SpAwN Публикувано Ноември 22, 2014 Публикувано Ноември 22, 2014 (редактирано) Мдам, няма да си усложнявам живота излишно... Между другото супер изглежда и твоят джам Какъв е? Редактирано Ноември 22, 2014 от SpAwN Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 22, 2014 Публикувано Ноември 22, 2014 Мейд ин Чайна, а марката...няк'ва марка(не помня), но изпитана Бая народ си изпускаха телефоните и нито един не е спукал дисплей. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 23, 2014 Публикувано Ноември 23, 2014 (редактирано) За 6ца някакъв стъклен да препоръчате? С извития дисплей ще стои по-гадно ми се струва, защото няма да стига докрая. via Tapatalk Редактирано Ноември 23, 2014 от DreamcatcheR Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 23, 2014 Публикувано Ноември 23, 2014 (редактирано) iLoome Screenmate iPhone 6 / 6 Plus Редактирано Ноември 23, 2014 от SpAwN Цитирай
profusion Публикувано Ноември 23, 2014 Публикувано Ноември 23, 2014 (редактирано) Аз ще си карам с лепенките, като си спомня как исках да махна един такъв джам на една камера от дисплея и като го повдифнах се цъфна и одра камерата, щях да се изям..... Редактирано Ноември 23, 2014 от profusion Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 23, 2014 Публикувано Ноември 23, 2014 (редактирано) Специално тези протектори нямат този проблем. Един го огъвах кривих, усуквах, но ръбчета от стъкло не се появиха. Имат много добра защита в това отношение. Е, сега разбира се, като го махаш няма да сецаш все едно отваряш вратата на Москвич зимата... Редактирано Ноември 23, 2014 от SpAwN Цитирай
profusion Публикувано Ноември 23, 2014 Публикувано Ноември 23, 2014 Някой ако е зимал от китайците (алиекспреса) такъв джам да даде линк Цитирай
1n50mn1ac Публикувано Ноември 24, 2014 Публикувано Ноември 24, 2014 (редактирано) В момента съм с него,докато не ми омръзне. Редактирано Ноември 24, 2014 от 1n50mn1ac 1 Цитирай
xPeke911 Публикувано Ноември 26, 2014 Публикувано Ноември 26, 2014 Амии скрен протектор стъклен а кейс RealTree otter box http://www.otterbox.com/iPhone-4-/-4S-Defender-Series-with-Realtree%C2%AE-Camo/77-25934,default,pd.html?start=6&q=realtree Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
maceman Публикувано Декември 8, 2014 Публикувано Декември 8, 2014 купих си Element Case Sector 5 Black Ops още преди да си взема 5-цата... когато наскоро ми се наложи да сменя батерията и трябваше да махна кейса, машинката беше като извадена от фабричната кутия- чистак бърсак нова! самата изработка на кейса е прецизна до милимундел и няма никакви луфтове или потраквания (то за тази цена оставаше и да има) на външен вид напомня футуристично оръжие, защото задната част е изработена от Hogue Inc ( фирма занимаваща се с изработване на дръжки за ножки и патлаци) и е идеална когато цъкате игрички и ръцете са ви запотени- гаранция че няма да ви се изплъзне. единственият недостатък е, че си взех и olloclip (ленс за макро и широкоъгълни снимки) и не мога да го ползвам, защото не е направен за изполване през бъмпер... Цитирай
profusion Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 Тези темперирани стъкла биха ли предпазили 6-ца от цъфване на екрана при изпускане или са по скоро за анти-издраскване? Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 По - скоро не. Няма пълноразмерни и е по - добре як кейс да си вземеш. Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 Като стана дума за стъклата, искам да споделя един интересен случай с колега от андроид форума. На ноута той имаше марково предпазно стъкло и една сутрин, когато ми се обади да ме пита за координати на сервиза, който ние бяхме ползвали преди това за смяна ( при Самсунг и малко тегаво, защото стъклото е залепено за дисплея и принципно се сменя целия панел, чиято цена не е никак малка, но отлепянето на стъклото е рисковано и не навсякъде го правят) учудването ми беше наистина голямо. Оказа се, че стъклото е пукнато под предпазното, а то е здраво. Наистина интересен казус, при това телефонът не е бил подложен на натиск или усукване...та в този ред на мисли реших просто да споделя случая с вас. Изглежда невъзможно, но е факт, имам пълно доверие на колегата, а и няма защо да ме лъже, просто не знам как се е случило... В общи линии май всичко е въпрос на късмет, а ползата от подобни предпазни мерки е доста относителна. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 Не е. На старите модели, където покрива 100% е ефективно. Виждал съм ефекта от изпускане със стъкло отгоре - панелът нагънат, джамът здрав. Е, всичко си има граници, де Цитирай
profusion Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 Да а сега с тези заоблени краища не се покрива и вероятността да се удари там е голяма при падане. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 Именно. В тандем със застъпването с панела става чудесно при удар. За 5/S мислех(още) за метален бъмпър, ама при 6 май ще е задължителен ако човек води по-разчупен живот. Цитирай
profusion Публикувано Декември 13, 2014 Публикувано Декември 13, 2014 (редактирано) Пристигнаха ми 2 от калъфите от алиекспреса, качеството е добро шарките са релефни Редактирано Декември 15, 2014 от profusion Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 13, 2014 Публикувано Декември 13, 2014 Аз сега си поръчах LifeProof™ - Waterproof iPhone 6 Case - frē. Вижда ми се доста надеждно за лодката. Иначе в момента съм с този: SPIGEN Air Skin Case for iPhone 6 - цвят Soft Clear 3 Цитирай
profusion Публикувано Декември 13, 2014 Публикувано Декември 13, 2014 Джони, този спиген гумено-матиран ли се усеща? Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 13, 2014 Публикувано Декември 13, 2014 По-скоро само матиран, пластмасата е твърда но не се пързаля в ръката. На мен ми е супер удобен и не се забелязва. Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Декември 13, 2014 Публикувано Декември 13, 2014 (редактирано) Някакво ТПУ кейсче, купено от Булса*ко*, прикрива лайсната и спира точно преди извивката на дисплея,12 лв Стои прекрасно на спейсгрей 6ца : Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 13, 2014 от Максим Костадинов 1 Цитирай
dViktor Публикувано Декември 14, 2014 Публикувано Декември 14, 2014 Преди време поръчах Spigen Ultra Hybrid Case за iPhone 6 Сравнително съм доволен, една идея го прави по дебел. Лесно се натискат страничните копчета. Спрях се на него защото е с прозрачен гръб и не скрива целия апарат, страничните части са от гума и не се хлъзга при хващане.За сега ще съм с него пък по натам ще видим, по принцип съм фен на бъмперите, но все още не съм се спрял на нещо конкретно. http://www.spigen.co...hybrid-4-7.html Това е по подробно ревю http://www.product-r...ands-on-review/ 1 Цитирай
SpAwN Публикувано Декември 14, 2014 Публикувано Декември 14, 2014 Аз го ползвам за 5S, не е лош, но много лесно се драска. Цитирай
mirror Публикувано Февруари 18, 2015 Публикувано Февруари 18, 2015 ИСКАМ ЗА 6+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! От кой сайт мога да си го поръчам? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.