам. Цитирай
SpAwN Публикувано Септември 14, 2014 Публикувано Септември 14, 2014 (редактирано) Сигурна ли си, че би прежалила последствията от едно евентуално изпускане, в моментите на вадене/прибиране? Иначе: Аз съм с калъфка Louis Vuitton от iPhone 5 и сега с 5s, без протектори. Но честно казано, алуминият при 5/5S не ми вдъхва достатъчно спокойствие пред стоманата, използвана при 4/4S и аз лично не бих рискувал без протекция на странИците Редактирано Септември 14, 2014 от SpAwN Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.