venelin111111 Публикувано Октомври 3, 2019 Публикувано Октомври 3, 2019 ДСК Смарт се прецака , не може да се активира с ПИН код.След ресет на телефона припаднаха нещата. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 3, 2019 Публикувано Октомври 3, 2019 От 13.0 е така влизам всеки път с парола и юзърSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 3, 2019 Публикувано Октомври 3, 2019 Писах до съпорта имSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 3, 2019 Публикувано Октомври 3, 2019 Писа се доста по чуждите новинарски сайтове, че 13-ката сбъгясва банковите приложения и най-вече автентификацията с touch id. А иначе не знам за вас, но мен много ме дразни това че завряха ъпдейтите в Апп Стора на майка си в г*за. Там влизам всекидневно и всеки път по навик отивам в Аркада... А с 3д тъч шорткъта работи в 50% от случаите. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
ayl Публикувано Октомври 3, 2019 Публикувано Октомври 3, 2019 И мен страшно ме дразни новото място на ъпдейтите. Иначе ползвам апп на Уникредит и Пощенска - няма проблеми. 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Октомври 3, 2019 Публикувано Октомври 3, 2019 OББ също работи без проблем. Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 3, 2019 Публикувано Октомври 3, 2019 Колеги , и ДСК приложението работеше ОК защото 13-та iOS е инсталирана в/у 12. След ъп до 13.1.2 iCloud пощата се прецака, наложи се рестор на устройството и после приложението не може да се верифицира с ПИН , съответно и телеметричните данни не може да бъдат регистрирани в приложението. Писано е до съпорта на ДСК . Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
penmark Публикувано Октомври 3, 2019 Публикувано Октомври 3, 2019 На ЦКБ не ми харесва, че след всеки рестор трябва да ходя до банката да си активирам акаунта. 1 Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 4, 2019 Публикувано Октомври 4, 2019 Аз още съм на последната бета 13.1 и телефона бачка на страх. ЦКБ си оправиха апа. Даже днес оправиха и тъмния режим. Не смея да ъпдейтвам защото в сряда пътувам за Киев и не ми се ще да остана без телефон и пари. Ще чакам да си оправят нещата.Sent from my iPhone using TapatalkТъмния режим на ЦКБ автоматичен ли е? Аз не го виждам от настройките и всичко си е както преди.Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 4, 2019 Публикувано Октомври 4, 2019 Да след рестор, на мен ми се наложи и ходих до офис да го активират отново.Sent from my iPad using Tapatalk 2 Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 4, 2019 Публикувано Октомври 4, 2019 Много добре!!! Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
creepbg Публикувано Октомври 4, 2019 Публикувано Октомври 4, 2019 Да оправят батерията, че при ползване виждам с очите си как падат проценти и задръжки... Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 DSKSmart е оправена, днес има ъпдейт. Имало е полза от писаниците до съпорта им Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
penmark Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Вчера си сложих картата в SE-то да го разцъкам няколко дена и много ме е яд, че Теленор не го поддържат за volte. Супер телефонче е Много хубаво си работи. Дори бих казал, че работи по-добре от 7-цата. Липсваше ми това усещане да не усещам телефон в джоба като съм на работа 2 Цитирай
creepbg Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Изключих Optimized Battery Charging и като че ли батерията вече не пада така брутално. На 13 и 13.1.1 опцията си беше включена, но батерията беше феноменална, нямам обяснение Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 5, 2019 Автор Публикувано Октомври 5, 2019 Феноменално ни размътиха мозъците с тези проценти, животи на батерии и на никому неясни графики! 8 Цитирай
penmark Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Вятър работа са тея проценти. След ъпдейт падат, след рестор се вдигат. Никой не знае какво показват. Батерията на 7-цата ми за 5 месеца е на 94%... На SE за 10 месеца е на 97%. Преди като ги нямаше, май беше по-добре Сложиха ги да ни стресират като намаляват и да искаме да си купим нова батерия Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Аз друго намерих, не знам бъг ли е, или нещо се случва - имаме споделена локация между три телефона във Find My, моя Xs и две седмици и трите са с 13.1.2 ОТА ъпдейти, но едната седмица изчезна след ъпдейта, дава че не може да намери локацията, всичко е включено, ресетвах локейшън сетингс, включвах, спирах, пак включвах, не се появява. А най-интересното е, че като проверя като устройство, а не като приятел и се вижда. Изчерпах се вече от към идеи, не мога да ресторна телефона, въпреки че е на разположение, ако се сетите друго, казвайте. Цитирай
penmark Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Спри Find My iPhone и пак я включи. Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Пробвах го, както и изтриване и добавяне отнова на човека, спиране на локацията и пускане и всичко дето може да се цъкне, където видях, не става и не става. Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Деси , явно трябва да направиш рестор , тъпо е , но неизбежно. Аз бях качил 13.1.2 в/у предната и от 13 без рестор и iCloud спря да работи , направих рестор и всичко е ОК. Ще кажеш , че само рестори предлагам ама друго не се сешам щом всичко си опитала. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Не е мой телефона, собственикът не иска просто, а и ми е странно защо като устройство го показва, но като приятел не и нещата се промениха след като качи 13.1.2. Иначе моя го ресетвах след втората тринайска мисля, те нали на често бяха, не помня точно. 1 Цитирай
marto.g Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Вчера си сложих картата в SE-то да го разцъкам няколко дена и много ме е яд, че Теленор не го поддържат за volte. Супер телефонче е Много хубаво си работи. Дори бих казал, че работи по-добре от 7-цата. Липсваше ми това усещане да не усещам телефон в джоба като съм на работа Аз като го имам все тая, само с един човек ми минава на wolte, с другите си говоря на старото си.Изпратено от моят SM-G960F с помощта на Tapatalk Цитирай
penmark Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Не е така. Няма значение с кого говоря, обхвата си стои на 4G и започва да звъни на първата секунда. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.