londongunner Публикувано Януари 24, 2017 Публикувано Януари 24, 2017 Ако ви трябва някое приложение,което го няма в библиотеката,не се притеснявайте да ги помолитеОтзивчиви са и действат бързо! Това само ако си абониран за tutuhelper или и ако ползваш безплатните , че ми трябва facebook++ но не го намирам ?!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 24, 2017 Автор Публикувано Януари 24, 2017 Абониран трябва да си! ++ си ги имат в библиотеката 1 Цитирай
londongunner Публикувано Януари 24, 2017 Публикувано Януари 24, 2017 Абонирах се платих им 9.99$ само,че за изненада сървъра им е бизи и стига до 99% и не ми инсталира платената версия ! Ще почакам !Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 24, 2017 Автор Публикувано Януари 24, 2017 Delta емулатора препоръчвам за любителите на ретро игричкиЕто от този сайт може да си сваляте игри и директо да ги отваряте с Delta apphttps://www.loveroms.com/roms/super-nintendo 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 31, 2017 Автор Публикувано Януари 31, 2017 Писал съм да добавят Yalu ,за да не е нужно да се закача устройството за комп на всеки 7 дни.Под Apps++ има място за коментари и там може да изразявате желания!Ако сме повече желаещи,ще стане по-бързо 1 Цитирай
radkov77 Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 (редактирано) При мен нещо не ме изкефи и сега не мога да го махна..... Редактирано Януари 31, 2017 от radkov77 Цитирай
radkov77 Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 Изтрх го и си остана една сива, бледа икона Цитирай
radkov77 Публикувано Януари 31, 2017 Публикувано Януари 31, 2017 Изтрх го и си остана една сива, бледа икона Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 1, 2017 Публикувано Февруари 1, 2017 Тия с номерата се инсталират заедно с други приложения и уж не се виждат, но явно нещо е станало. Върни пак туту, влез в мениджъра и махни всичко и тогава го премахни от сертификата.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 1, 2017 Публикувано Февруари 1, 2017 Идеята ми беше, че трябва първо да се премахне от мениджъра, а след това да се деинсталира програмата със сертификата, при мен от втората стъпка се маха всичко, но явно нещо е бъгнало и трябва да се коригира. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 1, 2017 Публикувано Февруари 1, 2017 При мен положението е същото. Това с цифрите се инсталира с Tutu. По-точно се опита да се инсталира няколко пъти и го спрях. Сега си виси сивичката икона Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 1, 2017 Публикувано Февруари 1, 2017 При VIP го нямям този проблем .Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 1, 2017 Публикувано Февруари 1, 2017 Аз го нямам, видях го само като ми се ъпдейтваше една игра, но иначе го нямам, скрито е някъдеSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
acronym Публикувано Април 6, 2017 Публикувано Април 6, 2017 Да ъпна темата с въпрос към използващите ВиП акаунт. Сега на таблета използвам безплатната версия и ми ще да платя за ВИП. След като инсталирам нещо от regular версията, до седмица сертификата се прецаква и иска верификация, която обаче не минава. Трябва да трия и да инсталирам на ново. Не проблем но аз съм фен основно на едно приложение Happy Chick (страхотен емулатор за много платформи и голяма база от ром-ове за тях), и когато се прецака трябва отново след инсталация да си събирам колекция от ром-ове. При ВИП как е, прецаква ли се сертификата толкова често? Цитирай
warman Публикувано Април 6, 2017 Публикувано Април 6, 2017 Мисля ,че е едногодишен.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Dilqnps Публикувано Юли 28, 2017 Публикувано Юли 28, 2017 Това като го чета да попитам това като заместител на Cydia ли е на не джейлнати телефони ? Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 28, 2017 Автор Публикувано Юли 28, 2017 Не е заместител!Позволява да инсталираш приложения извън AppStore.Кракнати и такива които не се допускат от Apple!Kodi,iTransmission мн.други! Цитирай
Dilqnps Публикувано Юли 28, 2017 Публикувано Юли 28, 2017 Кракнати ама както и другите платформи такива държат до 7-8 дни и после пак пари..или тук инсталираш ли ги и държат ? Цитирай
londongunner Публикувано Юли 28, 2017 Публикувано Юли 28, 2017 Ако си с VIP профил не ти трябва сертификат на всеки 7 дни ,инсталираш и си ги ползваш!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
mirror Публикувано Юли 28, 2017 Публикувано Юли 28, 2017 В Туту има ли софтуер за запис на разговори, който да работи адекватно? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.