aserrr Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Поздравления за Веско отново!!!! И за Ейпъл. 2 Цитирай
Иван*Иванов Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Директно си заплювам един Iphone 7 Jet Black направо нямам търпение 1 Цитирай
sarmak Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 И аз ще го взимам, че много ме изкефи! Цитирай
Dean Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Общо взето всичко го знаехме от месеци насам. Нямаше и капка изненада... лъскавото черно изглежда страхотно, но не мисля, че на живо ще е така. В крайна сметка като сложиш кейс и цвета отива по дяволите, а ако е без кейс ще се драска... Цитирай
Sky05 Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Благодаря за прекрасната презентация. Как успяваше така бързо?! 2 Цитирай
Spowse Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 До колкото разбрах има някакво покритие против драскане на гърба?Дано не се драска защото определено ще го ползвам без кейс Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Септември 7, 2016 Автор Публикувано Септември 7, 2016 Благодаря за прекрасната презентация. Как успяваше така бързо?! Тренирам. Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Цитирай
WULAS Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Браво на Веско! Страшен си!!! 2 Цитирай
plam4e Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Аз се наточих за часовника нещо...ама да видим Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 (редактирано) С тия цени за Европа, мисля че нещата леко се разминават с очакванията на хората. Нормалните цени ще са , като на търговците( спекуланти, както някои им казват ) досега ,за телефоните дошли 1я ден за продажбата в БГ от Англия и Франция. Редактирано Септември 7, 2016 от kawabiker 2 Цитирай
gog Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Веско беше уникален, както винаги! 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Стори ли ми се или Миамото в началото обърка Тим със Стив? Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Не е, каза си Тим. Прозвуча размито, но беше Тим. Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Веско, Благодаря и от мен. Телефона изглежда добре, но след като го сложа в ръка ще реша. Трябва да усетя новия хоум бутон как е. Разгеле, че най-накрая почват от 32 GB и за щастие от същата цена. Така и така ще е с калъф, та черния лъскав няма да е. На живо ще се избира цвета ако се взима 1 Цитирай
chayanne Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Аз си заплюх един лъскав +, 256 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Телефона е добре, но и 6S ще ми върши работа до догодина. Много съм разочарован от безжичните слушалки. Надявах се да не ползват отвратителния дизайн на EarPods, а да ги направят като тези - най-добрите слушалки за тази цена, които съм ползвал. 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 С тези гумички е отвратителна работа Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Никак не е отвратителна даже - изолират страничния шум много ефективно и звука им е кристален. 1 Цитирай
killer4o Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 И аз съм доста доволен от 7-цата и явно ще се връщам към черен, само трябва да го видя на живо за да реша лъскавия или матовия ще бъде. Малко съжалявам, че само Plus-ът ще има двойна камера, но очевидно не са намерили място да я натъпчат в 4.7"-ия вариант (или я пазят за следващия модел, както направиха със стабилизацията), но няма как да ме убедят да скоча на плюс, предвид, че 6-цата в момента ми идва досадно голяма на моменти. Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 (редактирано) Jet black 32ка няма нито за 7 нито за + в момента , а и не вярвам да я сложат до преордера, а 32ГБ е повече от достатъчно - от 55.8 по подразбиране имам 38.5 свободни Тия решиха да избият 13те млрд. от един път май - безжичните слушалки 180 евра, слушалки с новия/стар революционен конектор 35 евра , телефоните по 1120 евра- има няма за нова година са събрали и за бонуси с тия цени. Редактирано Септември 7, 2016 от kawabiker Цитирай
koksibg Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Новия джет Блек май ще се драска лесно. Тук в нета гледам почнаха журналята дето са на Хандс ОН да говорят че ще се драска, даже има една снимка с надраскан гръб. Ето я снимката: Едит: това дано не е така че иначе ми напомня на черния 5 като излезе така се драскаше. Лошо към него се насочих. Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Септември 7, 2016 Автор Публикувано Септември 7, 2016 Историята с iPhone 5 Black се повтаря. На мен много ми е интересен и новият бутон, не чувам добри отзиви за него. 1 Цитирай
momchil_g Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 (редактирано) Аз бих поръчал часовника. Редактирано Септември 7, 2016 от momchil_g 1 Цитирай
Valio Ivanov Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Някво инфо за капацитета на батерията има ли? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.