simba4 Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 И аз в 6s не намирам?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
shemesh Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Има го от IPhone 7 нагоре или в последната генерация IPad Pro! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
georgibs81 Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 (редактирано) Не знам дали е за тук, но да не би да махнаха “free app of the week “ в новия App Store , нещо не мога да го намеря това нещо с този нов изглед. Редактирано Септември 21, 2017 от georgibs81 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Хайде, честито Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Септември 21, 2017 Сподели Публикувано Септември 21, 2017 Netflix adds HDR support for iPhone X and iPad Pro - The Vergehttps://apple.news/AR3cCo_nfTva7lHokaK0pEQhttps://apple.news/AR3cCo_nfTva7lHokaK0pEQSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 22, 2017 Сподели Публикувано Септември 22, 2017 При мен не излезе HDR след ъпдейта на iPad Pro. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 22, 2017 Сподели Публикувано Септември 22, 2017 Само най-новите про-та май са облагодетелствани. Аз имам първото голямо про и на него не виждам разлика (то не е и с хдр дисплей). Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 22, 2017 Сподели Публикувано Септември 22, 2017 С последен модел Pro съм, затова казах. Някъде пише ли кое е HDR или трябва да гадая? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chayanne Публикувано Септември 22, 2017 Сподели Публикувано Септември 22, 2017 В търсачката на Netflix пишеш HDR и ти излизат всички заглавия в HDR. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kracode Публикувано Септември 22, 2017 Сподели Публикувано Септември 22, 2017 (редактирано) Здравейте,къде е опцията за автоматичен контраст,че сега е почти тъмно ,а телефона се облещил и е доста дразнещо? Редактирано Септември 22, 2017 от kracode 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 22, 2017 Сподели Публикувано Септември 22, 2017 (редактирано) Редактирано Септември 22, 2017 от mirror 3 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kracode Публикувано Септември 22, 2017 Сподели Публикувано Септември 22, 2017 Хах,къде я скрили.Трябвало да я оставят при настройки на дисплея.Мерси 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
valkov1989 Публикувано Септември 22, 2017 Сподели Публикувано Септември 22, 2017 Iphone 7 забелязах че с 3-4 бързи натискания на хоум бутона ми се включва смарт инверта?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 22, 2017 Сподели Публикувано Септември 22, 2017 По-точно 3!Защото си го активирал 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 23, 2017 Сподели Публикувано Септември 23, 2017 Аз друго забелязах, или не го намирам, или са го махнали - 3D Touch жеста, с който се чистеха всички известия наведнъж от локскрийна. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gazara74 Публикувано Септември 23, 2017 Сподели Публикувано Септември 23, 2017 Има си го още 3D Touch Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 23, 2017 Сподели Публикувано Септември 23, 2017 Преди се явяваше при задържане на Х най-горната нотификация, мерси много, използвам го често и ми е полезно! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Септември 23, 2017 Сподели Публикувано Септември 23, 2017 Кажете как ви се струва батерията при вас след ъпдейт към iOS11? И по-скоро става въпрос за 6 и 6S (SE също), защото при 7 май положението е доста по-добре. Струва ми се, че трябва да я фикснат малко при някой от следващите ъпдейти. При заключен екран стои на 50% (например) доста време, но веднага след като го отключа и пада на 49-48-47 в рамките само на няколко минути. Иначе някой знае ли дали има начин, когато правя screenshot снимката да не ми се появява в долния ляв ъгъл на екрана? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 23, 2017 Сподели Публикувано Септември 23, 2017 Батерияна е зле и това са масови отзиви, при мен също не е както беше при същото потребление, а казват, че животът е спаднал наполовинаSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Септември 23, 2017 Сподели Публикувано Септември 23, 2017 Лично за мен,от вчера си изключвам WiFi то от Setting не от Control Center а и Bluetooth a ми седи постоянно включен и батерията ми издържа 24 ч,а когато WiFi то ми уж изключено от Control center,батерията не ми издържа и 12 ч! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 23, 2017 Сподели Публикувано Септември 23, 2017 Батерията е зле и то доста спрямо 10.3.3Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 23, 2017 Сподели Публикувано Септември 23, 2017 След 10-15 бети резултата е iOS,която продължава да работи като “бета”. 3 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 23, 2017 Сподели Публикувано Септември 23, 2017 Напълно съм съгласен!!!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Септември 23, 2017 Сподели Публикувано Септември 23, 2017 Дано да я пооправят в някоя от следващите версии, защото аз съм с 6S, но при 6 най-вероятно е още по-зле, а пък за 5S да не говорим. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 23, 2017 Сподели Публикувано Септември 23, 2017 Да вземат да върнат и двуредните уиджети за ipad.Sent from my iPad using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.