kikko Публикувано Април 23, 2009 Автор Публикувано Април 23, 2009 Мисля, че ти предложих вариант и ако продължаваш да си вярваш, ще се съгласиш на облога :question: Поне аз като съм сигурен в нещо и споря, така правя Имам си достатъчно пари и не ми трябват вашите. Харчете си ги със здраве!!! Цитирай
Severus Публикувано Април 23, 2009 Публикувано Април 23, 2009 Мисля, че е крайно време да се позачисти темата от спама На всекиму стана ясно какво е GPS и какво е kikko Цитирай
ThUnDeR Публикувано Април 23, 2009 Публикувано Април 23, 2009 Да не ти стой огънат в банкноти, че губи обхват от сателита бе кико Цитирай
kikko Публикувано Април 23, 2009 Автор Публикувано Април 23, 2009 Да не ти стой огънат в банкноти, че губи обхват от сателита бе кико Не в найлонче го държа олепено с тиксо да не се цапа Цитирай
Aveliky Публикувано Април 23, 2009 Публикувано Април 23, 2009 Явно не си сигурен в твърденията си и те е страх да не загубиш. Ако имаш достатъчно пари и си сигурен в себе си, най малкото което щеше да направиш е да се съгласиш. Пък колкото и да имаш кинти, никак няма да ти навредят 1000лв повече. Тази тема няма нужда от почистване от спам, тя цялата е спам. Цитирай
kikko Публикувано Април 23, 2009 Автор Публикувано Април 23, 2009 Явно не си сигурен в твърденията си и те е страх да не загубиш. Ако имаш достатъчно пари и си сигурен в себе си, най малкото което щеше да направиш е да се съгласиш. Пък колкото и да имаш кинти, никак няма да ти навредят 1000лв повече.Тази тема няма нужда от почистване от спам, тя цялата е спам. Истината боли! Почистете спама! Във всеки форум е така когато има един който да е прав з анещо веднага тези които имат власт във форума чистят темата!!! Чистете!!! И си ползвайте "реалния GPS" който прави директна връзка със сателит и ви навигира да не се изгбите някъде!!! Цитирай
Anthony Публикувано Април 23, 2009 Публикувано Април 23, 2009 Кико, щом имаш достатъчно, значи няма да те заболи от загубата, а ние ще изпием твоите 500 кинта с кеф. За твое здраве. Ама явно нямаш топки за такъв бас. Цитирай
Гост Публикувано Април 23, 2009 Публикувано Април 23, 2009 kikko, за чистенето има време, ама ти не ми отговори на въпроса. Цитирай
kikko Публикувано Април 23, 2009 Автор Публикувано Април 23, 2009 Кико, щом имаш достатъчно, значи няма да те заболи от загубата, а ние ще изпием твоите 500 кинта с кеф. За твое здраве. Ама явно нямаш топки за такъв бас. Когато двама се хващат на бас единия е тарикат другия балък. Аз предпочитам да съм тариката. Цитирай
Anthony Публикувано Април 23, 2009 Публикувано Април 23, 2009 Това не го схванах. Според мен си страхлив, а не тарикат. А след като не искаш да се хванеш, значи знаеш и че не си прав в спора. Което обезсмисля цялта безумна тема. Язък, че толкова хора се опитаха да те образоват. Цитирай
Aveliky Публикувано Април 23, 2009 Публикувано Април 23, 2009 Аз като балък бих ти взел кинтите. После балъшки ще почерпя на срещата на форума с тях Цитирай
kikko Публикувано Април 23, 2009 Автор Публикувано Април 23, 2009 Това не го схванах. Според мен си страхлив, а не тарикат. А след като не искаш да се хванеш, значи знаеш и че не си прав в спора. Което обезсмисля цялта безумна тема. Язък, че толкова хора се опитаха да те образоват. Споровете не се решават с басове, а с аргументи и факти. Аз извадих доста факти по моята теза. Вие след като не ми извадихте достатъчно аргумнти се опитвате да ми излизате със селските номера. По добре изтриите темата и да се приключва с тази полюция. Лесно всички срещу един. Триите и всеки да си върши работата и да си гледа вечерта. Няма смисъл. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Април 23, 2009 Публикувано Април 23, 2009 Ето специално за кико, да си следи връзката на сателитите: http://www.tuaw.com/2009/04/23/satellite-watching-with-gosatwatch-for-iphone/ Цитирай
Anthony Публикувано Април 23, 2009 Публикувано Април 23, 2009 Селските номера са твой патент, но това може би ти е от манталитета. Всичките ти смешни аргументи бяха оборени с факти. Това, че си сам срещу всички, означава, че най-вероятно не си прав. Ако беше мъж, щеше да си го признаеш и да благодариш за предоставената ти информация. Но ти не явно не си. Цитирай
Aveliky Публикувано Април 23, 2009 Публикувано Април 23, 2009 Еми ние не знаем какви аргументи повече искаш, твоето разбиране за аргументи явно не се препокрива с нашите. По-добър аргумент от това, да се видим и да го видиш на живо и да ти приберем 1000лв.(нали имаш много няма да ти е проблем), аз не бих намерил. П.С. Страх те е да застанеш зад думите си, а това не говори добре за един човек. Цитирай
Adamov Публикувано Април 23, 2009 Публикувано Април 23, 2009 Темата отиде мнооого криво. Избихте го на заяждане. Добре че е в Говорилнята... Цитирай
Гост Публикувано Април 23, 2009 Публикувано Април 23, 2009 Абе на мен сега друго ми хрумна - ти да не си с първото поколение iPhone? Цитирай
kikko Публикувано Април 23, 2009 Автор Публикувано Април 23, 2009 Темата отиде мнооого криво. Избихте го на заяждане. Добре че е в Говорилнята... Съгласен съм и за това предложих да се изтрие защото наистина само се заяждаме. Цитирай
Kaloyan Публикувано Април 23, 2009 Публикувано Април 23, 2009 Това, където бил "сам срещу всички" ми напомни точно на вица за онзи, който карал в насрещното и слушайки радио чул да съобщават, че някакъв луд кара в насрещното, а той взел да се възмущава, че не е един - а са всички Такава упоритост при положение, че 3 дни му се обяснява с факти и доказателзтва (screenshots) ме изумява :eek: П.П.: Ти да не си с 2G сериозно?! :surprised: Цитирай
Severus Публикувано Юни 4, 2009 Публикувано Юни 4, 2009 kikko, дали си е инсталирал iДА? :mrgreen: Цитирай
Anthony Публикувано Юни 4, 2009 Публикувано Юни 4, 2009 Не вярвам, защото Ipone НЯМА GPS, глупаци :mrgreen: Цитирай
deezel Публикувано Юни 4, 2009 Публикувано Юни 4, 2009 Леле, чак сега видях темата, но съм потресен. По-заблуден човек не бях виждал. Бас, че е или тип "квартално хакерче", или "най-големият разбирач в офиса". Kikko, колегите ти са били прави в спора, но са си загубили времето. Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 13, 2009 Публикувано Юни 13, 2009 Я да видим на кой му проработил GPS-a През коя програма да стигна до файла за да направя товаТрябва да сте инсталирали програмата и да сте я стартирали поне веднъж, за да си вземете временен лиценз. - Инсталирайте iDA - Влезте в папка iDA.app на телефона и преименувайте файла iDA в iDA_ - Създайте нов текстов файл с notepad и копирайте следния текст вътре: #!/bin/bash Path=$(dirname "$0") ddd=$(exec "date" "+%Y-%m-%d %T") x=exec "date" "-s 2009-06-03" { sleep 5; exec "date" "-s $ddd"; } & exec "${Path}"/iDA_ * Датата трябва да е същата като датата, на която е инсталирана програмата - Запазете файла с име iDA - Сложете го в папка iDA.app и му задайте права 755. - Стартирайте си програмата. Направих всичко което ми казахте и най-вече chayanne но сега имам друг проблем. Не ми се отваря въобще iDA. От къде може да е проблема рдадох и рестарт и респринг. Успях Благодаря ви на всички за помощта!!!!! Мога ли да попитам как успя след като твоя телефон няма GPS??? Цитирай
Adamov Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 Е просто му е тръгнала програмата. То и при мен тръгна, ама до там Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.