penmark Публикувано Октомври 13, 2019 Публикувано Октомври 13, 2019 Какво значи да маркираш снимки в съобщение за да ги изтриеш, че не мога да си го представя? Цитирай
gosta Публикувано Октомври 13, 2019 Публикувано Октомври 13, 2019 Натиска се и се задържа върху снимката. Излиза меню copy и more. Избираш more и отляво излиза да маркираш и после долу в дясно кошчето.Мисля , че до 4-5 броя става. Повече мисля,че не можеш да изберешSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 14, 2019 Автор Публикувано Октомври 14, 2019 Така става, но той има друго предвид. Да влезе в info, media и там показва всичко изпратено до абоната. Иначе трябва да скролва целия чат. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 14, 2019 Публикувано Октомври 14, 2019 Може от settings-general-iphone storage-messages-review large attachmentsНо е само за тези които се намират на устройството, не ги трие от облака. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gosta Публикувано Октомври 14, 2019 Публикувано Октомври 14, 2019 Пробвай settings-веднага влизаш във Apple ID там където ти пише името- iCloud( пета позиция)-manage storage-Messages-Top coversations. Влизаш в съобщенията, в които искаш и триеш. Току-що пробвах и става. Разбира се ,няма как да не се мине без скролване и маркиране. Със сигурност обаче ги трие и от облака и намалява заетата памет.Аз също имам проблем с много и големи медийни файлове пратени по iMassage и ги махам така.П.с Общо взето не става триенето на всички наведнъж ,без да се маркират , но може пък на някой друг, да е полезноSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 14, 2019 Публикувано Октомври 14, 2019 Това е друго. Трие целите съобщения с даден човек, а не отделни снимки и файлове. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
penmark Публикувано Октомври 14, 2019 Публикувано Октомври 14, 2019 (редактирано) Одеве правих Live фото и след това като цъкнах на него не ми даваше да го прегледам, а ми показваше удивителен знак. Трябваше да затворя камерата и да мина през галерията, че да прегледам Live. И нещо друго. Мисля че optimised battery charging започна да сработва последните 2-3 дни, защото сутрин като взема телефона и много бързо пада батерията до 80% и вечер преди лягане ми е на 15--20%. Малко странно щото преди беше на около 40 преди да си легна. Даже се зачудих какво става с тая батерия, че взе да се точи толко бързо Ще спра optimised battery charging да пробвам как ще е. И още нещо. Часовника ми цял ден се разкача с телефона. До сега не беше се случвало. Редактирано Октомври 14, 2019 от penmark Цитирай
OXYGEN Публикувано Октомври 14, 2019 Публикувано Октомври 14, 2019 Забелязах нещо странно и адски дрзнещо. Когато скролвам контактите ми и задържа върху някой, ми излиза попъпа с опциите да се обадя, да пратя съобщение, видео разговор и т.н. По някаква причина, всичките ми контакти по подразбиране са на Whatsup. Адски дразнещо и изискващо допълнителни действия е, всеки път да сменям на нормално обаждане. Кога и как се е променило това и има ли как глобално да си върна да ми е нормален телефонен разговор, смс, FaceTime , а не Whatsup? Опитах да изтрия Whatsup, обаче тогава смени да е по подразбиране на Viber... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Русев Публикувано Октомври 15, 2019 Публикувано Октомври 15, 2019 @penmark, да не би снимките да са ти в облака, а не на телефона и във този момент да си имал проблеми с интернета?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
penmark Публикувано Октомври 15, 2019 Публикувано Октомври 15, 2019 Не би трябвало. Веднага след като снимам снимката и се опитам да я прегледам. Все едно не я записало още. Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 15, 2019 Публикувано Октомври 15, 2019 Забелязах нещо странно и адски дрзнещо.Когато скролвам контактитв ми и задържа върху някой, ми излиза попъпа с опциите да се обадя, да пратя съобщение, видео разговор и т.н.По някаква причина, всичките ми контакти по подразбиране са на Whatsup.Адски дразнещо и изискващо допълнителни действия е, всеки път да сменям на нормално обаждане.Кога и как се е променило това и има ли как глобално да си върна да ми е нормален телефонен разговор, смс, FaceTime , а не Whatsup?Опитах да изтрия Whatsup, обаче тогава смени да е по подразбиране на Viber... Sent from my iPhone using TapatalkИ при мен се получи същото. Всички опции са за вайбър.PS: Решението е да спреш синхронизацията на вайбър и уотсап от icloud. Рестартираш и се оправя. Sent from my iPad using Tapatalk 1 Цитирай
penmark Публикувано Октомври 15, 2019 Публикувано Октомври 15, 2019 (редактирано) Йейй 13.1.3 излезе. Пише, че фиксва дискънектването на блутут устройствата Редактирано Октомври 15, 2019 от penmark 1 Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 15, 2019 Публикувано Октомври 15, 2019 Ха дано Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
JmeLche Публикувано Октомври 15, 2019 Публикувано Октомври 15, 2019 Пробвай settings-веднага влизаш във Apple ID там където ти пише името- iCloud( пета позиция)-manage storage-Messages-Top coversations. Влизаш в съобщенията, в които искаш и триеш. Току-що пробвах и става. Разбира се ,няма как да не се мине без скролване и маркиране. Със сигурност обаче ги трие и от облака и намалява заетата памет.Аз също имам проблем с много и големи медийни файлове пратени по iMassage и ги махам така. П.с Общо взето не става триенето на всички наведнъж ,без да се маркират , но може пък на някой друг, да е полезно Sent from my iPhone using TapatalkНе става в Info, media etc, трие се снимка по снимка от разговора с абоната! Е**х ти нововъведения, просто нямам думи, ще ги трия само през Mac-а..... Sent from my iPhone 11 Pro using Tapatalk Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 16, 2019 Публикувано Октомври 16, 2019 Защо когато имам ъпдейт на някоя програма в AppStore на иконата на телефона нямам уведомителен бадж? Може ли да е нещо сбъгано в iOS 13? При вас работи ли?Ето и настройките ми в seatings, notification;Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
pepo1919 Публикувано Октомври 16, 2019 Публикувано Октомври 16, 2019 Пак при теб нещо се е омазало,моите настройки са същите,но баджа стои. Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 16, 2019 Публикувано Октомври 16, 2019 Да , прав си и да кажа , че има направен рестор при качване на 13.1, нямам идея защо не ме уведомява? В стора са следните настройки: Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 16, 2019 Автор Публикувано Октомври 16, 2019 На телефона нямам бадж за ъпдейт, на айпада да. И след рестор не се промени. Цитирай
simba4 Публикувано Октомври 16, 2019 Публикувано Октомври 16, 2019 Пробвай да направиш ICloud backup.Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 16, 2019 Публикувано Октомври 16, 2019 Просто си бъгва и не е от сега, поне при мен, никога нямам нето на магазина, нето за системни ъпдейти, а всичко е включено.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
creepbg Публикувано Октомври 16, 2019 Публикувано Октомври 16, 2019 И при мен няма бадж, на 8-цата си има... Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 16, 2019 Публикувано Октомври 16, 2019 Да доуточним, тази настройка така ли е?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 16, 2019 Публикувано Октомври 16, 2019 Моята е на второто. Между другото с последния ъпдейт часовникът ми непрекъснато се разкачва (гармин е), а уж беше точно за блутуута. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
JmeLche Публикувано Октомври 16, 2019 Публикувано Октомври 16, 2019 Фикснаха бъговете за ейпълският часовник, но явно са развалили и друго, в стила им е! Sent from my iPhone 11 Pro using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 16, 2019 Публикувано Октомври 16, 2019 Да, жалко няма и седмица от както го имам, не че може да се сравнява с епълския, поне за мен, но това разкачване е хипер дразнещо, а като добавя и гразното им приложение, май малката ще си има нов часовник...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.