Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Видео демонстрира процеса на възстановяване на Apple Watch, чрез iBus


dessyteneva

Recommended Posts

apple-watch-restore-itunes-dfu-mode-ibus.thumb.jpg.f6142b875a1b9ad4dc4ec8cc85f07adc.jpg

iBus е инструмент, който позволява на потребителите да се свържат с порта за поддръжка на Apple Watch и да го използват, за да направят рестор на часовника, чрез iTunes. Неговият създател твърди, че това е първият подобен инструмент, а следващото видео демонстрира как протича процеса стъпка по стъпка:

Въпреки, че се отличава от официалното устройство, използвано от Apple за часовника, ресторът протича по същия начин. iBus позволява на Apple Watch да комуникира с iTunes и Mac, а след това можете да вкарате часовника в DFU мод, подобно на iPhone и да го ресторнете.

Както сами ще видите в клипа, DFU мод за Apple Watch изисква да се задържат едновременно дигиталната коронка и бутона за включване за 10 секунди, а след това да се пусне бутона, като продължите да държите коронката. Всичко това се прави, докато часовника е свързан към Mac, чрез iBus и Lightning кабел. iTunes в крайна сметка ще открие, че вашия Apple Watch е в режим DFU Mode и ще ви прикани да изберете IPSW файла за възстановяване.

Основният проблем при използването на този метод е, че Apple не предоставя публично пълните IPSW файлове и програмата ще ви подкани да изберете файл за рестор. Следователно ще трябва да се сдобиете с нужните фирмуерни файлове, за да направите даунгрейд от друг източник. В описанието на клипа има включени няколко такива.

Ако сте от хората, които бързат да тестват бета версиите на операционната система, този инструмент би бил много полезен. Той се предлага в две версии – S1, която работи с оригиналния Apple Wathc и Series 1 и S2, която е предназначена за Series 2, а цената им е съответно 100 и 120 долара, като можете да ги закупите от уеб сайта на MFC.

Редактирано от dessyteneva
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...