Aveliky Публикувано Януари 11, 2023 Публикувано Януари 11, 2023 Не се напъвайте толкова. Ако Виваком казва, че са оторизиран сервиз, не означава, че са оторизиран сервиз на Apple, а техен такъв. В случая късмета е, че те са оторизирани и могат да извършат ремонта правилно. Ако фейс ID е заминало, те сменят дисплея с всички лентови кабели към него и обучават платката с новото фейс ID. Няма как Виваком да ти върнат телефона неотремонтиран, така, че споко. Ако го върнат с повреда ти пак ще го занесеш(гаранцията не приключва след първия ремонт) и така докато го подменят или ремонтират. А това, че си го оставил директно на сервиза, също не е проблем. Ти го оставяш от името на Виваком с гаранцията на Виваком. 1 Цитирай
edin Публикувано Януари 21, 2023 Автор Публикувано Януари 21, 2023 Сменено Face ID. Взех го във вторник. За сега, нула проблеми, всичко работи перфектно, никакви забележки. Много съм доволен. Всичко се възстанови от криптирания бекъп. Не съм платил една стотинка. По телефона няма една драскотина. 10/10 оценка за сервиза за качествено изпълнение, бързина и отношение. 4 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Януари 21, 2023 Публикувано Януари 21, 2023 Опа Солюшънс са пичове! От тях си купувам служебните Мак-ове! Колеги са си носили телефони за ремотн и смяна на батерии - извънгаранционно! Нула проблеми! Препоръчвам! 1 Цитирай
Yevheniia Публикувано Март 4, 2023 Публикувано Март 4, 2023 на 6.01.2023 г. в 14:19, edin написа: Да, отива в сервиз. Няма да го бавя повече. Пуснах темата да видя дали някой друг не е имал подобен проблем. Искаше ми се да не ходи в сервиз, защото е във втората година на гаранцията и не знам какви ще ги свършат Виваком със сервизирането. И аз имам същата проблема около 3/4 дни , до сега всичко било перфектно Цитирай
normalizerx Публикувано Март 20 Публикувано Март 20 Здравейте, за да не пускам нова тема пиша тук. Взех си нов Iphone 13 и Face ID си работеше перфектно, но след като сложих протектор (покрива и камерите) не работи. Настройва се без проблем, но после не работи. Възможно ли е да е от протектора? Стъклен е, не е от най-дебелите. Цитирай
venelin111111 Публикувано Март 20 Публикувано Март 20 От протектора еSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.