Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Разяснявам - пускам музика от телефона, но през плеъра на часовника (който показва какво в момента се слуша на телефона), като увеличавам/намалявам звука, има огромен лаг в реакцията. Намалявам и след 5 секунди се е отразило, а не е моментално както трябва да е. При смяна на песни го няма лагът. Ще го пробвам пак, може да е било нещо моментно. Пак казвам - през мака и телефона няма проблем. 

Всеки си има предпочитания. Факт е, че звукът е идеален, когато слушалките са ти по-навътре в ухото :) Това, че не чуваш, не значи, че не виждаш. Защо кон с капаци? Разбира се има ситуации, в които не трябва да се ползват - при шофиране, колело и т.н.

Публикувано

Имах предвид приложението за настройването на звука на Jaybird ?Това не ми стана ясно

Публикувано

Ето го: https://itunes.apple.com/us/app/jaybird-mysound/id1055470300?mt=8

Когато слушалките са свързани си пускаш музика и пробваш различни презети (или си настройваш сам), после даваш sync и информацията се запаметява в слушалките, така че после и на друго устройство да си, саундът е същия. 

Публикувано

Това с настройките на звука нали става и от settings,spotify app и т.н. Освен това,звука не е ли различен при различни у-ва(марки)?

Публикувано

https://www.jaybirdsport.com/en-gb/freedom-bluetooth-headphones/mysound-app.html
Мога да кажа само, че има огромна разлика м/у настройките в settings и презетите от приложението. И най-вече това, че можеш сам да си регулираш всички нива на звука и да си ги запишеш като собствен презет, който се запаметява директно в слушалките и ги ползваш на всяко устройство. Разлика м/ у различни дигитални устройства не съм виждал. Важен е източникът - качеството на файла. И оттам вече на какво ги възпроизвеждаш.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Не точно по темата,но може би защото не ползваш Spotify

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Много добра цена в момента

ffd9a6e1905a5127f304d17d3486a055.jpg

Публикувано

Е сподели откъде се сдоби с промоционален код де. :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Пратиха ми,незнам по-каква причина.Купил съм няколко неща от тях...

Публикувано (редактирано)

Ваучерите са поименни, и аз днес получих по пощата, това пише в мейла:

Ваучерът е валиден в периода 1-3 август
и може да се използва 2 пъти в рамките на кампанията:

10% за мобилни на Samsung и Huawei
за Apple AirPods няма инфо в мейла, но при прилагането му излиза че е 20%

Редактирано от MacIlian
Публикувано

Въобще не са поименни и всеки може да се възползва. Ваучера се добавя в процеса на пазаруване. До 3.08 е промото.

Публикувано

Аха, останах с това впечатление, защото не ми го приемаше докато не се логнах с профила на чиито мейл ми го бяха пратили.

Публикувано

Поръчах си още едни:)Цената ми се вижда разумна

Публикувано

Аз моя код няма да го ползвам, ако dedra1 е прав, че може да се ползва от друг профил и някой иска да се възползва от кода, да ми пише на ЛС.

Публикувано

Като изляза от профила, няма отстъпки, като влеза-от 5 до 30% за различни категории, мейл не съм получавал.

Публикувано

Освен прекрасния звук,много добро сработване на слушалките с мака!По-точно с proDJ! Прехвърля звука от Cue Deck към слушалките:)Миксираш си перфектно без много техника!

Публикувано

Слушалките наистина са невероятни! Ако можете да си ги позволите, няма да съжалявате. Без да съм специалист или аудиофил, за мен появата на Apple Airpods при слушалките е сравнима с появата на Iphone при телефоните преди 10 години. Благодаря на колегата #gogi6, че ни осветли за страхотната цена при румънците!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Хора, има ли нещо което изпускам? Не се свързват слушалките при отваряне на кутийката?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Били ли са свързани преди? Да не са ресетнати от бутончето на кутийката ?

Публикувано

Ако не свети лампичката в кейса, батерията е паднала.

Публикувано

Не чисто нови са, свързаха се след като рестартирах целия телефон с бутоните, но има друг проблем, при свързването забелязах червена удивителна до дясната слушалка, помислих, че е някакво означение, нали съм кьорава малко, но сега установихме, че не свири точно тази. Някаква настройка или е дефектна - бяха запечатани.

Публикувано

Хм да не се окаже дефектна бройка?! Колко % батерия показва на слушалките ?по-принцип трябва да свирят и двете само едната не свири поне при мен беше така.

Публикувано (редактирано)

Явно е дефектна, защото другата си свири и приема обаждания, тази червена удивителна е проблем със сигурност, говорих с магазина, след няколко часа ще отидем, дано намерят още един комплек да ги сменят, че от утре ще е много трудно ходенето до там. Появява се и при свързване с моя телефон, каръци сме си и това си е... Иначе ги взех от Теленор, пуснали са ги като втори лизинг, без промяна на плана, а и цената в момента е доста добра кеш - 290 лв, та ако на някой му трябват, да се знае.

a8e3844a478b40ef4e094dbd3a49be51.jpg

Редактирано от dessyteneva
Публикувано

Какво им направи бре Деси?

Публикувано

Да не си тествала дясната за водоустойчивост :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...