turieca Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Отдавна не съм слагал рингтон различен от фабричните. Помня, че имаше тема за рингтонове би ли споделил в нея някоя папка да разцъкаме и колегите нещо свежо. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 (редактирано) Слабичко откъм батерия, поне засега... Редактирано Септември 21, 2017 от peppu 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Грее си отзад, затова точи батерия. С 10.3.3 беше хладен винаги... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Бая си точи, според мен е от приложенията, които трябва да се нагласят към новата система. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Аз пък нямам забележки относно батерията и работата на ОС-ма, но има някои неща в контролния център, които ме дразнят, като това да не може да се спре WiFi услугата. Много ме кефи, че има screen recorder, промяната по screenshot функцията, добавения "markup" при обработване на снимките и разни други нещица. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Как да не може да се спре WiFi ?! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Аз за момента нямам никакви проблеми с 11, нито с живота на батерията, а направих ъпдейта ОТА. Лаг при 3д тъча не съм изпитал досега, само при излизане понякога от приложения има един нечовешки лаг от около 0.5-1 сек., но той съществуваше и на 10-ката. Единственото, което ми липсва, е 3д тъч жеста за сменяне на приложенията. Недоумявам защо са го махнали и няма заместител. Новите анимации ми допадат и най-вече при отваряне на нотификация от локскрийна - изглежда много по-бързо от преди. Има доста нови неща и ъпдейта според мен си заслужава (поне на 6с и 7). Освободи ми се и доста пространство. Веднага след ъпдейта имах 4 гб повече, а ден по-късно - още 7-8 гб, което не мога да си го обясня. Или новият формат за снимките в комбо с новата файлова система, или нещо облачно си е оптимизирало/изтрило я от снимките, я от музиката... Sent from my iPad using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
boggentod Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 преди 32 минути, DreamcatcheR написа: ..... Освободи ми се и доста пространство. Веднага след ъпдейта имах 4 гб повече, а ден по-късно - още 7-8 гб, което не мога да си го обясня. Или новият формат за снимките в комбо с новата файлова система, или нещо облачно си е оптимизирало/изтрило я от снимките, я от музиката... Sent from my iPad using Tapatalk Някъде прочетох, че новия формат на снимките HEIC ще освободи място само на 7-цата, защото по старите телефони били с по-слаб хардуер, който няма да може да се възполза от новия формат на контейнера . Каквото и да значи това....... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 21, 2017 Автор Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Ще заема по-малко място в бъдеще, но не конвертира старите снимки в новия формат за да освободи място от тях. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 (редактирано) @londongunner, WiFi и Bluetooth намиращи се в контролния център, не могат да се изключат, трябва да влезеш в Settings за да ги спреш. Редактирано Септември 21, 2017 от mirror Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Аз нямам такива проблеми. При мен се изключват. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Идеята на това според мен е да можеш бързо да се разкачиш от някой Wi-Fi или блутут устройство. На мен често ми се е случвало да немога да си отворя имейла например и виждам че съм се закачил на някоя мрежа, която в момента няма нет по някаква причина, тогава плъзгам контрол центъра и разкачам. Сега вече няма да е нужно да го включвам когато се прибера в къщи, ще се закачи автоматично, въпреки че преди малко съм го “изключил”Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 @londongunner, заблуждаваш се :). Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Изобщо не се заблуждавам Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 @londongunner Изключваш се от мрежата, но не изключваш WiFi. Изключи Wifi от контролния център и влез в Settings да видиш, че Wifi си е включен, но не е закачен към мрежа. Същото е и с Bluetooth-a. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 (редактирано) Хм да прав си извинявам се , сега го забелязах и аз .... Явно от епъл отново " знаят от какво имат нужда " потребителите Още съм 50/50 с поръчката за Note8 , обадиха ми се, че е дошъл но се двуомя дали да ходя да го взимам или да си карам с 6S+ ... Редактирано Септември 21, 2017 от londongunner Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Така е, както казва @mirror. Току що проверих. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gosta Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Като го “изключиш” от центъра влез в сетингс и провери сега дали е ОН или ОФФ уайфай....Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 преди 14 минути, londongunner написа: Хм да прав си извинявам се , сега го забелязах и аз .... Явно от епъл отново " знаят от какво имат нужда " потребителите Още съм 50/50 с поръчката за Note8 , обадиха ми се, че е дошъл но се двуомя дали да ходя да го взимам или да си карам с 6S+ ... И аз съм на тази дилема... Нота ми се струва малка батерията и си лагва тук-там, но не е като и ios да няма лаг де... Имам Нот4 и още върши чудеса, а е на 3 зими вече. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Не забелязах лаг при нота ,играх си няколко часа с него, но пусти иос като съм свикнал и ми е криво с андроида, батерията му е много добре. Ще изчакам оше за да реша ! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Оф стоя и го гледам тоя NOTE , а ма той само параметри, нищо друго. Малко е като нацепена батка, а всъщност не може да премести на баба си гардероба. 4 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Има страхотна камера , снимах на тъмно с него направо ми падна ченето !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Ще заема по-малко място в бъдеще, но не конвертира старите снимки в новия формат за да освободи място от тях. Ако смениш отметките обаче 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Стига с тоя Нот, че ще ни дърпат ухото... 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Ако смениш отметките обаче На 6S+ няма в менюто такава опцияSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.