trader Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Тежки сайтове с много картинки с настройка за картинки ниско качество обаче зарежда мнооооого по-бързо от сафари. Явно ще се ползва на полето където има слаб нет 1 Цитирай
slaf Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Докато Сафарито ми отваря разни специализирани сайтове и ми дава възожност чрез "ощипване" да ги зуумвам, то Операта не го позволява. Засега след няколко часа тестове Операта е по зле от Сафари, но за напред може и да има подобрение. Цитирай
kdmion Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Има още хляб да яде операта докато настигне сафарито. Единственото, което е по-добре е това, че е малко по-бърза за някои сайтове. Пробвах да отворя замунда през операта и ми зарежда минута и нещо, а през сафарито за секунди. Друг недостатък е това отгоре дето пише Opera Mini Web Browser. Цитирай
trader Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Ми те хората са си го казали - Мини, от Мини какво да очакваш друго Цитирай
profusion Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Току що тествах. Маймуницата както и да е, ама зума е ужасен и го няма това мазното нещо което прави сафари яко Цитирай
kartichko Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Браузърът Opera обещава до 6 пъти по-бърза скорост на браузване и намаляване на трафика с 90% заради уникалната си технология. Софтуерът на норвежката компания прекарва всяка една страница през свои сървъри, които намаляват размера на страниците, които се визуализират на екрана на телефона. Някой пробвал ли е това - наистина ли генерира по-малко трафик? Цитирай
Kaloyan Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Не знам кое толкова не ви харесва на повечето от вас. За 2-3 минути ползване видях много по-бърз зуум, по-лесно "разхождане" из страницата когато е увеличена и опция "Търсене в страницата" :rock: А освен това аз съм свикнал с Опера още от времето на Нокиите и Сони-Ериксончетата - тогава наистина беше връх в технологиите Цитирай
Grievous Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Аз ако бях на теб досега да съм се върнал на нокиа. Там вече са в напреднал стадий на сърфиране с опера. Цитирай
Kaloyan Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Неуместна ирония. Става дума за времената, когато WAP беше стандартът за мобилен интернет, а Опера пуснаха java-базиран HTML браузер и те, може би са пионерите в областта на мобилното web сърфиране. На Мак-а аз си ползвам Safari, но на телефона наистина в последно време с многото си пропуски ме дразнеше, а досегашните алтернативи бяха просто жалки. 1 Цитирай
Vancuver Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Да направят zoom-а като на Сафари и директно минавам на Опера. Обаче сега е адски неудобен. Цитирай
Kaloyan Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Single-tap zoom ви е по-неудобен от гинекологичното упражнение? Като цяло навигацията в самия iPhone е много удобна, зуумването на снимки, страници - също, но като алтернатива зумването само с едно тапване е отлично! Цитирай
avelko Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Върши чудесна работа операта .Едно просто сравнение safari 70 сек. opera 20сек през edge.Идеална работа за някое забито местенце. Цитирай
Vancuver Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Single-tap zoom ви е по-неудобен от гинекологичното упражнение? По-скоро неудобното и дразнещото е, че като е със single tap увеличава до едно фиксирано положение и после връща цялата страница, а при оригиналния метод на Сафари - там може да си нагласяш колко увеличено да е. Цитирай
Grievous Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Едно просто сравнение safari 70 сек. opera 20сек през edge. Глупости. До сега не съм имал такъв случай 70 сек. И коя е тази станица, ако не е тайна? Цитирай
Anthony Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Стига сте мрънкали, бре. Първо мрънкахте, че няма Опера, сега че има. Безплатна е, в крайна сметка и е едва първи релийз. На мен лично ми допада доста повече от Сафари. Някой знае ли как мога да си прехвърля bookmarks в Опера? Цитирай
joroiliev Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Понеже още не съм пробвал Операта поради технически причини имам въпросче за нея. Успяли ли са по някакъв начин или чрез някой плъгин да направят така че през нея да се отваря флаш. Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Направих тест с отварянето на BGiPhone. И двата браузъра ми го отвориха за 22 секунди, но при Opera Mini доста от полета липсваха. Хареса ми това, че не зарежда страниците наново като си цъкаш Назад и Напред. Надявам се в бъдещите обновления да оправят проблемите, защото Opera определено ми харесва :razz: Цитирай
ThUnDeR Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Acid3 Test: Safari 3.1.2 Opera Mini Цитирай
yovet0 Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Според мен браузъра е доста сполучлив, като махнем някой неща, които навярно ще се фикснат в следващите версии. Аз намерих решение на гадната лента с надпис Опера мини, като от настройките включих Full Screen. Хубава опция е да се изключват картинките които генерират трафик, поне аз доста се ровя в нета и пакета от 512 МБ започва да не ми стига . Според мен този браузър има голямо бъдеще. Цитирай
WolfDale Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Аз не мога да разбера, защото всички са толкова възмутени от ПЪРВАТА версия на Opera-та. За мен всички бъгове изборени са абсолютно нормални, имайки се предвид, че може би дори те не са очаквали да бъде одобрено приложението (може би и затова е безплатно, засега...). Да зуум-а не е удобен, да някой сайтове ги отваря бавно - но всичко това, ще бъде отчетено от потребителите и производителите ще си вземат поука и ще направят всичко максимално удобно, а когато (ако) това стане, ще си е един отличен конкурент на Safari. Специално моето мнение е, че тази бързина на отваряне/зареждане/зуумиране на страницата е от изключителна важност за нашите 2G/3G-a, тъй като всички знаем как се справя 3GS в това отношение. Друго, което е много интересно и удобно е бързината при смяна на табове. Интерфейса също е удобен и страницата за бързи bookmarks е много добра идея. Така, че аз очаквам само хубави неща от този браузър. Цитирай
BANNN Публикувано Април 13, 2010 Автор Публикувано Април 13, 2010 Стига сте мрънкали, бре. Първо мрънкахте, че няма Опера, сега че има. Безплатна е, в крайна сметка и е едва първи релийз. Ето един пост на място! Цитирай
Pe6o666 Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Стига сте мрънкали, бре. Първо мрънкахте, че няма Опера, сега че има. Безплатна е, в крайна сметка и е едва първи релийз. Влади ме изпревари но 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.