heartagram1980 Публикувано Април 22, 2010 Публикувано Април 22, 2010 Много грозен браузер,всичко излиза на арабски!!!!!! Цитирай
emco83 Публикувано Април 23, 2010 Публикувано Април 23, 2010 Много грозен браузер,всичко излиза на арабски!!!!!! Щом до сега не си разбрал, вземи да учиш арабски. Цитирай
Jorky_pld Публикувано Април 28, 2010 Публикувано Април 28, 2010 Само аз ли имам проблем с Mini-то?Като го стартирам само зарежда.Нито рестарт, нито респринг помага.Свалих го от AppStore, но пак е по същия начин.Четох коментарите за приложението в AppStore и мисля, че само 1 потребител има този проблем, но никой не е дал решение на проблема... Цитирай
BANNN Публикувано Април 28, 2010 Автор Публикувано Април 28, 2010 Майна дръпни го от линка в началото! :mrgreen: Цитирай
Jorky_pld Публикувано Април 28, 2010 Публикувано Април 28, 2010 Майна дръпни го от линка в началото! :mrgreen: Ми и от там пак не става... Сигурно кам 3-4 пъти съм пробвал. [МаЙна ] Цитирай
BANNN Публикувано Април 28, 2010 Автор Публикувано Април 28, 2010 Значи ти си втория индивид с този проблем ! Цитирай
Jorky_pld Публикувано Април 28, 2010 Публикувано Април 28, 2010 (редактирано) Може и така да е.Аз ще се опитвам по някакъв начин да го подкарам... Дано успея, а с тебе трябва да се разберем да се "видим" в skype-a, че те забравих... П.П. Извинявам се за оф топика Редактирано Април 28, 2010 от Jorky_pld Цитирай
Чичко-Жичко Публикувано Април 28, 2010 Публикувано Април 28, 2010 След две седмици ползване превес взима досадата от бъга в преоразмеряването на страницата при смяна от портрет в пейзаж и обратно, когато 1/3 от нея остава незапълнена със съдържание. Това е само в настолен изглед, в "мобилен изглед" всичко изглежда наред. Така също много сайтове, включително и bgiphone.com излизат "на салата", менютата са ми събрани на куп . Получава се така, че за удобство ползвам... три браузъра: Сафари за сигурна и почти универсална навигация, Опера Мини при слабо покритие и за бърз достъп и чат - пат, UC Browser, който е също така бърз и малко бъгав при рисайза, но засега е много по - добре от минито на Опера. В следващата версия екипът на Опера го чака да изчисти много неравности, да му пожелаем успешна работа. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 29, 2010 Публикувано Април 29, 2010 (редактирано) Излезе ъпдейт. Първото което се забелязва е, че са оправили проблема с езика! С това ме спечелиха поне да го разуча. Мазалото с оптимизацията на сайтовете си е все още налично! What's New In This Version: ► Fix for "stuck at first start-up" and issues caused by certain network conditions ► Добавен унгарски език ► Начален език вече английски а не арабски ► Малки подобрения на бъгове и подобрена ефективност Редактирано Април 29, 2010 от The Shaman Цитирай
Чичко-Жичко Публикувано Април 29, 2010 Публикувано Април 29, 2010 Сега вече изобщо не мога да вляза във форума и това след като я преинсталирах даже няколко пъти. Или се прекратява неочаквано приложението, или просто не ми приема име на потребител. Да не говорим, че ако почна от името и няма начин да премина на паролата, защото с пипването на каквото и да било по екрана направо започва да зарежда. А пък като изскочи съобщението "Този форум е iPhone - native..." и избера "Cancel" по никакъв начин не ще да зареди даже и след няколко опита. Или дава грешка, или напуска програмата. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 30, 2010 Публикувано Април 30, 2010 Така е и аз пробвах какво ли не... Цитирай
borisb Публикувано Април 30, 2010 Публикувано Април 30, 2010 Аз пък успях . Първо минах на Mobile view и там дадох да ми запомни паролата след което върнах Normal view. Вярно че в началото докато експериментирах ми даде няколко пъти грешка. Според мен обаче този браузър не е удобен за форума. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 30, 2010 Публикувано Април 30, 2010 Аз първо с това пробвах, но без резултат Цитирай
John Digweed Публикувано Май 1, 2010 Публикувано Май 1, 2010 (редактирано) Opera Mini Web browser 5.0.1 НовоКоригирани грешки във "stuck at first start-up" добавен унгарски език Езика при статриране което беше на Арабски, вече е коригирано и е на Англиски Поправени различни малки бъгове Редактирано Май 1, 2010 от john_digweed Цитирай
John Digweed Публикувано Май 13, 2010 Публикувано Май 13, 2010 Opera Mini Web browser 5.0.2 ► Fixed problem with submitting non-ASCII characters in web forms Цитирай
ThUnDeR Публикувано Май 13, 2010 Публикувано Май 13, 2010 Какъв е смисъла да постваш безплатни приложения? Цитирай
Anthony Публикувано Май 13, 2010 Публикувано Май 13, 2010 Има скръндзи без Wi-Fi и с изключен интернет от оператора Цитирай
Anthony Публикувано Май 13, 2010 Публикувано Май 13, 2010 Ахахахахаха, добър въпрос Честно казано, очаквах доста повече от този ъпдейт. Оставам си на Сафари все още. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Май 13, 2010 Публикувано Май 13, 2010 Тъпото в Опера е, че няма JavaScript Engine. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.