The Shaman Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Ами не знам... При мен работи много стабилно! Да си сложа и аз една уста за тапет освен Цитирай
hidalgo Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Малко OFF и не съвсем. И при мен се забелязва този триъгълник при все, че аз дори не съм с Lockinfo, а Forecast ot Cydia. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 4 има повече възможности за настройки!Тук куца малко! Цитирай
turieca Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Не е от нета. И при мен го има.Ако измислите как да махнем слайдера, цена няма да имате. Като собавих този сорс: david.ashman.com/beta Ми излезе ъпдейт, а след това в настройките имаше тогъл за скриване на слайдъра, а за да се появи на лок скриина се прави двоен клик с хоум бутона. Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Писах му мейл за слайдера и гледам бързо действа, но ще изчакам финалната. С тези бети си напатих. Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Добре. Сложих репото, инсталирах бетата и изтрих репото. Скрих слайдера, но не мога да отключа телефона. Все едно изобщо няма слайдер. Хоум бутона два пъти и така, ама... И при вас ли е така? Като изключим ръчното му показване чрез жест, друг начин има ли? Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Хора, нали ми вярвате, че нямам проблем с това?! Купих я още след джейла и до сега нито веднъж съм няма грижи! Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 А какви опции имате на lockscreen?От ляво надясно-отваряне в приложението,и обратно-затваряне на нотификацията!Други опции нямам,а и не можах да намеря в опциите!Ако е така,какъв е смисъла? Цитирай
turieca Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 (редактирано) Добре. Сложих репото, инсталирах бетата и изтрих репото. Скрих слайдера, но не мога да отключа телефона. Все едно изобщо няма слайдер. Хоум бутона два пъти и така, ама... И при вас ли е така?Като изключим ръчното му показване чрез жест, друг начин има ли? Настроил съм го с двоен тап на часовника да се отключва. Редактирано Февруари 8, 2013 от turieca Цитирай
tozarat Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 При мен се показва на заключен екран само времето без лентата отдолу. Пипнах всички настроики и нищо Цитирай
tozarat Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Не помага. показва само времето друго нищо Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Явно има проблеми с кракнатите версии. Със закупената и аз,като Шамана нямам никакви проблеми. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 А опции имаш ли за нотификациите на lockscreen? Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 В смисъл,нотификация за мейл...какво можеш да го правиш?Да го прочетеш на заключен екран? Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Можеш, да. Със слайд. Да прочетеш, отговориш или изтриеш. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 При мен неВсъщност пробвах с Gmail-app:)Сега ще опитам с ios;) Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Сложих в предния пост. Това горе е с поща на host.bg Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 За Mail-а влез в Notification/Mail и включи Mark Read on Clear. 2 Цитирай
tozarat Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Аз нямам никакви опции от заключен екран въпреки че настройките са ми като на скрииншотовете Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Виждаш ли ги трите иконки,на поста на Шаман-а? Кликни на най-лявата иконка и ще ти се покажат. Цитирай
tozarat Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 виждам го ама при мен под времето няма трите икони Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Show On Lock да не ти е на Nothing? С платената версия ли си? Цитирай
tozarat Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 на notifications e. абе програмата е от insanelyi. явно е бъгава още Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.