Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Opera Mini Web browser

Recommended Posts

Публикувано

Много грозен браузер,всичко излиза на арабски!!!!!!

Публикувано

Не може да бъде....

Публикувано
Много грозен браузер,всичко излиза на арабски!!!!!!

Щом до сега не си разбрал, вземи да учиш арабски.

Публикувано

Само аз ли имам проблем с Mini-то?Като го стартирам само зарежда.Нито рестарт, нито респринг помага.Свалих го от AppStore, но пак е по същия начин.Четох коментарите за приложението в AppStore и мисля, че само 1 потребител има този проблем, но никой не е дал решение на проблема... ;)

Публикувано

Майна ;) дръпни го от линка в началото! :mrgreen:

Публикувано
Майна ;) дръпни го от линка в началото! :mrgreen:

Ми и от там пак не става... Сигурно кам 3-4 пъти съм пробвал. :) [МаЙна ;) ]

Публикувано

Значи ти си втория индивид с този проблем ! 98eaf3e1ba5a79dd.gif

Публикувано (редактирано)

Може и така да е.Аз ще се опитвам по някакъв начин да го подкарам... Дано успея, а с тебе трябва да се разберем да се "видим" в skype-a, че те забравих...

П.П. Извинявам се за оф топика

Редактирано от Jorky_pld
Публикувано

След две седмици ползване превес взима досадата от бъга в преоразмеряването на страницата при смяна от портрет в пейзаж и обратно, когато 1/3 от нея остава незапълнена със съдържание. Това е само в настолен изглед, в "мобилен изглед" всичко изглежда наред. Така също много сайтове, включително и bgiphone.com излизат "на салата", менютата са ми събрани на куп indifferent0001.gif. Получава се така, че за удобство ползвам... три браузъра: Сафари за сигурна и почти универсална навигация, Опера Мини при слабо покритие и за бърз достъп и чат - пат, UC Browser, който е също така бърз и малко бъгав при рисайза, но засега е много по - добре от минито на Опера. В следващата версия екипът на Опера го чака да изчисти много неравности, да му пожелаем успешна работа.

Излезе ъпдейт. Първото което се забелязва е, че са оправили проблема с езика! С това ме спечелиха поне да го разуча. Мазалото с оптимизацията на сайтовете си е все още налично!

What's New In This Version:

► Fix for "stuck at first start-up" and issues caused by certain network conditions

► Добавен унгарски език

► Начален език вече английски а не арабски

► Малки подобрения на бъгове и подобрена ефективност

Редактирано от The Shaman
Публикувано

Сега вече изобщо не мога да вляза във форума и това след като я преинсталирах даже няколко пъти. Или се прекратява неочаквано приложението, или просто не ми приема име на потребител. Да не говорим, че ако почна от името и няма начин да премина на паролата, защото с пипването на каквото и да било по екрана направо започва да зарежда. А пък като изскочи съобщението "Този форум е iPhone - native..." и избера "Cancel" по никакъв начин не ще да зареди даже и след няколко опита. Или дава грешка, или напуска програмата. confused0036.gif

Публикувано

Така е и аз пробвах какво ли не...

Публикувано

Аз пък успях :D. Първо минах на Mobile view и там дадох да ми запомни паролата след което върнах Normal view. Вярно че в началото докато експериментирах ми даде няколко пъти грешка.

Според мен обаче този браузър не е удобен за форума.

Публикувано

Аз първо с това пробвах, но без резултат :D

Opera Mini Web browser 5.0.1

Свали

Свали

Ново

Коригирани грешки във "stuck at first start-up"

добавен унгарски език

Езика при статриране което беше на Арабски, вече е коригирано и е на Англиски

Поправени различни малки бъгове

Редактирано от john_digweed
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Opera Mini Web browser 5.0.2

Свали

► Fixed problem with submitting non-ASCII characters in web forms

Публикувано

Какъв е смисъла да постваш безплатни приложения?

Публикувано

Има скръндзи без Wi-Fi и с изключен интернет от оператора :D

Публикувано

Тогава за какво им е Опера :D?

Публикувано

Ахахахахаха, добър въпрос :D

Честно казано, очаквах доста повече от този ъпдейт. Оставам си на Сафари все още.

Публикувано

Тъпото в Опера е, че няма JavaScript Engine.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...