kal1ch Публикувано Октомври 29, 2019 Публикувано Октомври 29, 2019 13.2 не се държи никак добре на iPhone X. Постоянно ми лагват и насичат анимациите, често не успява да изкара notification center и control center от първия път - неща, които си работеха нормално в 13.1. Също, на iPad Pro 10.5" кеширането на приложения и страници в Safari е по-зле; постоянно като се върна в някоя страница или приложение тръгва да зарежда наново - също неща, които работеха нормално в предишната версия. Кофти ъпдейт... 2 Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 29, 2019 Публикувано Октомври 29, 2019 Нещо анимацията в Сафари не е ОК. При Вас как е? Някакъв бял хоумскрийн излиза за част от секундата. iPhone X https://youtu.be/Q7xnXz5XVhQ Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
WULAS Публикувано Октомври 29, 2019 Публикувано Октомври 29, 2019 Друг скандален бъг който намерих днес, слушаш си музика на слушалки и решиш да си пренареждаш приложенията на екрана и ти спира песента, като я пуснеш от началото стига пак до някъде и пак я спира. Като не разбутваш иконите, проблема го няма. Цитирай
hullu ukko Публикувано Октомври 29, 2019 Публикувано Октомври 29, 2019 След смяната на времето, като направя снимка ми показва лятното часово време, а не реалното, т.е. във "Photos" излиза с 1 час напред?!?!?!?! Разцъках опциите в Date & Time, ама хой евентуално някакво друго решение, което да сработи? Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Октомври 30, 2019 Публикувано Октомври 30, 2019 преди 10 часа, venelin111111 написа: Нещо анимацията в Сафари не е ОК. При Вас как е? Някакъв бял хоумскрийн излиза за част от секундата. iPhone X https://youtu.be/Q7xnXz5XVhQ Sent from my iPhone using Tapatalk При мен положението е същото с моят X 1 Цитирай
penmark Публикувано Ноември 1, 2019 Публикувано Ноември 1, 2019 Това откога е? И какво значи? Днес го забелязах. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 1, 2019 Публикувано Ноември 1, 2019 Ако си си добавял пари в акаунта. Там също излизат и бонуси получени по един или друг начин. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 1, 2019 Публикувано Ноември 1, 2019 Много е зле батерията на 13.2. Часовникът ми изкарва повече в момента. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ayl Публикувано Ноември 2, 2019 Публикувано Ноември 2, 2019 Аз за сега стоя отстрани и не ъпдейтвам. Но не виждам отзиви тук напоследък. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 2, 2019 Публикувано Ноември 2, 2019 аз всеки път ъпдейтвам и единственото странно нещо дето ми се случи, беше на 13.1.3 - в джоба телефона беше загрял много и беше на екран за изключване и аварийни повиквания, ей така без нищо да е пуснато. Иначе не мога да се оплача от батерията в 13.2. Цитирай
penmark Публикувано Ноември 2, 2019 Публикувано Ноември 2, 2019 (редактирано) Е тя батерията от време оно си е зле. След 13.1 я скапаха. Помислих в 13.2 ще я оправят, ама ядец. Едвам правя ден през работно време. Като почивам зареждам по два пъти на ден. Такова нещо никога не е било... И рестор не помага. За иФон 7 е това. Ако не беше тъпото volte на 7, да съм се върнал на SE. Редактирано Ноември 2, 2019 от penmark Цитирай
ayl Публикувано Ноември 2, 2019 Публикувано Ноември 2, 2019 Аз на моята 7-ца си стоя на 11.Х.Х даже вече забравих точната версия. Но чета лоши работи за 13.2 на Х и все още се чудя дали да ъпдейтна начисто както винаги или да чакам 13.2.1. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 2, 2019 Публикувано Ноември 2, 2019 Ами снощи играх над 3 часа докато свал батерията до 10%, така че не е чак толкова зле, не съм ъпдейтвала на чисто, след една от версиите, не помня коя правих ресет на настройките, ама си върнах бекъп. Единствения номер беше това със загряването изневиделица, ама то беше преди 13.2. Принципно, ако чакаш, ще си чакаш като със седмицата, все ще има нещо, така че, ако искаш новите неща си ъпдейтни, ако не си стой на текущата, в общи линии това е. Цитирай
MM-iphone Публикувано Ноември 3, 2019 Публикувано Ноември 3, 2019 Колеги къде изчезна темата за новите Iphone-и ? Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 3, 2019 Автор Публикувано Ноември 3, 2019 Тук е https://bgiphone.com/index.php?/forums/topic/37964-iphone-11-iphone-11-pro-iphone-11-pro-max-мнения-и-коментари/&tab=comments#comment-300928 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 5, 2019 Публикувано Ноември 5, 2019 Много е зле батерията на 13.2. Часовникът ми изкарва повече в момента. Sent from my iPhone using Tapatalk Изключих battery charging optimisation и веднага виждам подобрение от около 20%. Edit 2: избързах със заключението. Пак главоломно почна да пада, просто този път беше след 50ия %, а преди беше след 70ия. Пак не мога да изкарам едно денонощие. 10:17 махнат от зарядното, сега 14 часа по-късно е на 10%. Часовникът ми кара без проблем 18-24 ч. Друг бъг обаче ми се появи - не мога да ъпдейтна нито 1 приложение от стора без значение дали е по вифи или мобилен. Форс кил на стора не помогна. Сега ще рестартирам. Едит: да, оправи се след рестарт. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ne4o Публикувано Ноември 5, 2019 Публикувано Ноември 5, 2019 Имах същия проблем и след рестарт се оправи. Цитирай
peppu Публикувано Ноември 6, 2019 Публикувано Ноември 6, 2019 С 8-ца съм и все още се чудя дали да кача на 13-ката. Заслужава ли си според Вас към този момент? Цитирай
peppu Публикувано Ноември 6, 2019 Публикувано Ноември 6, 2019 Спомням си, че преди време при преминаване към по-горен iOS (от 10 на 11 или от 11 на 12) имаше не малък проблем с живота на батерията, та затова реших да попитам. Ако не се лъжа доста време им отне докато го фикснат. Постоянно имаше някакви бъгове и проблеми, но пускаха ъпдейти де, с които ги чистеха. Цитирай
penmark Публикувано Ноември 7, 2019 Публикувано Ноември 7, 2019 Забелязах нещо странно на което най-вероятно се дължи и бързото падане на батерията. При включен rise to wake телефона светва дори и да е в джоба. Цял ден като ми се клати в джоба и си свети.... Цитирай
germana Публикувано Ноември 7, 2019 Публикувано Ноември 7, 2019 Странен бъг който ми се случва за 6ти път. Звъни ми телефона, вдигам, телефона продължава да звъни и вибрира. Натискам power бутона, спора да звъни, но вибрацията продължава. Натискам го пак и се заключва, като не спира да вибрира през цялото време. Трябва да го рестартирам, но след това няма и помен нито от приет или пропуснат разговор. Тия от Apple тази година видяха сметката на iOS-a...Някой друг изпитвал ли е подобен бъг?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Aveliky Публикувано Ноември 7, 2019 Публикувано Ноември 7, 2019 преди 5 часа, germana написа: Странен бъг който ми се случва за 6ти път. Звъни ми телефона, вдигам, телефона продължава да звъни и вибрира. Натискам power бутона, спора да звъни, но вибрацията продължава. Натискам го пак и се заключва, като не спира да вибрира през цялото време. Трябва да го рестартирам, но след това няма и помен нито от приет или пропуснат разговор. Тия от Apple тази година видяха сметката на iOS-a... Някой друг изпитвал ли е подобен бъг? Sent from my iPhone using Tapatalk Цялото ми семейство е с айфони, разполагаме с iPhone 6S, iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus, iPhone X и iPhone 11 Pro. Всички са с последна версия и нито един от тях няма споменатия от теб БЪГ. В профила ти пише, че си с и iPhone 6S Plus, версия 12.3.1? Най вероятно информацията в профила ти е непълна, но това е друга тема. Всички преминали на версия 13 от по стара(12.х, 11.х и т.н.) е хубаво да ресетнат настройките след ъпдейта: Settings/General/Reset/Reset All Settings. Това е коментирано и в предишните големи ъпдейти. Има остатъци от старата версия, които не съществуват в новата или са коренно променени и самия ъпдейт не ги изтрива. Направете ресета и после търсете бъгове(ако има такива)... 6 Цитирай
penmark Публикувано Ноември 7, 2019 Публикувано Ноември 7, 2019 Apple нещо се объркаха пуснаха 13.2.2 след 13.2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.