ludiamax Публикувано Октомври 19, 2016 Публикувано Октомври 19, 2016 292 долара струват компонентите на телефона, не направата. От там започват други разходи. Цитирай
ayl Публикувано Октомври 19, 2016 Публикувано Октомври 19, 2016 Днес и аз се сдобих със 7-ца. Инсталацията на телефона не ми стигна да свикна с новия бутон. Ще пиша отзиви след седмица. Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 19, 2016 Публикувано Октомври 19, 2016 Колкото по-малък е обема, толкова по-малко чипове, съответно и по-ниска скорост. Същото е и при SSD. Аз не виждам никаква драма, това са възможностите на технологията към момента. Предполагам, че на айфон 6s 16GB ще е много плачевен резултатът, ама не видях услужливците в статията да са го тествали. Все пак гейт трябва да създават, а не да ограмотяват. 3 Цитирай
miro1972 Публикувано Октомври 19, 2016 Публикувано Октомври 19, 2016 Някой знае ли как се рестартира 7+ с новия бутон. Задържам power+ home , но само прави снимкиSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 19, 2016 Публикувано Октомври 19, 2016 Power + volume-, на заключен екран. 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 19, 2016 Публикувано Октомври 19, 2016 Не е нужно да е заключен екрана. И на отключен става. 1 Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 19, 2016 Публикувано Октомври 19, 2016 Не е нужно да е заключен екрана. И на отключен става. При мен не става. Само намаля звука до край Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 19, 2016 Публикувано Октомври 19, 2016 (редактирано) Да но след още сек/две го рестартира и след рестарта звука си е там където е бил преди да натискаш Редактирано Октомври 19, 2016 от Asen_77 Цитирай
algor Публикувано Октомври 19, 2016 Публикувано Октомври 19, 2016 Вие изтрещяхте абсо-фъки-лютли!!! Въпрос към пишещите, относно рестарта: защо просто на отключен или заключен екран не задържите пауър бутона?!?! Защо трябва да се държат два бутона в комбинация на някакъв си екран, като ефекта е един и същи? Явно съм мноу тъп и не разбирам, затова моля да ми обясните кат на класик тъпунгер. Мерси предварително! 3 Цитирай
Русев Публикувано Октомври 19, 2016 Публикувано Октомври 19, 2016 Не ти ли се е случвало да забие машинката и да не може да се изключи по стандартния начин?На мен ми се е случвало 2 пъти и нищо освен хард ресет /home + power бутони/ не помага.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
algor Публикувано Октомври 19, 2016 Публикувано Октомври 19, 2016 Секунда... Забиването или зависването е ясно - тогава варианта е един, но горе не виждам да се говори за този случай и затова попитах. Цитирай
georgibs81 Публикувано Октомври 19, 2016 Публикувано Октомври 19, 2016 Не е за тука май че, но да покажа и аз SE 64GB Цитирай
georgi4 Публикувано Октомври 19, 2016 Публикувано Октомври 19, 2016 преди 49 минути, algor написа: Секунда... Забиването или зависването е ясно - тогава варианта е един, но горе не виждам да се говори за този случай и затова попитах. с бутоните е един вид soft reset- задържаш, докато отново се рестартира и покаже ябълката и тогава пускаш. Цитирай
drjivago Публикувано Октомври 19, 2016 Публикувано Октомври 19, 2016 преди 6 часа, ayl написа: ...не ми стигна да свикна с новия бутон. За мен точно това е най-голямата промяна. Свикнах вече, та даже ще ми липсва, ако го няма 1 Цитирай
slavista Публикувано Октомври 20, 2016 Публикувано Октомври 20, 2016 Звънят ми в понеделник ,че вече имали в наличност 7+ за мен и ми казаха до петък ,че ще го получа. Звъня им днеска да ги попитам какво става и тея ми викат ,че нямали налични устройства и съм в очакване. Това е пълна пародия. Ментел и Apple показаха пълна аматьорщина . Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 20, 2016 Публикувано Октомври 20, 2016 Имат налични за бизнес клиенти, а Епъл и Мтел нямат нищо общо по между си , освен теб 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 20, 2016 Публикувано Октомври 20, 2016 Apple доставят по заявка, въпреки че има недостиг, нашите мърлячи, независимо кой от трите оператора, винаги са били така, поръчват все едно от джоба си ги плащат и не само когато говорим за iPhone. Винаги съм издирвала телефони по офисите, дори и преди като ползвах галакситата.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
N.Grigorov Публикувано Октомври 20, 2016 Публикувано Октомври 20, 2016 Здравейте, Днес в Мтел поръчах 7 32гб, черен мат при преподписване (бизнес абонат, ако има значение). Тъй като сте по-запознати от мен, реалистично кога мога да го очаквам? Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 20, 2016 Публикувано Октомври 20, 2016 Моя акаунт ми каза, че 32GB имат налични. За 128 се чака незнайно колко. Цитирай
N.Grigorov Публикувано Октомври 20, 2016 Публикувано Октомври 20, 2016 Тоест в един перфектен случай, това може да стане утре Цитирай
ayl Публикувано Октомври 21, 2016 Публикувано Октомври 21, 2016 Ей много ме кефи новия бутон. В iStyle има налични телефони от всички модели, за цветове не знам. Аз по принцип се интересувам само от черен. Засега съм доволен от покупката, ще видиме батерията колко кара. 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.