Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

ДСК Смарт се прецака , не може да се активира с ПИН код.След ресет на телефона припаднаха нещата.

b4587d5c70326961dcd69921775412b9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 1,2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• venelin111111

140

• simba4

116

• gogi6

92

• dessyteneva

50

Публикувано

От 13.0 е така влизам всеки път с парола и юзър

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Писах до съпорта им

Публикувано

Писа се доста по чуждите новинарски сайтове, че 13-ката сбъгясва банковите приложения и най-вече автентификацията с touch id.

А иначе не знам за вас, но мен много ме дразни това че завряха ъпдейтите в Апп Стора на майка си в г*за. Там влизам всекидневно и всеки път по навик отивам в Аркада... А с 3д тъч шорткъта работи в 50% от случаите.

Публикувано

И мен страшно ме дразни новото място на ъпдейтите. Иначе ползвам апп на Уникредит и Пощенска - няма проблеми.

Публикувано

OББ също работи без проблем.

Публикувано

Колеги , и ДСК приложението работеше ОК защото 13-та iOS е инсталирана в/у 12. След ъп до 13.1.2 iCloud пощата се прецака, наложи се рестор на устройството и после приложението не може да се верифицира с ПИН , съответно и телеметричните данни не може да бъдат регистрирани в приложението. Писано е до съпорта на ДСК .

Публикувано

На ЦКБ не ми харесва, че след всеки рестор трябва да ходя до банката да си активирам акаунта.

Публикувано
Аз още съм на последната бета 13.1 и телефона бачка на страх. ЦКБ си оправиха апа. Даже днес оправиха и тъмния режим. Не смея да ъпдейтвам защото в сряда пътувам за Киев и не ми се ще да остана без телефон и пари. Ще чакам да си оправят нещата.

Тъмния режим на ЦКБ автоматичен ли е? Аз не го виждам от настройките и всичко си е както преди.

Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано

Да след рестор, на мен ми се наложи и ходих до офис да го активират отново.

Публикувано
Публикувано

Много добре!!!

Публикувано

Да оправят батерията, че при ползване виждам с очите си как падат проценти и задръжки...

Публикувано

DSKSmart е оправена, днес има ъпдейт.

d74bdcd15fe5c7570fb8cd085c1eeabf.jpg

772ec5f7d663e481ada4ef3321c80f54.jpg

cb0901ac34df9ad96708525ad42936ba.jpg

Имало е полза от писаниците до съпорта им

Публикувано

Вчера си сложих картата в SE-то да го разцъкам няколко дена и много ме е яд, че Теленор не го поддържат за volte. Супер телефонче е :) Много хубаво си работи. Дори бих казал, че работи по-добре от 7-цата. :) Липсваше ми това усещане да не усещам телефон в джоба като съм на работа :) 

Публикувано

Изключих Optimized Battery Charging и като че ли батерията вече не пада така брутално. На 13 и 13.1.1 опцията си беше включена, но батерията беше феноменална, нямам обяснение

Публикувано

Феноменално ни размътиха мозъците с тези проценти, животи на батерии и на никому неясни графики!

Публикувано

Вятър работа са тея проценти. След ъпдейт падат, след рестор се вдигат. Никой не знае какво показват. Батерията на 7-цата ми за 5 месеца е на 94%... На SE за 10 месеца е на 97%. Преди като ги нямаше, май беше по-добре :D Сложиха ги да ни стресират като намаляват и да искаме да си купим нова батерия :D

Публикувано

Аз друго намерих, не знам бъг ли е, или нещо се случва - имаме споделена локация между три телефона във Find My, моя Xs и две седмици и трите са с 13.1.2 ОТА ъпдейти, но едната седмица изчезна след ъпдейта, дава че не може да намери локацията, всичко е включено, ресетвах локейшън сетингс, включвах, спирах, пак включвах, не се появява. А най-интересното е, че като проверя като устройство, а не като приятел и се вижда. Изчерпах се вече от към идеи, не мога да ресторна телефона, въпреки че е на разположение, ако се сетите друго, казвайте.

Публикувано

Спри Find My iPhone и пак я включи.

Публикувано

Пробвах го, както и изтриване и добавяне отнова на човека, спиране на локацията и пускане и всичко дето може да се цъкне, където видях, не става и не става. 

Публикувано

Деси , явно трябва да направиш рестор , тъпо е , но неизбежно. Аз бях качил 13.1.2 в/у предната и от 13 без рестор и iCloud спря да работи , направих рестор и всичко е ОК. Ще кажеш , че само рестори предлагам ама друго не се сешам щом всичко си опитала.

Публикувано

Не е мой телефона, собственикът не иска просто, а и ми е странно защо като устройство го показва, но като приятел не и нещата се промениха след като качи 13.1.2. Иначе моя го ресетвах след втората тринайска мисля, те нали на често бяха, не помня точно.

Публикувано
Вчера си сложих картата в SE-то да го разцъкам няколко дена и много ме е яд, че Теленор не го поддържат за volte. Супер телефонче е  Много хубаво си работи. Дори бих казал, че работи по-добре от 7-цата.  Липсваше ми това усещане да не усещам телефон в джоба като съм на работа  
Аз като го имам все тая, само с един човек ми минава на wolte, с другите си говоря на старото си.

Изпратено от моят SM-G960F с помощта на Tapatalk

Публикувано

Не е така. Няма значение с кого говоря, обхвата си стои на 4G и започва да звъни на първата секунда.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...