От известно време насам съм хвърлил око на Apple Watch моделите с е-сим, например Series 5 или каквото друго се предлага по нашият пазар. Много ми допада идеята да можеш да излезнеш навън без телефон и с случай, че някой иска да те потърси, това да става през часовникът. Миналата година един от мобилните оператори пусна е-сим услуги. Тази година още един оператор предлага тази услуга. Знаете ли за успешни случаи на ползване на Apple Watch с е-сим в България и без да се е налагало услугата да се активира в чужбина? Ако имате опит с конкретен оператор, моля да споделите вашите мнения от услугата.
Въпрос
OmegaDarkon
Здравейте!
От известно време насам съм хвърлил око на Apple Watch моделите с е-сим, например Series 5 или каквото друго се предлага по нашият пазар. Много ми допада идеята да можеш да излезнеш навън без телефон и с случай, че някой иска да те потърси, това да става през часовникът. Миналата година един от мобилните оператори пусна е-сим услуги. Тази година още един оператор предлага тази услуга. Знаете ли за успешни случаи на ползване на Apple Watch с е-сим в България и без да се е налагало услугата да се активира в чужбина? Ако имате опит с конкретен оператор, моля да споделите вашите мнения от услугата.
Поздрави ?
Top Posters For This Question
6
5
4
3
Популярни дни
Дек 4
11
Ноем 4
10
Ноем 9
6
Апр 12
5
Top Posters For This Question
ludiamax 6 posts
robot 5 posts
skpavlov 4 posts
blackadder 3 posts
Популярни дни
Дек 4 2020
11 posts
Ноем 4 2020
10 posts
Ноем 9 2023
6 posts
Апр 12 2021
5 posts
Популярни публикации
skpavlov
От личен опит. Нета си избирате от коя карта да се ползва. Когато имате активен разговор от едната карта другата е неактивна и обратното. За целта си направих пренасочвания когато картата е неактивна
penmark
От офис на Теленор ли взе картата? Там служителя трябва да ти спре физическата сим и да въведе номера на есим в системата.
JmeLche
Можеш само esim и при мен така се получи, изтрих я, и я добавих на ново , след това рестарт и се оправи, пробвай. Sent from my iPhone 12 Pro using Tapatalk
Добавени снимки
52 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.