rooibos Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 (редактирано) При мен забелязвам, че ми изчезва часовника, когато телефона е заключен. След рестарт се появява и след известно време пак изчезва. Някой с подобен проблем? Редактирано Септември 26, 2017 от rooibos Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 А на мен ми изчезна уиджета за батерията като ресетнах настройкитеSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 Добави ли го? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 Smart invert mode, явно ще си остане само с фабричните приложения да работи.Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 Девовете имат възможността да си ги оптимизират за smart invert mode и някои вече го правят, като напр. Flipboard. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 С новата функция за въвеждане на текст при iOS11, шофирането става още по-приятно и комфортно! https://streamable.com/q061g 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turganay Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 Нищо не разбрах от клипчето, обясни го ако може. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 Писането с една ръка става по-удобно, може да си местиш клавиатурата в ляво и дясно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turganay Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 Мерси, сега го забелязах, че се стеснява клавиатурата Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 преди 2 часа, gogi6 написа: Добави ли го? Въобще не съществува в списъка Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
zizo73 Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 преди 21 часа, DreamcatcheR написа: Точка се поставя с двоен интервал. За запетая задържаш на 123, отиваш до запетаята и пускаш (всичко с едно движение, за да ти отиде отново на буквите). Sent from my iPad using Tapatalk Благодаря, получава се. Досега не съм го използвал или ако го е имало в iOS 10, не съм знаел. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 Ами доста отдавна е, откакто има айфон , но малко хора знаят особено за втората част със запетаята (и другите знаци разбира се). Sent from my iPad using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 Два пъти се рестартирва телефона. Както цъкам, бам ябълка и рестарт... Ъпдейтнат е с "феноменалния нов" iTunes Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 При мен браузъра винаги стартира в хоризонтален режим и след секунда се завърта вертикално... Някой има ли такъв дразнител? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
momchil_g Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 И при мен се получава от време на време, но на мейл клиента 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 В iPhone Storage вече показва колко GB памет използваме, а не както преди колко остава, нали? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 (редактирано) 11.0.1 тегли се вече 277,4 MB на SE На първо четене батерията е чук. Стартира на 50% преди 20 мин и още е толкова като разцъквам през това време и фингърпринта си настроих наново. Дано не е бъг с процентите на батерията Забелязах, че когато ъпдейтнах от 10,3,3 на 11GM батерията си беше ОК. До миналата седмица когато направих чист рестор уж за по-добре... От тогава батерията взе да се топи бързо. Редактирано Септември 26, 2017 от penmark Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 Има ли още лага при 3D тъча?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 Жесток! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bache_kolio Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 върнали ли са 3Д тъча за апп суитчера? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 НеSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bache_kolio Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 Жалко... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 С бета11 ми се оправи браузъра. на 26.09.2017 г. at 21:10, bache_kolio написа: върнали ли са 3Д тъча за апп суитчера? Че кой казал, че ще го връщат въобще? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bache_kolio Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 Ето тук пише: https://www.macrumors.com/2017/09/21/3d-touch-app-switcher-gesture-will-return/ 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.