Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Новите модели iPhone 15 Pro Max и Apple Watch Ultra 2

Recommended Posts

Публикувано

Колеги, май ви е скучно. Хайде да се обзаложим, че следващия iPhone и следващия Apple Watch ще бъдат съвместими с това зарядно. Вече 3 поредни айфона от 12 насам имат MagSafe, а часовниците ползват едно и също зарядно от първото поколение. 

Да не говорим, че човека просто попита за впечатления от даденото нещо. Не е попитал дали да го купува преди да си вземе телефона и часовника. Придържайте се към темата и недейте да се напъвате да давате излишни акъли. 

Публикувано

Колега, тая тема е толкова абстрактна, че каквото и да напишеш, все ще се придържаш към темата!

Чак се изумявам как има тема с основна тематика “олееее колко ли ще бъде хубав новия айфон”

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Павка, никой не се заяжда. Просто няма как да знаеш за нещо което не е излязло дали няма да спре да подържа специфичен аксесоар, защото Епъл са решили да променят нещо. Изчакай да излезе телефона , виж и часовника дали ще има меню на български (нещо което много ме съмнява) и тогава ще стане ясно какво ще си купуваш.

П.С. Това да ми виси телефона докато се зарежда, не ми харесва (защото много често ми звънят посред нощите и 100% ще го съборя от чарджъра) ... И за протокола, ще чукна 50-така другата седмица ;) 

Публикувано

Тая тема много напредна като постове, а не ми се връща назад да чета всичко, та се извинявам предварително ако повтарям въпроса. Аз четох, че ултра 2 ще излезе не тази, а другата година. Това така ли е или ще е тази?

Гости Павел Василев
Публикувано (редактирано)

Според най-честите слухове:

Apple има голяма вероятност да пусне Apple Watch Ultra 2 на събитието през септември, ако графикът на събитията на компанията съвпада с този от преди години. В публикацията Куо говори основно за възможността за интегриране на технологията за 3D печат в производствения процес на часовника...

През септември ще се разбере със сигурност, само един месец остана и ще мине бързо :)

Редактирано от Павел Василев
Публикувано
само един месец остана и ще мине бързо

Туй "само един месец..." не е точно така. Почти винаги събитието е втората половина на септември.
Тъй де, сложи ги почти два.
Гости Павел Василев
Публикувано

Дано да представят със сигурност през септември 15 pro max и ultra 2, два месеца все ще се изтърпи, даже 3 ще бъдат, че на нашия пазар най-рано през октомври ще има наличност :)

Публикувано

Аз пък силно се надявам да го пуснат и по-скоро - защото ти можеш и да  издържиш още 2-3 месеца в чакане, ама аз няма да издържа тази тема толкова време. 5 дена чета как си мечтаеш да си купиш  телефон и часовник от айстайл. Явно си решил да ни докараш до самоубийство! Чудя се на тия, що ти се ловат на акъла та ти отговарят! Верно е че няма какво да се пише, ама тази тема трябваше да е в коша още докато беше в зародиш. Ако си пашитен и се чудиш с кво да се занимаваш иди у БГ Мама. Там идиоти пълно , ще ти обърнат внимание!

Гости Павел Василев
Публикувано

Току що писах с молба моя профил да бъде изтрит!

Всичко най-добро!

Публикувано

И сега как ще я караме без теб????!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Евала, Гога. Изгони поредния...

Публикувано

Не съм гонил никого! :)
Тоа пич си го апеше коньо яко! Последния му пост е единствения смислен от как е във форума!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...