Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте!

От известно време насам съм хвърлил око на Apple Watch моделите с е-сим, например Series 5 или каквото друго се предлага по нашият пазар. Много ми допада идеята да можеш да излезнеш навън без телефон и с случай, че някой иска да те потърси, това да става през часовникът. Миналата година един от мобилните оператори пусна е-сим услуги. Тази година още един оператор предлага тази услуга. Знаете ли за успешни случаи на ползване на Apple Watch с е-сим в България и без да се е налагало услугата да се активира в чужбина? Ако имате опит с конкретен оператор, моля да споделите вашите мнения от услугата. 

Поздрави ?

Recommended Posts

• 0
Публикувано

При мен работи безотказно, ползвам постоянно. По пътя на логиката не би трябвало да е от оператора ( и аз съм на Йетел )

• 0
Публикувано (редактирано)

Като говорих с оператор, момчето каза, че и при негов колега ставало, защото не ползва услугата непрекъснато. Не знам каква е логиката, но обезсмисля цялата услуга, поне при мен, като не я ползвам всеки ден. Ще ги изчакам още малко и след празниците, ако не са се обадили, деактивирам и им тегля майната, няма смисъл да плащам за нещо, на което не може да се разчита. Надявах се просто някой да е имал подобна ситуация и да знае решение, извън деактивиране и ново активиране, но ако се съди по дългото мълчание и самите те нямат такова май. Тъпото е, че в момента часовникът не индикира входящо обаждане, ако е по-далеч от телефона, дори и в съседната стая, това адски ме дразни.

Редактирано от dessyteneva

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...