Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone 7

Recommended Posts

Публикувано

Нормално e, както каза Асен, това не е политиката на Епъл. А и все пак не сравняваш PlayStation 3 и Playstation 4.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 912
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• dessyteneva

80

• The Shaman

71

• Asen_77

49

• Dean

47

Публикувано
преди 9 часа, ayl написа:

Ми естествено, че няма. Това е нещо като при компютрите - като пишеш уърд документ или работиш с екселска таблица дали ще работиш на Mac Pro или на Асус за 500 лв няма да има разлика. Разликата и тук ще се усети на някъкви гежки игри или на работа с видеообработващи програми.
За нас, стандартните потребители - сърф, форуми, месинджъри, снимки - разлика не трябва да има поне между 6 и 7.

Не съм съгласен, точно защото предимно през деня си работя с апарата и най-вече Word, Excel, Power Point и т.н.

Отворете си по 2-3 файла от тези програми (тези, които работят интензивно с тях), обработавйте ги и променяйте данни от файл 1 във файл 3 (примерно), връщайте се от един към друг файл и прочие и прочие да не обяснявам като ученичка.
Та точно в ежедневната си работа (подчертавам - работа) усещам разлика между 6S+ и 7+.
Изобщо нямам предвид дали някой от двата апарата отваря даден сайт в браузъра с няколко милисекунди или дадена игра зарежда две секунди по-бързо в някой от двата модела.
Тези тестове нека ги оставим за малоумниците в тубата.

И да ви припомня - върнете се на първите ми 1-2 поста, след като разцъках 7+ и споделих тук, че смяната не си струва.
После купих новия модел, избирайки го като жена - възхитих се от изработката и уникалността на външния вид, купих го и чак накрая в процес на ползването се убедих, че е по-бърз и по-производителен от предходния си събрат.

Но пък отново се връщам на написано от мен по-горе, че както аз го усещам по-по-по, така ще има други хора, за които няма да има разлика между единия и другия.
И това е съвсем, съвсем нормално, разбира се.

Кефете се на това, което ползвате и стига сте се вторачвали във вторичните полови белези, а именно кой е по-бърз, кой се драска повече и колко държи батерията.

Публикувано
Това с камерата е проблем на ios 10 и при мен го има на 6-цата

Това казвам и аз де. При снимане също зацепва бавно.
Публикувано

Викторе, изредих 3-4 програми, които ползвам непрекъснато, но това не означава, че говоря само за тях.
Камерата е по-добра, батерията също, но в същия момент сигурно има пък други детайли, където 7+ ще изнемогне (примерно).
Разни хора, разни идеали - тоест всеки търси нещо различно от другите в един апарат и важното е, че го намира.

пп. Както се каза вече многократно, тая 10-ка така ми къса нервите, че на моменти засенчва кефа от ползването на апарата...
Не е истина!

Публикувано

Някой със закупен 7 от Теленор да сподели дали е заключен или отключен.

Публикувано

Не са отключени, освен ако не го закупиш на свободна цена от тях. Тогава ги го отключват в рамките на деня, след подаване на заявление.

Публикувано

Аз така и не мога да се сдобия със седем джет блак! Още малко и ще ми мине мерака!

Публикувано

Как пък алгор си купи 7+ и матов и джет блек през октомври не е ясно. Не е нужно да чакаш коледа, нова година или други празници. Обади се на мястото от което искаш да го вземеш и го поръчай, в най-лошия случай дай капаро. Не виждам нищо сложно в това. Аз с преордър от Мтел имах iPhone 7 Блек на 26-ти септември, поради това че на 22/23 магазина в който го бях заявил не работеше поради националните празници.

Публикувано

След месец ползване и аз да споделя мнение.
Батерията се държи добре, по-бързо работи в сравнение с 6-ца, а най-голямото предимство е липсата на хоум бутон.
Като минус мога да потвърдя, че камерата понякога увисва, но се надявам да го оправят.

Публикувано

При мен само реакцията на хоум бутона(дали сингле клик дали мултитаска като пускам) се забави с полвин секунда горе долу, усеща се и е дразнещо... 

Публикувано

Тъй като мъжът ми ползва седмицата, забелязах че ми е изключително трудно да изтрия приложение от хоум скрийна - задържам, но все не уцелвам натиска и се появява диалоговото меню, голям смях падна с опитите ми...естествено махнах го от настройките, но ще ми трябва повече тренинг, като си взема моя, нали шестичката няма 3D.

Публикувано
Тъй като мъжът ми ползва седмицата, забелязах че ми е изключително трудно да изтрия приложение от хоум скрийна - задържам, но все не уцелвам натиска и се появява диалоговото меню, голям смях падна с опитите ми...естествено махнах го от настройките, но ще ми трябва повече тренинг, като си взема моя, нали шестичката няма 3D.

И аз бях така в началото, докато не открих, че трябва леко да докоснеш приложението и да изчакаш малко.
Публикувано

Ще пробвам, явно просто трябва да схвана принципа, но е по-лесно като телефонът ме е в ръцете непрекъснато, а не като ми го дават само за да покажа кое как става...

Публикувано

Аз " открих" :) че има и настройка за силата на натиск задействащ 3Д тъча . :)

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Публикувано

Браво. Това го има от една година.

Публикувано

Uh oh..

Публикувано

Ето, 128 гиги са с по-добър показател от 256!

PerformanceTest Mobile by PassMark Software Inc
https://appsto.re/bg/yFiED.i

IMG_0310.PNG

Публикувано

Eто и iPhone 7 32 GB

6945bdf9a65fd03d.PNG

Публикувано
Публикувано

Следователно проблемът засяга само 32-ките. Много к*рвенска проява от страна на Епъл, за да спестят някой цент. Особено като се има предвид, че основният им източник на печалба е флаш паметта, понеже я продават прескъпо на крайния потребител.

Публикувано

Да, за това се разчу още миналата седмица, явно паметта на 32-ките е по-бавна. То май и с шестиците имаше някаква разлика, ама не помня там кое беше, все да има по нещо. Не е чак болка за умиране, но и аз не виждам защо го правят...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Предоставяне на причина на хората който са в размисъл, дали да си вземат по-скъпия iPhone. Всичко е реклама ;)

Публикувано
"основният им източник на печалба е флаш паметта, понеже я продават прескъпо на крайния потребител."

Предполагам имаш предвид с това че я вземат от производотеля и я надуват много като цена за различните модели. Те целия IPhone го продават прескъпо ти за паметта говориш. Да се направи IPhone излиза 292$ и се продава за 749$(128GB) това са си 457$ печалба. И като че ли за първи път качеството пада - това с паметта, а днес сутринта гледах видео на джет блека пък буквите с надпис IPhone и там другия знак сертификат се отлепят лесно. Факт че качеството пада

Едит: забравих да спомена че използват евтина памет на 32 модела е Hynix. На 256 използват реномирана памет на Тошиба. Помня преди време тази Hynix беше най смотаната RAM памет (за ПС говоря)да се продава. Евтина и постоянно дефекти даваше.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...