Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте!

От известно време насам съм хвърлил око на Apple Watch моделите с е-сим, например Series 5 или каквото друго се предлага по нашият пазар. Много ми допада идеята да можеш да излезнеш навън без телефон и с случай, че някой иска да те потърси, това да става през часовникът. Миналата година един от мобилните оператори пусна е-сим услуги. Тази година още един оператор предлага тази услуга. Знаете ли за успешни случаи на ползване на Apple Watch с е-сим в България и без да се е налагало услугата да се активира в чужбина? Ако имате опит с конкретен оператор, моля да споделите вашите мнения от услугата. 

Поздрави ?

• Answers 53
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters For This Question

• ludiamax

6

• robot

5

• skpavlov

4

• penmark

3

Recommended Posts

• 0
Публикувано

При мен работи безотказно, ползвам постоянно. По пътя на логиката не би трябвало да е от оператора ( и аз съм на Йетел )

• 0
Публикувано (редактирано)

Като говорих с оператор, момчето каза, че и при негов колега ставало, защото не ползва услугата непрекъснато. Не знам каква е логиката, но обезсмисля цялата услуга, поне при мен, като не я ползвам всеки ден. Ще ги изчакам още малко и след празниците, ако не са се обадили, деактивирам и им тегля майната, няма смисъл да плащам за нещо, на което не може да се разчита. Надявах се просто някой да е имал подобна ситуация и да знае решение, извън деактивиране и ново активиране, но ако се съди по дългото мълчание и самите те нямат такова май. Тъпото е, че в момента часовникът не индикира входящо обаждане, ако е по-далеч от телефона, дори и в съседната стая, това адски ме дразни.

Редактирано от dessyteneva
  • 0
Публикувано (редактирано)

Да споделя резултата - 2 седмици така и никой не ми се обади, между празниците звънях - трябвало да чакам техниците да се свържат с мен. Сега, нали съм си нахална, звъннах пак, този път момичето беше доста по-грамотно и ми каза, че ако в настройките на часовника се появява номер ICCID, трябва да изключа телефона и тогава да пробвам да звънна от часовника. Първоначално не се появи, даваше NOSIM, реснах часовника и телефона и цъфна дългият номер, но пак не искаше да направи разговор, изключих телефона и успях. Голяма играчка, но и тримата оператори, с които говорих, споменаха, че така се случвало когато не се използва дълго време услугата, тоест явно трябва от време на време да звъня от часовника, или да приемам обаждания поне от него. Направи ми впечатление докато говорих с оператор, че успях да прехвърля разговора на часовника, но звукът се чуваше от телефона, също така и като ми звънна, часовникът отново не индикира. Няма с кого да тествам повече, но ще го направя при първа възможност, а ако така се скапва на неопределено време услугата, сериозно ще се замисля дали да не я изключа. 

Ето този линк ми пратиха кое къде се гледа за номера

https://www.verizon.com/support/knowledge-base-215398/

Редактирано от dessyteneva

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...