penmark Публикувано Август 9, 2022 Публикувано Август 9, 2022 Нека има нови работи (процентите) да се радват хората. Догодина за разнообразие може да ги махнат пък 😁 Цитирай
robot Публикувано Август 9, 2022 Публикувано Август 9, 2022 Процентите вече може да се тестват от всички, има нова публична бета. Цитирай
simba4 Публикувано Август 10, 2022 Публикувано Август 10, 2022 Да видим дали 13 Pro ще получи always on, защото един път като бях с оригиналната картинката на рибката и ми светна като always on - бъг ли беше незнам!Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro! Цитирай
stangen Публикувано Август 10, 2022 Публикувано Август 10, 2022 (редактирано) Не вярвам 13 про да получи always on. Но скоро ще разберем. Редактирано Август 10, 2022 от stangen 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 10, 2022 Публикувано Август 10, 2022 Да, мен с минито няма да ме огрее процентът, но въпреки всичко ме е яд, че ги спират малките - направо не знам какво ще си взимам тепърва, не мога да си представя отново да съм с тухла четворка... Цитирай
robot Публикувано Август 10, 2022 Публикувано Август 10, 2022 (редактирано) Специално реших да тествам %та как се вижда и дали уголемява самата икона на батерията, защото ми се струва странно, че от епъл "не могат" да я съберат на моделите с по-малки екрани. Ето силно зумнат скрийншот с % и без % - както се вижда на ширина няма нито пиксел разлика, а само малко на височина. Т. е. няма физическа пречка и по-малките модели да я показват, така че който му се иска да може да си я пуска. Това е при 12 Pro Max Редактирано Август 10, 2022 от robot Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 10, 2022 Публикувано Август 10, 2022 Ама то като опция няма да я има на малките, не че не искам да я пусна примерно. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
robot Публикувано Август 10, 2022 Публикувано Август 10, 2022 Да, точно - върху това разсъждавам чисто теоретично в по-горния пост - защо няма да я има като опция при по-малките, като показването на % не заема повече място? Т.е. причината не е в липса на място, а кой знае какво? Но пък е и възможно да се появи, все пак бета е, има поне още месец, докато я пуснат официално. Офтопик: Баси, ей го септември се вижда почти, и тая година почти изтече 😢 4 Цитирай
IvailoPetrov Публикувано Август 11, 2022 Публикувано Август 11, 2022 Според мен, %та при малките няма да се вижда, защото са им малки батериите и бързо падат при натоварено използване. Представете си, че тъкмо сте си пуснали видео и батерията почва 99,98,97 в рамките на 2-3 минути. По-логично е да спестят това неприятно усещане, като премахнат тази функция. Пак ще пада батерията по-бързо, но няма да е очевидно, което е по-хитрия вариант. 2 1 1 Цитирай
IvailoPetrov Публикувано Август 11, 2022 Публикувано Август 11, 2022 Не, никой няма да гледа едновременно и в двете, но ще ги погледне след като свърши играта или видеото. Защо да гледа %ти, като може да гледа перфектния правоъгълник със успокояващо природно зелен цвят в него. Като пак казвам, много вероятно да е защото батериите издържат по-малко и е леко неприятно, стига да имаш база за сравнение разбира се. Тук опираме и до друг момент, който можем да дадем за сравнение. %тите за Battery Health. Нещо, което е коментирано милиони пъти в интернет и е само в изгода на Apple. Докато заряда може да пада бързо, Battery Health-а пада бавно. Затова компанията страхотно се възползва от това, защото когато падне под 80%, ще Ви излиза грешка и ще Ви индикира, че е време за нов телефон. Дали нов или втора употреба, пак ще погледнете живота на батерията, а при всички случай, подмяната на батерията или устройството е в интерес на Apple. Доста трикове имат зад ръкавите си, разбира се, всичко което казвам е просто конспиративна теория. Навярно има много повече причини за липсата на %ти заряд в по-малките модели. Нека не се залъгваме, че без да искат са забравили 5/6 модела от 25-те, които поддържат в момента. Но, времето ще каже. Цитирай
ludiamax Публикувано Август 11, 2022 Публикувано Август 11, 2022 Те се досещат, че хората ще питат и съм склонен да вярвам, ще кажат за причините. Цитирай
robot Публикувано Август 16, 2022 Публикувано Август 16, 2022 (редактирано) И за публичната бета излезе същия ъпдейт. На първо време виждам, че е фикснат локскрийна в лейндскеп режим. Редактирано Август 16, 2022 от robot Цитирай
dasoviq Публикувано Август 17, 2022 Публикувано Август 17, 2022 iOS 15.6.1Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 18, 2022 Публикувано Август 18, 2022 На мен не ми излиза за часовника ъпдейт, уж пише в нета, че е пуснат 8.7.1... Цитирай
ML16 Публикувано Август 18, 2022 Публикувано Август 18, 2022 Според Bloomberg Apple iPhone Event ще е на 07 септември. Доста странна дата, обикновено е понеделник или вторник. Но нищо не е сигурно докато не е обявено официално. Цитирай
ne4o Публикувано Август 18, 2022 Публикувано Август 18, 2022 преди 34 минути, dessyteneva написа: На мен не ми излиза за часовника ъпдейт, уж пише в нета, че е пуснат 8.7.1... В MacRumors пише, че ъпдейта е само за S3. 1 Цитирай
profusion Публикувано Август 25, 2022 Автор Публикувано Август 25, 2022 Странно все във вторник са биле…. Цитирай
robot Публикувано Август 26, 2022 Публикувано Август 26, 2022 (редактирано) Някой знае ли дали това е фийчър на iOS 16, или е бъг? За някои приложения ме пита, а за други не Редактирано Август 26, 2022 от robot Цитирай
Plovdiv Публикувано Август 29, 2022 Публикувано Август 29, 2022 От както излезе последната публик бета съм с нея на 12 про. Никакви ядове, две банкови приложения нямат грижи също! 2 Цитирай
ML16 Публикувано Август 29, 2022 Публикувано Август 29, 2022 И аз миналата седмица я сложих даже и на часовника/13 Pro Max & Series 4 Wi-Fi/. Не съм слагал бета от няколко години. Спокойно бих казал, че се държи изключително добре. Има тук там някакви дребни неща, но нищо стряскащо. Нямам app, който да не работи или да прави проблеми, най-вероятно повечето са вече подготвени за iOS 16. Понеже много хора ги интересува, не виждам съществена разлика в батерията спрямо iOS 15. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.