The Shaman Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Е не гледа ли евънта? Обърнаха значително внимание на батерията.Иначе и мен ме привлече часовника. А 7+ вече има защо да е плюс Цитирай
niksan1979 Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 И аз май ще взема часовника,определено ми допаднаSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ayl Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 За първи път откакто купувам айфони не се колебая - ще взимам новия 7 със 128 GB. 2 Цитирай
kracode Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 Браво на колегата за презентацията,гледах я онлайн ,но и тук гледах когато нещо не съм разбрал ,защото ми куца малко английския:) Мераклия съм за нов телефон,но на този етап още една година ще ми свърши работа сегашния 6s plus. Часовника ще си го купя със сигурност и усещам че ще има лек битов скандал в къщи след покупката ,но кеф цена няма:) Цитирай
niksan1979 Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 Ха-Ха и аз очаквам битов скандал като взема часовника, още повече че SE-то го вземах преди има няма 2 месецаSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
koksibg Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 Някво инфо за капацитета на батерията има ли? iPhone 6s-> 7= два часа повече времеiPhone 6splus->7plus = един час повечеТова казаха за батерията. Апъл характеристики(MHz, ram, mhA) не обявяват. Като са налични ifixit ще кажат кое колко е. 1 Цитирай
Fakoni Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 Браво На Веско!И мен ме кефи джет блека, но ще се драска здраво щом в сайта на епъл препоръчват да го носиш със калъф. Цитирай
Monro Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 а за apple tv нещо каза ли се? Цитирай
stangen Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 нищо Докато стария АТВ се продава добре, едва ли ще се размърдат за нов. Цитирай
Anthony Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 Батерията на единия 2 часа повече, на големия 1 час, ама какво? Ако е стендбай, значи реално няма увеличение, абсурдно е някой да го усети. Ако е време за разговор, тогава е драстично. Аз предполагам, че е първото. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 Вярвам, че 1-2 часа повече се отнася за usage стойностите в settings/battery. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
koksibg Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 Да. Фил каза average daily което е средно за ден да очакваме тези стойности. А тук в това видео в 8.55 минута може да видите времето за разговори, браузване и т.н Цитирай
koksibg Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 А@DreamcatcheR какво ти е мнението за тази двойна камера в плюса. Интересно ми е фотограф какво мисли. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 Тя е основната причина да се запътя към плюса! Цитирай
imanev Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 Относно батерията, няколко човека попитаха, като според мен имаха предвид тази на часовника. Четох в един сайт и там пише, че при ползване с GPS ще работи около 5-6 часа, а без GPS 30-36 часа. Цитирай
mirror Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 Бих си взел watch-а, но батерията ме спира рязко! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 А@DreamcatcheR какво ти е мнението за тази двойна камера в плюса. Интересно ми е фотограф какво мисли. Без да съм го тествал, не знам как ще се държи, но изглежда доста обещаващо като за камера на телефон. DOF-a изглежда, че ще е повече софтуерен, отколкото хардуерен. Също така блендата на теле камерата е 2.8. Ако беше и тя на 1.8, щеше да маже повечко фона и без софтуерна намеса. Иначе много лабаво станало в Епъл. Джобс никога нямаше да позволи новият айфон да излезе с недовършени функции, които в последствие да се добавят чрез FW update. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай
Anton Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 Очакванията и изискванията вече са много по-големи и няма такъв като Джобс, който да ги удържа или да ги управлява (чрез денонощен труд докато не бъде направено :)). Цитирай
1n50mn1ac Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 (редактирано) Според вас , кой е по-удачния вариянт за 7+ ,32 или 128гб? Редактирано Септември 8, 2016 от 1n50mn1ac Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 Подкрепям - 128 GBSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 Днес един корпоративен на Теленор, ми обещава в края на месеца да имам 7 ако избягам при тях Цитирай
HaveFun Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 Отново миниатюрна батерия Цитирай
istoyanov Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 Jet black 32ка няма нито за 7 нито за + в момента , а и не вярвам да я сложат до преордера, а 32ГБ е повече от достатъчно - от 55.8 по подразбиране имам 38.5 свободни Тия решиха да избият 13те млрд. от един път май - безжичните слушалки 180 евра, слушалки с новия/стар революционен конектор 35 евра , телефоните по 1120 евра- има няма за нова година са събрали и за бонуси с тия цени. Само за 7 ще има Jet Black: Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.