Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Свикнала съм да си нося телефоните в джобче и за щастие до момента нямам изпускания, а предишния ми апарат беше ноут 3, доста неудобен за носене. Така мога да усетя самия апарат, бих го носила и гол, но ме притеснява, че точно черния вариант се изтърква според отзивите в интернет, затова искам поне в джобовете ми да е в калъфче. Гръбчетата някак си правят телефона безформен... Търся нещо подобно на калъфчетата от естествена кожа на Sting, но от тях за съжаление няма подходящ размер, иначе са много мекички и приятни на допир и не са скъпи. Честно казано това, което си цитирал не ми харесва, въпреки че е марково.

Публикувано

Искаш мека кожа, вземи SENA или Krussel. Вчера гледах Krussel в люлинския мол, не беше скъп.

Публикувано

Ще погледна в Сердика, люлинския мол ми е твърде далеч, благодаря :-)

Публикувано

Заслужава ли си да дам пари за Епълският кейс за 5S? Ако някой го има,нека сподели едно мнение :)

Публикувано

Чел съм ревюта на него и мнения и отзивите са, че кожата се изтърква бързо и става грозотия. Това ме спря да си взема именно такъв case за моя.

Публикувано (редактирано)

Само съм чувал, че се захабява доста бързо и не си струвал парите, но преки впечатления нямам.

П.С. Миро ме изпревари:)

Редактирано от SpAwN
Публикувано

И по-рано в темата се писа за този кейс. Отзивите за протърквания важат за по-светлите цветове. Черният няма такъв проблем и е супер. Недостатъкът е, че не може да се ползва с докове. Тази недомислица е коригирана в новите калъфи за 6 и 6+, като цялата долна част е "отворена".

Публикувано

Другият ми "проблем" е това че телефонът е златен и много малко кейсове му отиват,освен прозрачните.Ползвам един прозрачен на CaseMate и съм горе-долу доволен,но в най-скоро време искам да си купя нов,но все не мога да си харесам.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Кой от двата кейса ми препоръчвате да си запазя:

Speck Pixelskin HD или SGP Slim Armour?

Единият от двата заминава обратно към Амазон.

Публикувано

Запази си зеления.

п.с. ако ти сам не можеш да прецениш, кой ти харесва повече, как ние да ти кажем?

Публикувано

Чисто от практическа гледна точка, визуалната я харесвам абсолютно еднакво и при двата кейса.

Публикувано

Speck Pixelskin HD е много добър. Останах доволен, докато го ползвах преди няколко години на 4-ката.

Публикувано

И аз го харесвах във варианта за 4/4S, но малко го поразвалиха за 5/5S, главно откъм използван материал- сега е доста по- твърд и ръбест..

Публикувано

Аз си взех от dice.bg ето този http://dice.bg/krusell-frostcover-polikarbonatov-keis-za-iphone-6-cheren-prozrachen-item18302

на мен ми допадна много. Поръчах си пак оттам този http://dice.bg/artwizz-seejacket-silicone-silikonov-kalyf-za-iphone-6-cheren-item18599

той също е добър и е удобен.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Сравнявам цвета на външната страна на калъфа с вътрешната и по-скоро не потъмнява или ако потъмнява то е толкова малко, че не мога да го забележа.

SGP Ultra Hybrid от друга страна потъмнява. Става по-тъмно сив, но на мен това не ми е проблем. Даже нямаше да ми направи такова голямо впечатление ако не го бях сравнил с чисто нов такъв.

Моментната ми комбинация- SGP Glass tR Nano Slim стъклен протектор и Speck Pixelskin HD Graphite:

mugybugu.jpg

juqydu4u.jpg

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Без да правя реклама на сайт ( просто видях реклама в нета ) но в сайта (линк на лично) има промоция на калъфи и конкретно на един който ползвам аз - Spigen Tough Armor на iPhone 5s. Цената му е намалена на 19,99 лв и калъфа наистина си заслужава, дори и на нормалната цена от 40 лева.

Публикувано

Има го и по 15лв ;)

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Як калъф, сега си го поръчах за евентуалната 6-ца, ходи намери едното куче :tooth: :tooth:

HTB1WwiVGFXXXXXMXpXXq6xXFXXXL.jpg

Публикувано

А от къде го поръча ?

От Алиекспреса, пусни ключови думи CAMEO 3d iphone 6

edit - http://www.aliexpres...6353883766.html

Редактирано от profusion

Вчера сложих 0.15mm MIME USA Feather + Tempered glass protector, който е в пъти по добър от предишния, който ползвах - Spigen Glass tR Slim Nano 0.23mm. Много по-добри отвори, много по- добро олеофобично покритие. И макар да го сложих перфектно позициониран, няколко прашинки успяха да влезнат и искам съвет дали си заслужава риска да го слагам наново с риск да влязат още...

Ето как изглежда в момента:

d5a4ebfa19db0dfe0498944d2c5aff23.jpg

2bab2b2678fcd3960e742c002dcdab49.jpg

61cb05277b12482a5d1ef0b0c852ef62.jpg

Заслужава ли си според вас?

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Екстра е, луд ли си да сваляш? Плюс това, може да цъфне. Аз, съм с 0,4 джам, грубичък ама здрав.

861416696825.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...