DreamcatcheR Публикувано Юли 19, 2017 Публикувано Юли 19, 2017 Разяснявам - пускам музика от телефона, но през плеъра на часовника (който показва какво в момента се слуша на телефона), като увеличавам/намалявам звука, има огромен лаг в реакцията. Намалявам и след 5 секунди се е отразило, а не е моментално както трябва да е. При смяна на песни го няма лагът. Ще го пробвам пак, може да е било нещо моментно. Пак казвам - през мака и телефона няма проблем. Всеки си има предпочитания. Факт е, че звукът е идеален, когато слушалките са ти по-навътре в ухото Това, че не чуваш, не значи, че не виждаш. Защо кон с капаци? Разбира се има ситуации, в които не трябва да се ползват - при шофиране, колело и т.н. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 19, 2017 Публикувано Юли 19, 2017 Имах предвид приложението за настройването на звука на Jaybird ?Това не ми стана ясно Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 19, 2017 Публикувано Юли 19, 2017 Ето го: https://itunes.apple.com/us/app/jaybird-mysound/id1055470300?mt=8 Когато слушалките са свързани си пускаш музика и пробваш различни презети (или си настройваш сам), после даваш sync и информацията се запаметява в слушалките, така че после и на друго устройство да си, саундът е същия. Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 19, 2017 Публикувано Юли 19, 2017 Това с настройките на звука нали става и от settings,spotify app и т.н. Освен това,звука не е ли различен при различни у-ва(марки)? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 20, 2017 Публикувано Юли 20, 2017 https://www.jaybirdsport.com/en-gb/freedom-bluetooth-headphones/mysound-app.htmlМога да кажа само, че има огромна разлика м/у настройките в settings и презетите от приложението. И най-вече това, че можеш сам да си регулираш всички нива на звука и да си ги запишеш като собствен презет, който се запаметява директно в слушалките и ги ползваш на всяко устройство. Разлика м/ у различни дигитални устройства не съм виждал. Важен е източникът - качеството на файла. И оттам вече на какво ги възпроизвеждаш. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 20, 2017 Публикувано Юли 20, 2017 Не точно по темата,но може би защото не ползваш Spotify Цитирай
chayanne Публикувано Август 2, 2017 Публикувано Август 2, 2017 Е сподели откъде се сдоби с промоционален код де. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Август 2, 2017 Публикувано Август 2, 2017 Пратиха ми,незнам по-каква причина.Купил съм няколко неща от тях... Цитирай
MacIlian Публикувано Август 2, 2017 Публикувано Август 2, 2017 (редактирано) Ваучерите са поименни, и аз днес получих по пощата, това пише в мейла: Ваучерът е валиден в периода 1-3 август и може да се използва 2 пъти в рамките на кампанията: 10% за мобилни на Samsung и Huawei за Apple AirPods няма инфо в мейла, но при прилагането му излиза че е 20% Редактирано Август 2, 2017 от MacIlian Цитирай
dedra1 Публикувано Август 2, 2017 Публикувано Август 2, 2017 Въобще не са поименни и всеки може да се възползва. Ваучера се добавя в процеса на пазаруване. До 3.08 е промото. Цитирай
MacIlian Публикувано Август 2, 2017 Публикувано Август 2, 2017 Аха, останах с това впечатление, защото не ми го приемаше докато не се логнах с профила на чиито мейл ми го бяха пратили. Цитирай
gogi6 Публикувано Август 2, 2017 Публикувано Август 2, 2017 Поръчах си още едниЦената ми се вижда разумна Цитирай
MacIlian Публикувано Август 2, 2017 Публикувано Август 2, 2017 Аз моя код няма да го ползвам, ако dedra1 е прав, че може да се ползва от друг профил и някой иска да се възползва от кода, да ми пише на ЛС. 1 Цитирай
dedra1 Публикувано Август 2, 2017 Публикувано Август 2, 2017 Като изляза от профила, няма отстъпки, като влеза-от 5 до 30% за различни категории, мейл не съм получавал. Цитирай
gogi6 Публикувано Август 3, 2017 Публикувано Август 3, 2017 Освен прекрасния звук,много добро сработване на слушалките с мака!По-точно с proDJ! Прехвърля звука от Cue Deck към слушалкитеМиксираш си перфектно без много техника! Цитирай
shemesh Публикувано Август 3, 2017 Публикувано Август 3, 2017 Слушалките наистина са невероятни! Ако можете да си ги позволите, няма да съжалявате. Без да съм специалист или аудиофил, за мен появата на Apple Airpods при слушалките е сравнима с появата на Iphone при телефоните преди 10 години. Благодаря на колегата #gogi6, че ни осветли за страхотната цена при румънците! Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 17, 2017 Публикувано Септември 17, 2017 Хора, има ли нещо което изпускам? Не се свързват слушалките при отваряне на кутийката?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
londongunner Публикувано Септември 17, 2017 Публикувано Септември 17, 2017 Били ли са свързани преди? Да не са ресетнати от бутончето на кутийката ?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 17, 2017 Публикувано Септември 17, 2017 Ако не свети лампичката в кейса, батерията е паднала. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 17, 2017 Публикувано Септември 17, 2017 Не чисто нови са, свързаха се след като рестартирах целия телефон с бутоните, но има друг проблем, при свързването забелязах червена удивителна до дясната слушалка, помислих, че е някакво означение, нали съм кьорава малко, но сега установихме, че не свири точно тази. Някаква настройка или е дефектна - бяха запечатани. Цитирай
londongunner Публикувано Септември 17, 2017 Публикувано Септември 17, 2017 Хм да не се окаже дефектна бройка?! Колко % батерия показва на слушалките ?по-принцип трябва да свирят и двете само едната не свири поне при мен беше така. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 17, 2017 Публикувано Септември 17, 2017 (редактирано) Явно е дефектна, защото другата си свири и приема обаждания, тази червена удивителна е проблем със сигурност, говорих с магазина, след няколко часа ще отидем, дано намерят още един комплек да ги сменят, че от утре ще е много трудно ходенето до там. Появява се и при свързване с моя телефон, каръци сме си и това си е... Иначе ги взех от Теленор, пуснали са ги като втори лизинг, без промяна на плана, а и цената в момента е доста добра кеш - 290 лв, та ако на някой му трябват, да се знае. Редактирано Септември 17, 2017 от dessyteneva Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 17, 2017 Автор Публикувано Септември 17, 2017 Какво им направи бре Деси?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 17, 2017 Публикувано Септември 17, 2017 Да не си тествала дясната за водоустойчивост Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.