momchil_g Публикувано Септември 23, 2017 Сподели Публикувано Септември 23, 2017 На 6+ батерията е зле, а в settings-battery липсва кое приложение колко батерия е използвало. Има само времена на usage и standby Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Светослав Публикувано Септември 23, 2017 Сподели Публикувано Септември 23, 2017 Усещасе като стария андроидец с бая лаг, лично на мен 10.3.3 много ми допадаше.От към батерия съм много доволен , малко повече ми държи с ios 11 , но адски много ме дразни тоя ЛАГ. Iphone 7 Plus. Снимка : http://prikachi.com/images.php?images/212/9187212E.png Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Септември 24, 2017 Сподели Публикувано Септември 24, 2017 Някой има ли представа къде са скрити скритите апп?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Г.Георгиев Публикувано Септември 24, 2017 Сподели Публикувано Септември 24, 2017 Да се обадя и аз след ъпдейта, 5SE, батерията падаше бързо, след изключване на Wifi и Bluetooth нещата се оправиха драстично, но пак се усеща че не е оптимизирано нещо както трябва, хубавото е че като изключих нещата и загряването изчезна! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Септември 24, 2017 Сподели Публикувано Септември 24, 2017 За 5S или за SE говорим? Няма такъв модел - 5SE... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Септември 24, 2017 Сподели Публикувано Септември 24, 2017 Да се обадя и аз след ъпдейта, 5SE, батерията падаше бързо, след изключване на Wifi и Bluetooth нещата се оправиха драстично, но пак се усеща че не е оптимизирано нещо както трябва, хубавото е че като изключих нещата и загряването изчезна! Това е ясно,че като изключиш от настройките и батерията ще се държи нормално,sleep mode на WiFi and Bluetooth е оптимизиран да изпада в хибернация при новият bionic chipset,но не и при нашите стари таратайки. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Септември 24, 2017 Сподели Публикувано Септември 24, 2017 За SE най-вероятно говори колегата. Иначе не е въпроса до това да се изключи Wifi-то и още куп друго неща за да не пада бързо батерията. Все пак без интернет за къде ти е този телефон? По тая логика, ако включим и режим полет батерията ще пада още по-бавно. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Септември 24, 2017 Сподели Публикувано Септември 24, 2017 Защо изобщо изключвате WiFi и bluetooth?И всеки път като се качвам в колата или се прибирам в къщи,да ровя в телефона!!!! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Г.Георгиев Публикувано Септември 24, 2017 Сподели Публикувано Септември 24, 2017 Да, говоря за SE, за жалост така е в момента за да не пада батерията за 6 часа трябва да изключа аз wi-fi - ръчно, малко е дразнещо, но не е болка за умиране, относно Bluetooth не виждам изобщо кой го ползва това, че да ми го зададат в Background режим...като цяло нямам големи лагове или забавяния...Бих казал че всичко си е прилично, до скоро бях с друга OS, а там нещата бяха покъртителни Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 24, 2017 Сподели Публикувано Септември 24, 2017 Какво каза за Bluetooth? 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Г.Георгиев Публикувано Септември 24, 2017 Сподели Публикувано Септември 24, 2017 преди 4 минути, gogi6 написа: Какво каза за Bluetooth? Че не знам в днешно време масово да се използва Блутуут...със сигурност има хора, аз го ползвам единствено за връзка с колата ми... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 24, 2017 Автор Сподели Публикувано Септември 24, 2017 И за връзка с часовници, слушалки и други подобни, но кой ползва смарт часовници на днешно време или пък безжични слушалки ... 5 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Г.Георгиев Публикувано Септември 24, 2017 Сподели Публикувано Септември 24, 2017 преди 14 минути, Asen_77 написа: И за връзка с часовници, слушалки и други подобни, но кой ползва смарт часовници на днешно време или пък безжични слушалки ... Това са една малка част от хората с такива телефони, не приемай забележката като упрека, просто си говорим 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Светослав Публикувано Септември 24, 2017 Сподели Публикувано Септември 24, 2017 Батерията при мен в ios11 се държи много добре. http://prikachi.com/images.php?images/500/9187500L.png 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
killer4o Публикувано Септември 24, 2017 Сподели Публикувано Септември 24, 2017 Bluetooth се ползва и за доста от continuity функциите, така че ако имаш други Apple устройства е почти задължително да ти е включен. Освен това всички модерни iPhone и имат Bluetooth low energy, който харчи пренебрежимо малко ток, така че едва ли ще спечелиш много като го спреш. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
a_atanasov Публикувано Септември 25, 2017 Сподели Публикувано Септември 25, 2017 При мен 5s, когато е на зарядно, дисплея се държи доста странно - дърпаш надолу-отива нагори, натиснеш едно-реагира съвсем друго. Без зарядно си е ОК. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ne4o Публикувано Септември 25, 2017 Сподели Публикувано Септември 25, 2017 Виж си зарядното,дали е наред.Аз имах същия проблем,преди години с 4S.При закачено зарядно,тъча полудяваше и се оказа повредено зарядно.Оригинално беше,но подаваше по-малко напрежение.В стора има програмки,с които можеш да го провериш. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 25, 2017 Сподели Публикувано Септември 25, 2017 Дай някоя програма, че да тествам и аз!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ne4o Публикувано Септември 25, 2017 Сподели Публикувано Септември 25, 2017 (редактирано) https://itunes.apple.com/app/id1219864349 Нямам зарядно в момента,за да видя,дали работи пълноценно с iOS 11. ПП:Не показва данните от зарядното. Редактирано Септември 25, 2017 от ne4o 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
zizo73 Публикувано Септември 25, 2017 Сподели Публикувано Септември 25, 2017 Понеже пиша когато телефона е хоризонтално, по удобно ми е с по -голяма клавиатура, сега виждам, че са смалили клавиатурата и са махнали точката и запетаята. Бяха ми много удобни, защото не превключвах за да ги ползвам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 25, 2017 Сподели Публикувано Септември 25, 2017 Точка се поставя с двоен интервал. За запетая задържаш на 123, отиваш до запетаята и пускаш (всичко с едно движение, за да ти отиде отново на буквите). Sent from my iPad using Tapatalk 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 25, 2017 Сподели Публикувано Септември 25, 2017 Не ми се обновява времето в уиджета (фабричното приложение), в самото него няма проблем, но уиджета си показва 18 градуса новстопSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sarmak Публикувано Септември 25, 2017 Сподели Публикувано Септември 25, 2017 И при мен не се обновява Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 25, 2017 Сподели Публикувано Септември 25, 2017 При мен се!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 Ресетнах настройките и се оправи Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.