Grievous Публикувано Февруари 18, 2015 Публикувано Февруари 18, 2015 Нямам идея, подарък е. Оп, от тук е. https://appsto.re/bg/DyXbA.i 1 Цитирай
kaizersoze Публикувано Февруари 18, 2015 Публикувано Февруари 18, 2015 @mirror погледни тука , и не само аксесоари ! http://www.miniinthebox.com/iphone-6-plus-cases-covers_c7636 1 Цитирай
profusion Публикувано Февруари 18, 2015 Публикувано Февруари 18, 2015 (редактирано) Ако някой има бяла 6-ца горещо препоръчвам Спиген Еър бял матов - http://www.spigen.co...r-skin-4-7.html Няма толкова незабележим калъф с такова качество и усещане на пипане перфектно бялото прозрачно се слива с алуминия на бялата 6-ца! Много съм доволен! Редактирано Февруари 18, 2015 от profusion Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Февруари 18, 2015 Публикувано Февруари 18, 2015 (редактирано) В Мтел пуснаха едни Puro прозрачни кейсчета за 6/6plus на цена от 16 лв.Ако имате и точки, то може да ви излезнат безплатни На мене ми върши перфектна работа ! Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Февруари 18, 2015 от Максим Костадинов 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 21, 2015 Публикувано Февруари 21, 2015 Като стана въпрос за мтелските точки - на 15 март ще ги занулят, така че който каквото е събрал, да си го харчи до тогава, после се губят. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gosta Публикувано Март 1, 2015 Публикувано Март 1, 2015 Гледам,че малко по-горе има питане за стъклените скрийн протектори. Много съм доволен от nuglass ,протектора е от темперирано стъкло и вече няколко пъти ми спасява дисплея. Преди една седмица си бях оставил не закопчан джоба на якето и като слизах от колата, доста зле си запокитих 6-цата с въртене ,стъргане и всички екстри-както си му е реда. Макар да не покрива целият дисплей ,протектора се напука , но за щастие дисплеят е непокътнат. Към година и нещо ссъм го ползвал на 5-ца със същия успех. В България не знам къде ги продават ,но чувам за някакви космически суми даже ще нося от тука за двама приятели . Цената в Англия от ибей е 5 паунда ,има и по-евтини ,ама ме е страх да се доверя. Та така добър избор са ,на някой може да му е полезно Цитирай
mangas82 Публикувано Март 24, 2015 Публикувано Март 24, 2015 Може ли някой да ми препоръча стъклен скрийн протектор за 6 плюс който да е на обсолютно целия екран до 30-40лв?В момента съм с един който не обхваща целия дисплей и съм доволен но по крайщата остава 2-3мм който не са покрити от протектора и имам чуството че ако падне телефона точно там ще се нацепи дисплея както съм с тънък силиконов кейс.Да ли лесно ще се свали стария ми протектор койтo e tempered glass като реша да го сменям?Трябва ли да се спазва някаква процедура при премахването? Цитирай
boggentod Публикувано Април 7, 2015 Публикувано Април 7, 2015 Колега, продава ли се някъде този Капитан Соло и има ли още подобни свързани с Междузвездни войни? Цитирай
Grievous Публикувано Април 7, 2015 Публикувано Април 7, 2015 6-7$ го взех от али. Нещо обаче не оправда очакванията ми. Предпочитах да е релефен. Иначе не е от дебелите и захваща добре. 10 ле може да го пазарим. Цитирай
turganay Публикувано Април 7, 2015 Публикувано Април 7, 2015 И аз си мислих от снимката, че е релефен Цитирай
The Shaman Публикувано Април 19, 2015 Публикувано Април 19, 2015 Аз съм с това и съм изключително доволен! 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 19, 2015 Публикувано Април 19, 2015 Аз сега си поръчах LifeProof™ - Waterproof iPhone 6 Case - frē. Вижда ми се доста надеждно за лодката. В петък му направих сефтето. Калъфът е най-добрият, който съм ползвал до момента в каяка. Сменил съм доста, но винаги нещо ме е дразнело. Няма проблеми със снимките и разговорите. Първо му направих 30 минутен тест без телефона Тази снимка е направена през калъфчето. 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Април 19, 2015 Публикувано Април 19, 2015 Аз под водата снимам с най-обикновен, найлонов и става добре. Спрях да купувам скъпи кейсове и всяка година да ги хвърлям Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 19, 2015 Публикувано Април 19, 2015 С найлоновите не се чува добре, отделно сензора редовно се заблуждава, че главата ми е до телефона и екрана гасне, което на моменти ме изнервя ужасно. За този четох в яхтени форуми, че е супер надежден, което ми е много важно. За снимки под вода в каяка имам три броя GoPro а сега чакам да получа една тестова бройка Ricoh WG-M1. Цитирай
ivelin123 Публикувано Април 26, 2015 Публикувано Април 26, 2015 Какво ви е мнение за стъклените протектори ? Използвате ли ги, оставят ли отпечатъци, дали при пукване на протектора остават и следи на дисплея ? Цитирай
Alxx® Публикувано Април 26, 2015 Публикувано Април 26, 2015 Поразгледай последните страници на темата. Цитирай
VIKING_WARRIOR Публикувано Април 27, 2015 Публикувано Април 27, 2015 Здравейте Уважаеми Дами и Господа. Скрийн протектор: iPhone 6 Plus (5.5 inch ONLY) HD Clear Ballistic Glass Screen Protector - Maximize Your Resale Value - 99.99% Clarity and Touchscreen Accuracy Калъф: Mophie Juice Pack - http://www.mophie.com/shop/iphone-6-plus Много качествена изработка и на двата аксесоара. Скрийн протекторът се самозалепва автоматично без да остава балончета и тем подобни неприятности. Калъфа се подразбира от името че има вградена батерия за всеки случай. Звукът на телефона се усилва от специалните отвори на спийкъра като те са насочени нагоре и се усеща осезаема разлика във качеството на звука -усилването имам предвид не нещо HiFi Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Стъкления си свърши работата. Изпуснах го в залата и като видях как се набучи на едно желязо а после и пукнатините, изтръпнах На телефона обаче му няма нищо. Стъкления протектор е китайско "менте" за 2$ 7 Цитирай
pepo1919 Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Подариха ми това,но се чудя дали да го слагам.Някой има ли впечатления? Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 За мен всичко е въпрос на шанс, ето в горния пост е помогнало, а миналата година на познат стъклото си пукна под протектора... Иначе мъжът ми ползва вече година едно, след като се изръсих 180 лв за смяна на стъкло и не виждам проблем, освен че поне аз не мога да ги лепя - изглежда супер лесно, но съсипах две и се отказах, на това на мъжа ми има не залепен ъгъл с въздух отдолу. Аз лично не харесвам това, че не покриват изцяло при нашите телефони - визирам извивката на шестицата - и за това не слагам, дано не съжалявам някога! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Пеца, мятай го Сигурно е въпрос на късмет, ама моя го тресках два пъти от земята и ни стъкло, ни протектор са мръднали. Цитирай
pepo1919 Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 По-скоро ще потърся някой да го метне.Ако ти или колегата ти се наемете.....и без това съм обещал да мина преди 2-3 седмици. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.