Sladichuk® Публикувано Март 28, 2010 Публикувано Март 28, 2010 Ами откакто минах на 7–ица (някъде лятото) не съм качвала други кодеци, и не са ми правили проблеми хич. Само ако инсталираш Win 7 codeck pack след AviReComp, деинсталира автоматично XVid пакета, с който работи второто, та трябва да се инсталират в обратен ред... Цитирай
naidenoff Публикувано Март 28, 2010 Публикувано Март 28, 2010 Знам само че Win 7 codeck pack нямат читава версия за 64 битова 7-мица и правят проблем с вградените кодеци на The KMPlayer v-2.9.4.1436 final. Правят мазало и с Windows explorer (когато си настройл да се показват иконите с голям изглед) примерно: А при Win 7 codeck pack не може да ти зареди изображенията. ( След грешките на Windows explorer) Поне така е при 64 битовата версия. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Март 28, 2010 Публикувано Март 28, 2010 Сигурно затова си стоя на 32 битова... Цитирай
emco83 Публикувано Март 28, 2010 Публикувано Март 28, 2010 То само това да е грешката При 64bit има много несъвестими софтуери все още. Според мен изобщо не си струва. Да не говорим за някои по-стари програми които изобщо не вървят на 64bit. Поддържа 4gb ram и е за мощни машини. Какво от това. Имам перфектна машина за 64bit. core 2 quad Q9400, 4gb ram, Nvidia 9600gt... ама никакво видимо подобрение няма според мен. Тествал съм и Linux Ubuntu 64 bit(Пълна трагедия. Един свестен флаш плеър няма за него), Windows XP 64 bit и Windows 7 64 bit. Нищо особено. @naidenoff Инсталирай си Windows 7 32 bit и няма да имаш мъки. Като си киноманиак имаш два варианта: Инсталираш GOM player(горещо препоръчвам), който поддържа почти всички формати, а когато срещнеш непознат формат, Gom player автоматично те изпраща към техния сайт с кодек. Другия вариант KM Player без никакви добавени кодеци. Това е и се кефиш Цитирай
chayanne Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 Повечето рам не сужи да си гледаш филмчета, а за програми, които ти явно не ползваш, така че цъкай си с 32bit версия. 64bit е за работа, не за забавление. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Anthony Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 Emco83, написал си абсолютни глупости, но за GOM player съм съгласен. За 64-битовите операционни системи обаче си много далеч от истината. Донякъде имаш основания за XP 64, но за Windows 7 няма приложение, което да върви на 32-битов такъв, а да не тръгне на 64. Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 Аз също съм с windows 7 64 бита и ползвам постоянно претенциозни и големи програми, но както казва Anthony засега няма програма, която да не ми е тръгнала. За филми ползвам от 2 години само K-Lite mega codec pack, гледам почти само HD филми и никога не съм имал проблем засега. Цитирай
naidenoff Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 (редактирано) То Anthony каза каквото щях да кажа и аз. А разликата между GOM player и KM Player (GOM player е орязаната версия на The KM Player) е минимална, и е в полза на корейчетата. Редактирано Март 29, 2010 от naidenoff Цитирай
Lucas Публикувано Март 29, 2010 Автор Публикувано Март 29, 2010 Важното е че проблема с кирилизацията е на шест. Цитирай
emco83 Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 (редактирано) @chayanne Много знаеш ти какво аз ползвам. @Anthony Не че "донякъде" имам основания за XP 64 bit, просто за тази OS 64 bit не се прави нито един софтуер повече. It's dead @naidenoff И двете фирми са корейски. Няколко версии на Sony vegas pro имат проблеми с 64 bit. Filemaker не работи под windows 7 64 bit По-старите програми които са 16 bit не вървят на 64 bit. Доста принтери, скенери... нямат драйвери за 64 bit. Доста стари игри не вървят, па и някои од новите са несъвестими с 64 bit. ........... Това е моето мнение и смятам че е много тъпо да избързва човек с тези изречения от сорта "64bit е за работа, не за забавление" Аз използвам OS за много неща, не само за забавление. Не искам да споря с вас, просто си казах мнението. No hard feelings. Peace Редактирано Март 29, 2010 от emco83 Цитирай
chayanne Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 И колко точно версии на Sony Vegas имат проблеми? Ползвал съм 8, а сега съм с 9 Pro и единствения проблем, който съм имал е недостатъчно рам. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
blizzard Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 Здравйте! Искам и аз д апопитам нещо, процесора ми е винаги натоварен на 100%, дори когато неправя абсплютно нищо. Как да поправя проблема или направо преинстал? Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 Само ти си знаеш какво си правил.Натисни Ctrl+Alt+Del, отиди в Task Manager> Processes и виж кой процес товари толкова много процесора. Цитирай
Anthony Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 @chayanneНяколко версии на Sony vegas pro имат проблеми с 64 bit. Filemaker не работи под windows 7 64 bit По-старите програми които са 16 bit не вървят на 64 bit. Доста принтери, скенери... нямат драйвери за 64 bit. Доста стари игри не вървят, па и някои од новите са несъвестими с 64 bit. Също и pacman и karateka не вървят. С 8-битовите приложения пък е трагедия направо. А, word 5 for DOS също не върви. Пич, 21-век сме. Ако някоя антика не ти върви, 100% има по-нова и по-добра версия, която ще върви перфектно на 64-битова ОС. Цитирай
trader Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 Много си обичах Lode Runner Сори за носталгичния офтопик ... Цитирай
blizzard Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 Най-много товари FahCore_82 и FahCore_78, какви са тия процеси незнам. Цитирай
bronc Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&q=FahCore_82+&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=7867ac50550539a0 Цитирай
turganay Публикувано Април 4, 2010 Публикувано Април 4, 2010 Здравейте, тази вечер ми се ъпдейтна уиндоуса и след рестарт ми излиза Windows Activation- Windows is not genuine. Натискам, че ще реша по късно и ми стартира уиндоуса, долу в десния ъгъл ми излиза Windows 7 Build 7600 This copy of Windows is not genuine. Според вас какво трябва да се направи, благодаря ви предварително ! Windows 7 Ultimate, 32- bit Цитирай
alessandros Публикувано Април 4, 2010 Публикувано Април 4, 2010 Да я регистрираш! п.с. не е трябвало да го ъпдейтваш Цитирай
turganay Публикувано Април 4, 2010 Публикувано Април 4, 2010 Да разбрах, но вече е късно. А нямали някаква програма която да го излъже или да го премахне, както ставаше с Win XP. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Април 4, 2010 Публикувано Април 4, 2010 Зависи с какво е правена активацията. Вземи почети малко, но където трябва, не тук, тук е iPhone Forum! Цитирай
alessandros Публикувано Април 5, 2010 Публикувано Април 5, 2010 Става с genuine code, но виж почети и си намери кода за windows 7. Цитирай
Anthony Публикувано Април 5, 2010 Публикувано Април 5, 2010 Дай мейл на ЛС и ще ти пратя как да го оправиш. Цитирай
turganay Публикувано Април 5, 2010 Публикувано Април 5, 2010 (редактирано) Благодаря на всички за помощта и най вече на Sladichuk и Anthony. За пореден път се убеждавам, че този форум ще си остане един от най- добрите форуми. Помогнаха ми не само за iPhone, но и за проблеми с Windows. Редактирано Април 5, 2010 от turganay Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.