Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Opera Mini Web browser

Recommended Posts

Публикувано

Тежки сайтове с много картинки с настройка за картинки ниско качество обаче зарежда мнооооого по-бързо от сафари. Явно ще се ползва на полето където има слаб нет :)

Публикувано

Докато Сафарито ми отваря разни специализирани сайтове и ми дава възожност чрез "ощипване" да ги зуумвам, то Операта не го позволява. Засега след няколко часа тестове Операта е по зле от Сафари, но за напред може и да има подобрение.

Публикувано

Има още хляб да яде операта докато настигне сафарито. Единственото, което е по-добре е това, че е малко по-бърза за някои сайтове. Пробвах да отворя замунда през операта и ми зарежда минута и нещо, а през сафарито за секунди. Друг недостатък е това отгоре дето пише Opera Mini Web Browser.

Публикувано

Ми те хората са си го казали - Мини, от Мини какво да очакваш друго :)

Публикувано

Току що тествах. Маймуницата както и да е, ама зума е ужасен и го няма това мазното нещо което прави сафари яко :)

Публикувано
Браузърът Opera обещава до 6 пъти по-бърза скорост на браузване и намаляване на трафика с 90% заради уникалната си технология. Софтуерът на норвежката компания прекарва всяка една страница през свои сървъри, които намаляват размера на страниците, които се визуализират на екрана на телефона.

Някой пробвал ли е това - наистина ли генерира по-малко трафик?

Публикувано

Не знам кое толкова не ви харесва на повечето от вас. За 2-3 минути ползване видях много по-бърз зуум, по-лесно "разхождане" из страницата когато е увеличена и опция "Търсене в страницата" :rock:

А освен това аз съм свикнал с Опера още от времето на Нокиите и Сони-Ериксончетата - тогава наистина беше връх в технологиите:)

Публикувано

Аз ако бях на теб досега да съм се върнал на нокиа. Там вече са в напреднал стадий на сърфиране с опера.

Публикувано

Неуместна ирония.

Става дума за времената, когато WAP беше стандартът за мобилен интернет, а Опера пуснаха java-базиран HTML браузер и те, може би са пионерите в областта на мобилното web сърфиране.

На Мак-а аз си ползвам Safari, но на телефона наистина в последно време с многото си пропуски ме дразнеше, а досегашните алтернативи бяха просто жалки.

Публикувано

Да направят zoom-а като на Сафари и директно минавам на Опера. Обаче сега е адски неудобен.

Публикувано

Single-tap zoom ви е по-неудобен от гинекологичното упражнение?

Като цяло навигацията в самия iPhone е много удобна, зуумването на снимки, страници - също, но като алтернатива зумването само с едно тапване е отлично!

Публикувано

Върши чудесна работа операта .Едно просто сравнение safari 70 сек. opera 20сек през edge.Идеална работа за някое забито местенце.

Публикувано
Single-tap zoom ви е по-неудобен от гинекологичното упражнение?

По-скоро неудобното и дразнещото е, че като е със single tap увеличава до едно фиксирано положение и после връща цялата страница, а при оригиналния метод на Сафари - там може да си нагласяш колко увеличено да е.

Публикувано
Едно просто сравнение safari 70 сек. opera 20сек през edge.

Глупости. До сега не съм имал такъв случай 70 сек. И коя е тази станица, ако не е тайна?

Публикувано

Стига сте мрънкали, бре. Първо мрънкахте, че няма Опера, сега че има. Безплатна е, в крайна сметка и е едва първи релийз. На мен лично ми допада доста повече от Сафари. Някой знае ли как мога да си прехвърля bookmarks в Опера?

Публикувано

Едно по едно. :)

Публикувано

Понеже още не съм пробвал Операта поради технически причини имам въпросче за нея. Успяли ли са по някакъв начин или чрез някой плъгин да направят така че през нея да се отваря флаш.

Публикувано

Направих тест с отварянето на BGiPhone. И двата браузъра ми го отвориха за 22 секунди, но при Opera Mini доста от полета липсваха. Хареса ми това, че не зарежда страниците наново като си цъкаш Назад и Напред. Надявам се в бъдещите обновления да оправят проблемите, защото Opera определено ми харесва :razz:

Публикувано

Според мен браузъра е доста сполучлив, като махнем някой неща, които навярно ще се фикснат в следващите версии. Аз намерих решение на гадната лента с надпис Опера мини, като от настройките включих Full Screen. Хубава опция е да се изключват картинките които генерират трафик, поне аз доста се ровя в нета и пакета от 512 МБ започва да не ми стига :). Според мен този браузър има голямо бъдеще.

Публикувано

Аз не мога да разбера, защото всички са толкова възмутени от ПЪРВАТА версия на Opera-та. За мен всички бъгове изборени са абсолютно нормални, имайки се предвид, че може би дори те не са очаквали да бъде одобрено приложението (може би и затова е безплатно, засега...). Да зуум-а не е удобен, да някой сайтове ги отваря бавно - но всичко това, ще бъде отчетено от потребителите и производителите ще си вземат поука и ще направят всичко максимално удобно, а когато (ако) това стане, ще си е един отличен конкурент на Safari. Специално моето мнение е, че тази бързина на отваряне/зареждане/зуумиране на страницата е от изключителна важност за нашите 2G/3G-a, тъй като всички знаем как се справя 3GS в това отношение. Друго, което е много интересно и удобно е бързината при смяна на табове. Интерфейса също е удобен и страницата за бързи bookmarks е много добра идея. Така, че аз очаквам само хубави неща от този браузър.

Публикувано
Стига сте мрънкали, бре. Първо мрънкахте, че няма Опера, сега че има. Безплатна е, в крайна сметка и е едва първи релийз.

Ето един пост на място! :)

Публикувано

Жалко, че е само той.

Публикувано
Стига сте мрънкали, бре. Първо мрънкахте, че няма Опера, сега че има. Безплатна е, в крайна сметка и е едва първи релийз.

Влади ме изпревари но :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...