Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Spirit: untethered jailbreak за iPhone/iPod Touch/iPad с FW 3.1.2/3.1.3/3.2

Recommended Posts

Публикувано

Ако си с 3.1.3, няма смисъл да правиш повторен рестор. Подпали Cydia със Spirit и готово.

Публикувано

Доообрееее... Направих това което го пише в ръководството но след него какво се прави , че не тръгват пиратски игри... :)

какво да правя?

Публикувано

Питай някой пират!!!

Или, знаеш ли, май е по-добре да прочетеш из форума :)

Публикувано

...като задължително започнеш от раздела с правилата – всички теми ! И не се заблуждавай, че това е молба.... :evil:

Публикувано (редактирано)

---------- Поста е добавен в 20:58 ---------- Предишният пост е бил в 20:54 ----------

Нищо

Нищо не съм набримчил, там ми е проблема. Преди с 3.1.2 ми държеше 3-4 дни. Сега след ъпа на 3.1.3 : максимум 2 дни.

Редактирано от alxx
Публикувано

След рестор до 3.1.3 ли го "резна" със спирта или така, в движение? Мисля че все още, не е оптимизирано добре всичко от сидиа. Внимавай даже и с базовите приложения.

• 5 седмици по-късно...
Публикувано

Няма ли някое приложение за проверяване на ефективността на батерията за да се тества преди и след Спирит? И при мен се получава проблем с батерията...

Публикувано

От доста време те наблюдавам...

Ти случайно да си чувал, че има търсачка?

А да си наясно, че има правила за това къде и как да се пише?

A да си наясно, че е наложително, и как да си оправиш профила?

Публикувано

Супер як Jailbreak Благодаря много ! Сидия работи перфекто и всичко си е ок. Пробвах се да сваля baseband с Fuzzyband обаче ядец, Boot loader 06.04

Писна ми на =%§?# да чакам за тоя ънлок.

Публикувано

Як и справедлив ник :)

Въпрос. утре си взимам IPOD touch 8 gb 3.1.3 мога ли да го отключа направо или трябва да направя нещо друго преди това.

EDIT:не отключа а Jailbreak - джейлбрейк

Редактирано от sve96
Публикувано

Прочети съдържанието от линк и ще ти стане ясно какво трябва, и какво не :)

Публикувано

Два поста - три нарушения?! Драги, тук не толерираме мързела, а теб очевАдно те е мързяло даже правилата да прочетеш, камо ли нещата които те интересуват. Насочи се към първия раздел - "Правила"!

Публикувано

Имам 3G включва се намира телефона но после ми дава грешка и до там цъкам пак , но ми дава пак тази грешка.

Публикувано

И ние да гадаем сега от това нескончаемо изречение кога, на какъв етап, след какво, каква грешка....?

Да си попреглеждал форума и да си попрочел за iReb, iFixer, или пък за версии на iTiunes и т.н?

Първо версията на iTunes е 9.1.1. Второ когато покаже надписа Jailbraking ми се появява тези изречения "Spirit encountered an error while jailbraking your device. Do you want to send a log of what happend" и после отдолу

INFO: Now listening for devices...

INFO: read igor/map.plist

INFO:Connected to the AppleMobileDevice.

INFO: Version iPhone1,2_3.1.3

INFO: Connecting to mobilebackup...

INFO: Sending files via AFC.

FATAL(__LINE__): Assertion failed (dl.c:198): 0 == (AMDeviceStartService(dev, service, &it, NULL)) (but it was -402653091)

198

Редактирано от kalata1
Публикувано

Как да Ресторна телефона без да го ъпдейтвам?Като дам рестор от айтунс ми дава че ще го ресторне и ъпдейтне.Сега съм с 3.1.2 не искам да го прави на 3.1.3.Демек фреш ресторе,как да направя.Сори за тъпия въпрос но не чаткам много!

Публикувано

Спринт има ли някаква непоносимост към някоя версия iTunes (четох да не се спринг-ва ако има 9.2 версия?)

Отделно, че на 9.2-то имам акаунт за един 2G и ако джейлвам друг 3GS дали няма да стане шопска салата?

Публикувано

Спирит работи само на АКТИВИРАН телефон!!!

Spirit е инструмент с който правихме Jailbreak на нашите устойства, но със излзането на iTunes 9.2 възнкнаха проблеми. Но ето че е готов фикса за това. Новият Spirit който напълно е съвместим със iTunes 9.2.

Свали

Благодарение на The Shaman :D

Редактирано от john_digweed
  • 5 месеца по-късно...
Публикувано

Много благодаря за този Jailbreaker. От известно време търсих нещо, което Jailbreak-ва без да е нужно да се натиска бутона Home, защото той не работи :( Сега вече мога да си ползвам iPod-а за нещо повече от mp3 player. :)

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

3GS, FW:3.1.2, baseband: 05.11.07, ФЗ, със запазени SHSH в Cydia.

Джейлнат е с blackra1n. Отключен и активиран е.

Прочетох инструкциите внимателно, и имам следния въпрос:

Тъй като съм джейлнал с блекрейн преди това, след като направя чисто нов ристор то тогава телефона ще е заключен и неактивиран и не-джейилнат (или греша)?

След чистия ристор, ще имам ли Cydia-та инсталирана, и ако не мога ли да я инсталирам от Appstore-а ? и съответно да unlock-на телефона за да продължа по процедурата с джейването със Спирит.

Публикувано

Еее, за почти година, нищо ли не научи??? Тъй като е фз, ако ъпнеш до последна версия - няма телефон.

Насочи се към темата за pwnage tool, направи си кастъм(или свали готов) и чети инструкциите как се качва. Натам е лесно.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...